Witam
Razem z znajomym mamy admina na 2 serwerach CS:S . Head-Admin przydzielił nam wszystkie flagi jeśli chodzi o uprawnienia.Status admina mamy nadany na Steam id oraz na nazwę.Niestety na obydwóch serwerach jest Alltalk tak ustawiony,że wszyscy gracze się słyszą (jedna drużyna słyszy drugą oraz ci co zgineli mogą rozmawiać z jeszcze żyjącymi graczami) Niestety kontakt z Head-Adminem jest nieco utrudniony plus do tego ma mało czasu aby wprowadzać zmiany na serwerze.Przez długi czas prosiliśmy aby zmienił freezetime bo był ustawiony na 10 sek !! do tej pory tego nie zmienil ale juz sobie z tym poradziliśmy co mape dajemy w konsoli ma_rcon mp_freezetime 2.Jest to co prawda uciażliwe ale dajemy rade :D.
I teraz w sumie wątek głowny czyli moje pytanie czy istnieje podobna komenda na nasz problem z alltalkiem aby go ustawiac tak aby 1 druzyna nie slyszla drugiej oraz tak aby ci co nie zyja a gadaja nie przeszkadzali graczą ktorzy jeszcze żyją.
dodać mogę iż ani ja ani kolega nie znamy hasła rcon
Pozdrawiam
Ps.to mój 1 post na tym forum za bardzo nie mogłem się odnaleźć jeśli chodzi o umieszczenie tego tematu bo dział spraw serwerowych dotyczy tylko AMX-moda / a nasz serw jest na mani-adm / wiec umieściłem temat w CS:S / Wiec prośba do moderatora o ewentualne przerzucenie tematu do odpowiedniego działu