Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike Condition Zero > Problemy związane z CS:CZ Steam i Non Steam

Problemy związane z CS:CZ Steam i Non Steam - Informacje odnośnie najczęściej spotykanych problemów podczas instalacji, konfiguracji i gry w Counter Strike Condition Zero Steam Non Steam

Tagi tematu powolny download plikow serverowych:

, , ,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odpowiedz
 Odsłon tematu: 1618
Narzędzia wątku

powolny download plikow serverowych

bfstan is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Hej, pisze tu pierwszy raz dlatego prosze o wyrozumialosc w przypadku jesli juz istnieje podobny temat, szukalem lecz nie znalazlem.

Do rzeczy:
posiadam condition zero na steamie dzialajacy w Viscie
kiedy probuje wskoczyc na server na ktorym jeszcze nie gralem, zaczyna sie pobieranie plikow (mapy, dzwiekow, itp), lecz trwa ono makabrycznie wolno (mam lacze 1024 czyli powinno isc ok. 120, natomiast sciaga mniej wiecej 15-20kBps)

prosze o jakies rady, bo na chwile obecna wbicie sie na wiekszosc serverow jest rownoznaczne z polgodzinnym czekaniem :(

PS.: jeszcze chcialem zaznaczyc ze gdy wchodze na csa ZAWSZE wylaczam przegladarke, emula, i wszystko co korzysta z internetu oprocz gg

Odp: powolny download plikow serverowych

hajmus is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

bo ściąganie w cs jest ustawione na max 8kb/s ;P

Odp: powolny download plikow serverowych

bfstan is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

no sciaga mi szybciej, tj. 20kBps, wiem bo sprawdzalem na Netlimiterze

chodzi o to, ze kiedy z kumplem w tym samym momencie wbijamy na nowy server, to jemu ta sama liczbe plikow sciaga w minute, a mi w 5-10 mimo, ze mam dwukrotnie szybsze lacze

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Usuwanie plików
Witam. Mam problem ponieważ gdy chcę coś usunąc z dysku twardego, po usunięciu ikonek np muzyki poprzez PPM usuń to ikonka znika ale pamięci mi nie dodaje. Co mam robic??
Windows XP
[Non Steam] Kompilacja plików .sma
Wszystko fajnie i pięknie ale mam 2 pytania: 1. chmod +x czyli co? Znaczy co mam wpisać za cyfrę w Total Commanderze, w poleceniu Zmień atrybuty?? 2. Jak "odpalić" compile.sh?
Problemy z CS 1.6
Dodawanie plików na VPS
Witam mam taki problem, a mianowicie nie wiem jak dodawać pliki na VPS, który wykupiony jest na HitMe.pl na Linuxie. Pisali oni że na Linuxie nie ma pulpitu i nie ma jak się połączyć do zdalnego pulpitu. I moje pytanie właśnie się tutaj zaczyna, jak mam dodawać pliki na VPS? Jeżeli zły dział to...
Serwery dedykowane, VPS
[Steam] Błąd plików cope_arc.tga
OCB? Dzisiaj rano grałem normalnie, teraz chce wejść i pisze: BUILD 4883 SERVER (0 CRC) Server # 702 Server is enforcing file consistency for sprites/scope_arc.tga Bad file Server is enforcing file consistency for sprites/scope_arc.tga działało i nagle nie działa wtf? Skąd mam wziąć ten...
Problemy z CS 1.6
Połączenie plików
Mam pewien problem. Chodzi konkretnie o to , że pobrałem grę (Hunting Unlimited 2010) ale jest ona w dwuch częściach, tzn. partach. Są to pliki .rar, a ja nie umiem połączyć je w cały plik .exe ! W każdym pliku .rar są dwa pliki o zakończeniach .bin i .cue. Napiszcie jak je połączyć żeby dało się...
Pytania z odpowiedzią
Powolny internet na viście
Mam problem z internetem z iPlus'a. W moim domu są 2 komputery jeden ma oprogramowanie Windows Vista, a drugi Windows XP. Na Vista internet chodzi bardzo wolno gdy włanczam pobieranie początkowa prędkośc wynosi 4 mb/s, ale w 3 minuty spada do 10 KB/s. Na XP chodzi bardzo szybko pobieranie odbywa...
Windows Vista
skracanie plików .dem
Witam chciałbym skrócić plik .dem np. tak tylko zeby był na nim mecz i żeby został w swoim formacie .dem. Idzie tak zrobić?
Problemy z CS 1.6
Bład ze ściąganiem plików
Witam:) Mam przygotowany serwer, wszystko chodzi na nim dobrze nie ma problemów w logach itp Wygląda że serwer jest ok, ale moich gracze mają problem z różnymi plikami które znajdują się na serwerze:) Wiąże się to albo z CS albo z serwerem i tu mam problem Oto co wyświetla się gdy któś chce...
Problemy z CS 1.6
Speed download plików - jakiś poradnik?
Czy jest gdzieś jakiś poradnik o szybkim ściąganiu plików servera bo szukałem szukałem i nic opisującego krok po kroku nie znalazłem :/ Chciałbym to wykorzystać ale nie zabardzo to rozumiem :)
Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Wrzucanie plików na FTP !
Siema Kupiłeś serwer od jakiejś firmy która ma dostęp do ftp i chcesz wrzucić amxx lub jakieś inne pliki więc w tym poradniku opisze jak?,gdzie?,jakim programem! Ściąganie programu do wrzucania na FTP : 1).Total Comander ! POLECAM ! 2).SmartFTP 3).FileZilla 4).
Poradniki do HLDS

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz