| Temat |
Forum |
|
Witam wszystkich otóż przytrafił mi się błąd w komputerze a mianowicie chodzi oto jak włącza się Windows pisze coś takiego " Brak Pliku NTLDR " jeżeli ktoś miał już taki błąd i naprawił go proszę o poradę bo nie mogę sobie z nim poradzić
| Śmietnik |
|
Witam
Mam płytę główną Fujitsu-Siemens D1761 - potrzebuję sterowników do niej ale Fujitsu-Siemens Scenic P300 (wszystkich a jak nie to chociaż część)
PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ !!!!!!
Jak ktoś ma to prosiłbym o napisanie do mnie na gg 6915046(często jestem nie widoczny) lub na PW linki...
| Procesory, RAM, chipsety, płyty główne |
|
Witam.
Kupilem nową płyte główną z prockiem zainstalowalem WINDE zainstalowalem stery do dzwieku i do karty i flash player itd
1 Brak dzwieku - podloncze glosniki do jacka zielonego ale niema dzwieku jest na jacku niebieskim i tylko na glosnikach 5.1 a ja mam 2.1
I tez brak dzwieków i...
| Windows XP |
|
Tak jak w opisie i w dodatku mam siec prywatna...
Chcialbym zagarc na internecie z kims a nie mam tego pliku srcds.exe ;/
Czytalem jak zrobic ten skrot ale nie umiem ;p (Moglby ktos wrzucuc na serwer ten plik ?)
I to by byl moj pierwszy raz z serwerm ! A wiec POMOCY !
| HLDS2 czyli serwer dla CS Source |
|
Witam potrzebuje szybko pomocy gdzie wkleic dokladnie krok po kroku i co mam robic po sciagnieciu skina hands z fpsbanana.com
Gdzie wkleic dokladnie
Co zrobic po sciagnieciu
Czy musze cos dodatkowego sciagac lub wlaczac w konsoli
OGULNIE POMOCY CO I JAK Z SKINEM HANDS
| Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam |
|
nie ma połączenia próbowałem wszystkiego masterservers wyłączyłem bramę domyślną ponowna instalacja. jak by nie było neta nie ma serwerów nawet jak wpisuje ip w ulubione nie wyszuka serwa nie mam pojecia co z tym zrobic pomocy!!
| Problemy z CS 1.6 |
|
Jak w temacie.
Ponieważ dawno już w csa nie grałem, a mam zbyt duże problemy ostatnio z netem, żeby grać na serwach chciałem popykać na botach.
No i tu są schody; kiedy daje "new game", to w wyborze mapy są tylko niestandardowe, mapy ściągniete z innych serwerów. I to nawet nie wszystkie! Mam w...
| Problemy z CS 1.6 |
|
witam prosze was o pomoc mam problem typu ze nie wiem skad sciagnac pathe do cs 1.6 v 16 chce wersje 16 bo mam fajne servery zapisane na kompie prosze was o pomoc z gury dziekuje PANOWIE PRZECZYTAJCIE UWAZNIE PATH VERSJA 16 I INSTRUKCJA JAK MOGE PROSIC DZIEKUJE Z GURY :sad:
| Problemy z CS 1.6 |
|
witam. mam problem sciagnałem cs source z torrenta wszystkie patche poinsalowane . serwer zrobiny kumple chca sie łaczyc i nic wyskakuje komunikat ze cos tam serwer lan ograniczony dal clientow c- po anglieksu . co mozna zrobic zeby garc sobie w sieici z kumplami. z hamachi tez nie działa nie...
|
Witam , jestem nowy na forum , Nazywam się Mateusz i gram w CSa od jakis 2ch lat . Dzisiaj zainstalowałem CSS sciagnełem 2 patche 1-16 oraz 17 zainstalowałem , ale nadal gdy chce włączyc server to błyskawicznie sie 2 paski ładują i znikia i tak w koło macieju .
Wszystko dobrze lecz tylko to...