Giorgio mógłbyś wrzucić tego master servera na jakis inny server np Rapida? Bo ja nie mogę pobrać
|
|
Giorgio mógłbyś wrzucić tego master servera na jakis inny server np Rapida? Bo ja nie mogę pobrać
Prosze o to link:
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
czemu nie da się Masterserwer ściągnąć
tak tak masters server JEST JUŻ NOWY MASTERS_seRver v1.7 ZAINSTALUJ GO BEDIZESZ MIAL WIECEJ SERVERÓW tu masz link : [url=http://www.masters_server_v1.7.pl]
thx giorgio![]()
Giorigio masz u mnie gibona :] jeszcze raz THX za pomoc
Ja miałam ten sam problem - zastosowałam się do waszych instrukcji. Podmieniłam plik Masterserver no i problem!
Wcześmiej nie miałam serwerów (**SETTI**) , a teraz je mam i co z tego - nie chce mnie do żadnego połączyć.
Dochodzi do dwóch kresek - jak na obrazku i koniec.......
Albo w ogóle ne wchodzi server, mimo że jest na nim miejsce. Jak np. tu:
Pomóżcie.
Ostatnio edytowane przez KarinaO ; 29-06-2009 o 11:14
Podmieni jeszcze raz i sciagnij MasterServer stad Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Zacznę od powitania, ponieważ jest to mój pierwszy post na tym forum :)
Mój problem z cs:s jest bardzo podobny do wymienionego na początku tego tematu, gdyż też nie mogę dołączyć do żadnego serwera,a dokładniej wyświetlają mi się tylko 2 lub 3 z czego jeden jest pod takim tytułem "Get new signature from www.setti/info/servers i nie wiem co z tym zrobić, żeby normalnie wyszukiwało mi serwy. Dodam, że wersję mam oczywiście non-steam masterservera ściągałem z różnych stron, różne wersje (próbowałem także z tą z odsiebie.pl), zaznaczałem w opcjach pliku "tylko do odczytu" jak i próbowałem bez tej opcji, reinstalowałem cs:s kilkanaście razy. Instalowałem wszystkie patche, próbowałem też bez patcha v.18 tylko instalowałem v.16 i v.17 tak jak kolega wcześniej w tym temacie napisał i kilku osobom to pomogło, jednak mi nie :/
Ściągnąłem również z innego źródła cs:s bo już myślałem, że może mam jakiegoś "wadliwego" czy coś, po prostu próbowałem wielu rzeczy, a kumplowi, który też ma cs:s non-steam po ściągnięciu tego samego masterservera i wklejeniu go do foldergry/platform/confing podmienieniu starego pliku i zaznaczenia go "tylko do odczytu" wyszukuje ok.1000serwerów, więc kompletnie jestem zdany na waszą pomoc i nie widzę już żadnego rozwiązania. Na koniec dodam jeszcze, że instalowałem cs:s w różnych miejscach tzn. na dysku C który mam przeznaczony tylko na system jak i na innych dyskach i choć nie wiem co to może zmienić to nic to nie dało...liczę na szybką odpowiedź, gdyż bardzo zależy mi na grze z kumplami przez sieć, a nie tylko z botami...normalnie kupiłbym w sklepie oryginalną wersję gry ze Steamem, ale wszyscy znajomi grają na non-steamie, więc nie mógłbym się z nimi połączyć mając oryginalną wersję gry...proszę o inne rozwiązania oprócz tych podanych wyżej w tym temacie.
btw. 1 post a tak się rozpisałem :D
EDIT:
Wróciłem właśnie ze sklepu CS:S kosztuje 89,90 zarówno w Media Markcie jak i Saturnie :/ jak dla mnie to troche za drogo jak na grę z bodajże 2oo4 r.
Ostatnio edytowane przez saintsmager ; 29-06-2009 o 20:14
Prosze tu masz instalke działającego MasterServer
A tutaj plik do podmiany
Działa na 100%
Dzięki wielkie, ale napisz jeszcze w jakim konkretnie miejscu mam zainstalować tą instalkę, bo teraz wczytuje mi o wiele dłużej serwy i ogólnie cs:s włącza się wolniej i jedyna pozytywna zmiana to to, że serwerów mam już 5 tyle, że wszystkie są od SETTI. Niestety nie pomogło, albo po prostu w złym miejscu zainstalowałem te masterservers.
http://www.fototube.pl/pictures/coeunterjp.jpg <<<link do zdjęcia, które pokazuje jak wyglądają wszystkie serwery jakie mi znajduje
btw. jakbyś mógł wytłumaczyć wszystko po kolei co mam zrobić z tą instalką, bo może po prostu popełniam jakiś głupi błąd ?
EDIT: zainstalowałem master servers podmieniłem serverbrowser.dll do pliku /bin a Masterserver.vdf wkleiłem i podmieniłem do /platform/config. Nie mam pojęcia co robie, źle.
EDIT v.2: Próbowałem też połączyć się z serwerami za pomocą wpisywania w oknie konsoli (pod `) np. connect "IP serwa" i dochodziło mi do 2 kresek po czym wyskakiwał komunikat, że nie może połączyć po 4 próbach i tak z każdym serwem. nie mam pomysłu jak mógłbym inaczej się jeszcze połączyć, a być może uprzedzę czyjeś pytanie: Internet mam w pełni sprawny, więc tu raczej wina nie leży, podejrzenia mogę mieć co najwyżej do mojego antywirusa AVASTa. Blokuje każdy nowy program, który zainstaluje, ale po zmienieniu w jego ustawieniach na "odblokowanie" programu wszystko działa normalnie, więc nie widzę powodu dlaczego mógłby coś blokować, aczkolwiek nie wykluczam takiej możliwości, skoro wszystkie inne sposoby zawiodły i nie wiem co powoduje takie a nie inne działanie :/
Ostatnio edytowane przez saintsmager ; 30-06-2009 o 21:30
Namieszałeś cos...Zainstaluj ponownie csa a MasterServer tam gdzie masz gre np
Jak już zainstalujesz to podmien plik MasterServer.vdf.......powinno działaćC:\Program Files\Counter-Strike Source
Dobra spróbuje jeszcze raz zainstalować css i masterservera, chociaż zrobiłem tak jak napisałeś zainstalowałem go w folderze gry i potem podmieniłem sam plik w confingu masterserver.vdf jak będzie działało to oczywiście edytuje ten post i napisze, ale szczerze po tylu próbach to już w to nie wierze :) w sumie boty nie są aż tak głupie i da się z nimi grać :)
EDIT: zrobiłem tak zainstalowałem od nowa css, masterserera podmieniając stare pliki w folderach /bin i /platform, a na końcu podmieniłem stary masterservers.vdf z tym co podałeś, zrobiłem go tylko do odczytu i nic się nie zmieniło tzn. nadal mi nie wyszukuje serwerów oprócz SETTI Get signature form setti/info/servers więc nie wiem czemu mi nie działa, ale dzięki za próbowanie rozwiązania mojego problemu
EDIT 2 :chyba już nikt mi i tak nie pomoże, więc proszę o zamknięciu tematu w ciągu kilku najbliższych dni, jeśli żaden nowy post się nie pojawi. thx
Ostatnio edytowane przez saintsmager ; 02-07-2009 o 18:12
Pomoglo ;] dzieki
Miałem ten sam sposób, ale jest proste rozwiązanie. Ściągnijcie sobie patcha v29 ja ściągnełem i od razu szuka mi servery. Tu daje link do ściągnięcia. Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Jak pomogłem daj Gibona
Ostatnio edytowane przez Sevilin ; 15-07-2009 o 10:35
sciagnij master server ,taki plik ktory wykrywa ci serwery,albo poprostu patcha v19
giorgio thx za pomoc ;]
| « Pytania związane ze steam | przerobienie serwera PUKAWKA » |