Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike Source > Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam

Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam - Informacje odnośnie najczęściej spotykanych problemów podczas instalacji, konfiguracji i gry w Counter Strike Source Steam i Non Steam

Tagi tematu brak połacznia w cs 1.6v7 pomocy!:

, , , ,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 511
Narzędzia wątku

brak połacznia w cs 1.6v7 pomocy!

fabianbydg is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

sorry nie tu

Ostatnio edytowane przez fabianbydg ; 16-06-2009 o 21:36.

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Brak Pliku NTLD POMOCY!!!!
Witam wszystkich otóż przytrafił mi się błąd w komputerze a mianowicie chodzi oto jak włącza się Windows pisze coś takiego " Brak Pliku NTLDR " jeżeli ktoś miał już taki błąd i naprawił go proszę o poradę bo nie mogę sobie z nim poradzić
Śmietnik
Płyta głowna Fujitsu-Siemens D1761 - brak sterowniki POMOCY
Witam Mam płytę główną Fujitsu-Siemens D1761 - potrzebuję sterowników do niej ale Fujitsu-Siemens Scenic P300 (wszystkich a jak nie to chociaż część) PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ !!!!!! Jak ktoś ma to prosiłbym o napisanie do mnie na gg 6915046(często jestem nie widoczny) lub na PW linki...
Procesory, RAM, chipsety, płyty główne
Nowa płpta nowy wydows brak dzwieki bledy w grafice pomocy!!!!!
Witam. Kupilem nową płyte główną z prockiem zainstalowalem WINDE zainstalowalem stery do dzwieku i do karty i flash player itd 1 Brak dzwieku - podloncze glosniki do jacka zielonego ale niema dzwieku jest na jacku niebieskim i tylko na glosnikach 5.1 a ja mam 2.1 I tez brak dzwieków i...
Windows XP
Problem z serwerem w CS:S DIGITALZONE !!! Brak srcds !!! Pomocy !!!
Tak jak w opisie i w dodatku mam siec prywatna... Chcialbym zagarc na internecie z kims a nie mam tego pliku srcds.exe ;/ Czytalem jak zrobic ten skrot ale nie umiem ;p (Moglby ktos wrzucuc na serwer ten plik ?) I to by byl moj pierwszy raz z serwerm ! A wiec POMOCY !
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
[nonsteam]Pomocy skiny hands SZYBKO POMOCY
Witam potrzebuje szybko pomocy gdzie wkleic dokladnie krok po kroku i co mam robic po sciagnieciu skina hands z fpsbanana.com Gdzie wkleic dokladnie Co zrobic po sciagnieciu Czy musze cos dodatkowego sciagac lub wlaczac w konsoli OGULNIE POMOCY CO I JAK Z SKINEM HANDS
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
brak połacznia w cs 1.6v7 pomocy!
nie ma połączenia próbowałem wszystkiego masterservers wyłączyłem bramę domyślną ponowna instalacja. jak by nie było neta nie ma serwerów nawet jak wpisuje ip w ulubione nie wyszuka serwa nie mam pojecia co z tym zrobic pomocy!!
Problemy z CS 1.6
Brak map w cs
Jak w temacie. Ponieważ dawno już w csa nie grałem, a mam zbyt duże problemy ostatnio z netem, żeby grać na serwach chciałem popykać na botach. No i tu są schody; kiedy daje "new game", to w wyborze mapy są tylko niestandardowe, mapy ściągniete z innych serwerów. I to nawet nie wszystkie! Mam w...
Problemy z CS 1.6
POMOCY nie zamykajcie odrazu przeczytajcie uwaznie pomocy
witam prosze was o pomoc mam problem typu ze nie wiem skad sciagnac pathe do cs 1.6 v 16 chce wersje 16 bo mam fajne servery zapisane na kompie prosze was o pomoc z gury dziekuje PANOWIE PRZECZYTAJCIE UWAZNIE PATH VERSJA 16 I INSTRUKCJA JAK MOGE PROSIC DZIEKUJE Z GURY :sad:
Problemy z CS 1.6
brak połacznia z serwerem
witam. mam problem sciagnałem cs source z torrenta wszystkie patche poinsalowane . serwer zrobiny kumple chca sie łaczyc i nic wyskakuje komunikat ze cos tam serwer lan ograniczony dal clientow c- po anglieksu . co mozna zrobic zeby garc sobie w sieici z kumplami. z hamachi tez nie działa nie...
ŁADOWANIE SERVERA POMOCY CSS PROSZE POMOCY
Witam , jestem nowy na forum , Nazywam się Mateusz i gram w CSa od jakis 2ch lat . Dzisiaj zainstalowałem CSS sciagnełem 2 patche 1-16 oraz 17 zainstalowałem , ale nadal gdy chce włączyc server to błyskawicznie sie 2 paski ładują i znikia i tak w koło macieju . Wszystko dobrze lecz tylko to...

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz