Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike Source > Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam

Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam - Informacje odnośnie najczęściej spotykanych problemów podczas instalacji, konfiguracji i gry w Counter Strike Source Steam i Non Steam

Tagi tematu Ping na sourcemodzie:

, ,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 283
Narzędzia wątku

Ping na sourcemodzie

daniellp is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

hej!! robie serwer zeby pograc z kumplami. Mam sourcemoda i maniego. Od razu jak ktoś wejdzie na serwa pojawia sie problem z pingiem. Mój jest ponizej 10 a ich ponad 300. czy jest możliwość zmniejszenia pingu?? dodam ze ja mam orange 1mb/s. Wie ktoś co można dokładnie zrobić???

Odp: Ping na sourcemodzie

d4r3k is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Powiem ci tak: zaloz sobie lepszy internet(nie oplaca sie poniewaz to musi byc naprawde szybki) lub kup serwer np gamepad, gametech itp.

Odp: Ping na sourcemodzie

SebuS4512 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

kup se neostarde i zamuw serwera na www.best-serw.pl

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
6mb i ping
Siemano,mam taki problem,mam neta 6mb z netii i na speedtescie ping wynosi 12,a na cs 30-40.czy wiecie co zrobic aby ping na counterze byl 10-20 ?Prosze o szybką odpowiedz!
Internet i sieci
Duży ping- CSS
Witam, od niedawna mam CSS i mam z nim problem ponieważ mam cały czas ping w granicach 100-170ms. Moj internet to radiówka 512mb - maksymalna ilość pobierania to 60kb/s (jakość dobra, bo w CS 1.6 ping około 40ms). Czy to wina, wolnego internetu czy też trzeba ustawić raty czy nie wiem co. Jak...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
[Steam] Ping od 3 dni?
Witam.Mam ping od 3 dni.Przedtem było całkowicie normalnie! Mam internet 5MB połączenie radiowe..ode mnie około 2-3 KM...Mam też dużo Rootkitów których usunąć się nie da...co robić?!
Problemy z CS 1.6
[Steam & Non Steam] Ping --> Dziwny ping :p
Witam Mam taki problem gdy gram na Non Steamie to ping mam taki: 15-25 A gdy gram na steamie to ping jest taki: 250-400 czasem nawet więcej :( Co mam zrobić? Czemu na nonsteamie jest tak jak powinno być a na steamie nie?
Problemy z CS 1.6
[Steam] Ping
Mam problem z pingiem mam neta 2mb i czasami mam ping 50 60 !! Co wydaje mi się na 2mb trochę duży ale to nic !! Da się grać ale po jakimś czasie ping mi skacze i utrzymuję się po 200 300 czasami nawet 600 !! Wchodziłem na inne tematy ale próby nic nie dały !! Hl Toolz nic nie pomógł !! Jak wchodzę...
Problemy z CS 1.6
[Steam] Mały Ping Non Steam. Duży Ping Steam. Jakieś rady?
Mały Ping Non Steam. Duży Ping Steam. Jakieś rady?
Problemy z CS 1.6
[Steam & Non Steam] Ping w cs
Witam od jakiegoś czasu mam problem z pingiem kiedys mialem 20-35 mam internet 512mb/s radiowke ostatnio zaczely mi sie straszne pingi rano moge sobie jeszcze pograc ale i tak jest duzy 40-60 po polodniu to juz skacze 100-800+ wieczorem to samo dopiero gdzies od 22 moge grac komputer mam dobry...
Problemy z CS 1.6
Ping - Wysoki ping
Ciagle mam wysoki ping w cs do 200:dash2:
Archiwum forum
Ping :/
Witam. Od jakiegoś tygodnia mam ping około 150/200.Odrazu mówię, że jest tak na wszystkich servach. Nie wiem co zrobić, jeszcze nigdy tak nie miałem. Przez ten powalony ping nie moge grać w csa :/...Pomocy!
Problemy z CS 1.6
Ping
Witam! Chciałbym, abyście powiedzieli mi co mam zrobić, by zmniejszyć ping. Jestem początkujący w tą grę i nie jestem jeszcze dobrze zorientowany w tej dziedzinie. Za pomoc dam plusika.
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz