Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam - Informacje odnośnie najczęściej spotykanych problemów podczas instalacji, konfiguracji i gry w Counter Strike Source Steam i Non Steam
hej!! robie serwer zeby pograc z kumplami. Mam sourcemoda i maniego. Od razu jak ktoś wejdzie na serwa pojawia sie problem z pingiem. Mój jest ponizej 10 a ich ponad 300. czy jest możliwość zmniejszenia pingu?? dodam ze ja mam orange 1mb/s. Wie ktoś co można dokładnie zrobić???
Siemano,mam taki problem,mam neta 6mb z netii i na speedtescie ping wynosi 12,a na cs 30-40.czy wiecie co zrobic aby ping na counterze byl 10-20 ?Prosze o szybką odpowiedz!
Witam, od niedawna mam CSS i mam z nim problem ponieważ mam cały czas ping w granicach 100-170ms. Moj internet to radiówka 512mb - maksymalna ilość pobierania to 60kb/s (jakość dobra, bo w CS 1.6 ping około 40ms). Czy to wina, wolnego internetu czy też trzeba ustawić raty czy nie wiem co. Jak...
Witam.Mam ping od 3 dni.Przedtem było całkowicie normalnie! Mam internet 5MB połączenie radiowe..ode mnie około 2-3 KM...Mam też dużo Rootkitów których usunąć się nie da...co robić?!
Witam
Mam taki problem gdy gram na Non Steamie to ping mam taki: 15-25
A gdy gram na steamie to ping jest taki: 250-400 czasem nawet więcej :(
Co mam zrobić?
Czemu na nonsteamie jest tak jak powinno być a na steamie nie?
Mam problem z pingiem mam neta 2mb i czasami mam ping 50 60 !! Co wydaje mi się na 2mb trochę duży ale to nic !! Da się grać ale po jakimś czasie ping mi skacze i utrzymuję się po 200 300 czasami nawet 600 !! Wchodziłem na inne tematy ale próby nic nie dały !! Hl Toolz nic nie pomógł !! Jak wchodzę...
Witam od jakiegoś czasu mam problem z pingiem kiedys mialem 20-35 mam internet 512mb/s radiowke ostatnio zaczely mi sie straszne pingi rano moge sobie jeszcze pograc ale i tak jest duzy 40-60 po polodniu to juz skacze 100-800+ wieczorem to samo dopiero gdzies od 22 moge grac komputer mam dobry...
Witam. Od jakiegoś tygodnia mam ping około 150/200.Odrazu mówię, że jest tak na wszystkich servach. Nie wiem co zrobić, jeszcze nigdy tak nie miałem. Przez ten powalony ping nie moge grać w csa :/...Pomocy!
Witam!
Chciałbym, abyście powiedzieli mi co mam zrobić, by zmniejszyć ping. Jestem początkujący w tą grę i nie jestem jeszcze dobrze zorientowany w tej dziedzinie. Za pomoc dam plusika.
Problemy z CS 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u