Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike Source > Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam

Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam - Informacje odnośnie najczęściej spotykanych problemów podczas instalacji, konfiguracji i gry w Counter Strike Source Steam i Non Steam

Tagi tematu Mapa Soccer jak ustawić serwer?:

, , ,

Popularne odwołania do tej strony: mapy soccer do css, soccer serwer 1.6

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 2212
Narzędzia wątku

Mapa Soccer jak ustawić serwer?

wronik93 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witajcie na nasz serwer chcemy wprowadzić klanowy turniej soccer's i chciałbym ustawić serwer do tego. Podczas gry nie raz zdarzy się że przeciwnik uderzy drugiego noże i ded. Wpisuje komendę
Cytat:
ma_givehealth $all 1600
ale to jest za dużo nawet po trafieniu piłką w bramkę (przeciwnicy powinni umierać a tak się nie robi) dopiero po chwili. Jakie komendy by się przydały do tego mojego zamiaru proszę mi poradzić gramy na mapie
Cytat:
ka_soccer_2009_beta1
. Aha jest komenda która blokuje atak nożem w przeciwnika ??

Odp: Mapa Soccer jak ustawić serwer?

andrzejmax1 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

A masz soccermod?
To ci ustawi wszystko(tak myślę)

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Steam] Jak ustawić 4:3?
Witam. Problem polega na tym iż na moim monitorze (Samsung SyncMaster 920nw), nie ma opcji zmiany formatu z 16:9 do 4:3. Szukałem wszędzie, przejrzałem opcje karty graficznej jak i monitora i nic nie znalazłem. Czy to znaczy że ten monitor nie obsługuje takiego formatu? Chcę zmienić format...
Problemy z CS 1.6
Jedyny w polsce serwer SOCCER MOD !!! 20 slotow ZAPRASZAMY WWW.ARMIA-CSS.PL
Serwer SOCCER-MOD by ARMIA-CSS.PL http://cache.www.gametracker.com/server_info/193.33.177.13:27076/b_560_95_1.png http://armia-css.pl/join.png ^^ KLIKNIJ I DOLACZ NA SERWER ZA POMOCA JEDNEGO KLIKNIECIA!!!^^^ ip SERWERA:193.33.177.13:27076
Serwery CS:S Steam i Non Steam
[Steam] Co i jak ustawić?
Widzę, że koledzy zaczęli dobrze grać. Widzę, że przed grą ustawiają w konsoli jakieś rate i inne rzeczy. Pomaga to w grze? Więc co warto ustawić, i jak? Dam gibona :)
Instalacja gry i podstawy
[Steam] Mapa i serwer.
Witam was mam pytanie i problem, czy da się grać przez jakikolwiek serwer w własną mapą? Ponieważ mam własną mapę ale nie wiem jak zrobić żeby dało się nią grać przez serwer przez internet.
Problemy z CS 1.6
[Mapa, Ocena] Moja pierwsza mapa (aim)
Siema, zrobiłem swoją mape na WorldCraft Online, nie jest taka jak inne czyli pare skrzyń, to jest takie jakby pomieszczenie, ale bez sufitu bo nie da sie zrobić :???: na mapie są prawie wszytkie bronie więc jest duży wybór :wink: to jest moja pierwsza mapa robiona powyżej godziny więc prosze o...
Gotowe mapy i mappacki do Counter Strike
Serwer CS-Mania [Jail-Surf-Soccer-Normal] [FFA]
Witam wszystkich!! Chciałbym was zaprosić na mój nowy dedykowany serwer!! Odpalam go po szkole (Zazwyczaj o 14:00 lub 15:00) a w weekend o 13:30 i chodzi do 18:30 lub 19:00. Zapraszam każdego kto chce sobie trochę pograć po ciężkim dniu w szkole lub pracy :) Adres ip: 192.168.1.11:27015 W...
Serwery CS:S Steam i Non Steam
[Steam] Długo wchodzi na serwer i gdy zmienia się mapa.
Witam. mam taki problem że gdy chce wejść na serwer to strasznie długo mi wchodzi na serwer i przy zmianie mapy tak samo ;/ Co może być przyczyną?
Problemy z CS 1.6
mapa tuscan i cpl mill zawiesza serwer
Witam!!! Mam serwer do gry CS 1.6 i gdy wybieram w amx mapę tuscan lub cpl_mill to pisze trwa zmienianie mapy i zawiesza sie serwer i nie przeskakuje na zmiane mapy na innych dobrze działa. Mam wpisaną w maps.ini poprawną nazwe mapy i wgrana mapkę. Serwer shooters
Problemy z CS 1.6
serwer cs 1.6 z mapa inferno only i inne...prosze
witam jezeli macie jakies serwery gdzie non stop sa mapy takie jak dust2,inferno prosze napisac mi ip pod tematem z gory dzieki
Archiwum forum
Jak ustawić hasło na serwer?
Hej.Przed chwilą założyłem serwer CS by pograć z kolegami z osiedla, ale niestety wpieprzają się jacyś inni gracze... Jak ustawić serwer na hasło?
Problemy i konfiguracja AMXX

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz