Witam mam problem jak chce wejść na jaki kolwiek serwer pisze "invalid cd key" wiem ze to oznacza ze nie mam steama, ale nawet jak chce wejść na serwer non steam to tak pisze... czym to jest spowodowane? jak to naprawić? :(
|
|
Witam mam problem jak chce wejść na jaki kolwiek serwer pisze "invalid cd key" wiem ze to oznacza ze nie mam steama, ale nawet jak chce wejść na serwer non steam to tak pisze... czym to jest spowodowane? jak to naprawić? :(

Wchodzisz na serwery Steam. Ściągnij "MasterServer.vdf" Setti. Albo sobie go zrób Wejdź do:
"Counter-Strike\platform\config" tam jest ten plik. Otwórz go w za pomocą WordPada, skasuj to co jest w środku i wklej to:
"MasterServers"
{
"hl1"
{
"0"
{
"addr" "213.239.209.221:27010"
}
}
"hl2"
{
"0"
{
"addr" "213.239.209.221:27011"
}
}
}
Teraz będziesz miał w wyszukiwarce serwery nonsteam.
ktos nie dawno dawał plik rejestru "Koniec problemów z invalid cd-key" to pomoże
Ten wpis do rejestru to zwykły cd-key i nic nie daje. Przetestowałem go.
działa :P i ja też testowałem // wielu myśli że to jest tak że będą grali a serwerach steam a to właśnie jest po to aby nie było tego błędu
Ja używam Seti master serwer i nigdy nie miałem problemu z "Invalid CD-key" a po tym wpisie nic mi sie nie zmieniło, oczywiście oprócz innega seriala ;)
Gr1gor1, Dzięki za pomoc! pomogło :). Tylko że troszkę mało tych serwerów non steam :/. Bo np. w CS 1.6 Jest dużo serwerów Non Steam w poruwnaniu z CZ.
Niestety Condition nie jest tak popularny jak CS. Powodzenia w walce na Chińskich serwerach, bo takich jest tam większość ;)
| « Problem ;( | Config » |