Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike Condition Zero > Problemy związane z CS:CZ Steam i Non Steam

Problemy związane z CS:CZ Steam i Non Steam - Informacje odnośnie najczęściej spotykanych problemów podczas instalacji, konfiguracji i gry w Counter Strike Condition Zero Steam Non Steam

Tagi tematu Czcionka:

Popularne odwołania do tej strony: cs jak zmniejszyc rozmazać nick

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odpowiedz
 Odsłon tematu: 1231
Narzędzia wątku

Czcionka

przemo94 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam ma taki problem jak gram w csa to mam zieloną czcionkę gdy pisze na ogólnym i w ogóle. Na serverach i nawet jak zrobię "new game".

Da się to zmienić na normalny kolor ?

pozdrawiam

Odp: Czcionka

sowa333 is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Spróbuj tego :

con_color "255 180 30"

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Steam & Non Steam] Czcionka
Jak zrobić taką czcionke jak na filmiku http://www.youtube.com/watch?v=BVevI9IyouE&feature=related ? Chodzi mi to gdzie pokazuje fragi i say. ---------- Post dodany 31-10-2010 o godzinie 10:04 ---------- YouTube - markeloff vs fnatic
Problemy z CS 1.6
Co to za czcionka?
Witam! Chciałem się dowiedzieć jaką czcionką jest napisana nazwa gamingu an tym obrazku. Logo For Reapers Gaming by ~lukearoo on deviantART
Pytania z odpowiedzią
[Steam] Czcionka
Witam serdecznie mam pytanko czy da sie w cs zmniejszyć rozmiar czcionki ?
Problemy z CS 1.6
Duża czcionka..
elo, od wczoraj czcionka mi nie dziala tzn. mam duze litery, inne niz wczesniej... nie wiem o co kaman.. ;/ http://iv.pl/images/d8106muyj22gegbbdzn.jpg wczesniej mialem standardowa, mala czcionke a teraz jakas wielka.. ;/ prosze o pomoc.. :)
Problemy z CS 1.6
Czcionka
Podczas gry zmienia mi się kolor czcionki w cs jak można to wyłączyć??
Problemy z CS 1.6
Czcionka
Witam. mam maly problem z gra. wie ktos moze jak moge zmienic czcionke w cs-ie? a dokladnie jej wielkosc? chodzi mi o czat , statystyki , oraz "kto kogo zabil" Nie wiem dlaczego ale jest to strasznie duze i znacznie utrudnia mi to gre. Z gory dzieki ;)
Problemy z CS 1.6
Czcionka
Siemka, ja z takim pytaniem jak zmienić czcionke w cs żeby nie było takie grupe tylko normalnie napisane chodzi mi o ta czcionke co sie pokazuje przy zabiciu kogos i o te dolne
OffTopic - Counter Strike
Czcionka.
Może by tak ograniczyć rozmiar czcionki? Bo juz większośc tematów pisana jest dużą czcionka i po raz zle sie to czyta, bo dwa to paranoja :) np. http://www.forum.wiaderko.com/serwery-counter-strike-1-6-non-steam-adresy-i-opinie/87021-postrzelajmy-pl-zaprasza.html#post330351
Archiwum forum
Czcionka
Wita czy jest mozliweosc zrobienia takiej czcionki jak na tym filmiku? YouTube - aAa aha i jak np:ktos strzeli Heada to zeby sie w prawym gornym rogu pokazywal sam znaczek Heada a nie z jakiej broni go zabilem :D jak na filmiku wszystko xD Pliiss powiedzcie za pomoc dam Gibonka
Problemy z CS 1.6
Czcionka
http://img71.imageshack.us/img71/4710/aaut0.th.jpg mam ustawiona grafe na Direct3D na innych normalnie. da sie cos z tym zrobic??
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz