Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam - Informacje odnośnie najczęściej spotykanych problemów podczas instalacji, konfiguracji i gry w Counter Strike Source Steam i Non Steam
Witajcie na nasz serwer chcemy wprowadzić klanowy turniej soccer's i chciałbym ustawić serwer do tego. Podczas gry nie raz zdarzy się że przeciwnik uderzy drugiego noże i ded. Wpisuje komendę
Cytat:
ma_givehealth $all 1600
ale to jest za dużo nawet po trafieniu piłką w bramkę (przeciwnicy powinni umierać a tak się nie robi) dopiero po chwili. Jakie komendy by się przydały do tego mojego zamiaru proszę mi poradzić gramy na mapie
Cytat:
ka_soccer_2009_beta1
. Aha jest komenda która blokuje atak nożem w przeciwnika ??
Witam.
Problem polega na tym iż na moim monitorze (Samsung SyncMaster 920nw), nie ma opcji zmiany formatu z 16:9 do 4:3. Szukałem wszędzie, przejrzałem opcje karty graficznej jak i monitora i nic nie znalazłem. Czy to znaczy że ten monitor nie obsługuje takiego formatu?
Chcę zmienić format...
Serwer SOCCER-MOD by ARMIA-CSS.PL
http://cache.www.gametracker.com/server_info/193.33.177.13:27076/b_560_95_1.png
http://armia-css.pl/join.png
^^ KLIKNIJ I DOLACZ NA SERWER ZA POMOCA JEDNEGO KLIKNIECIA!!!^^^
ip SERWERA:193.33.177.13:27076
Widzę, że koledzy zaczęli dobrze grać. Widzę, że przed grą ustawiają w konsoli jakieś rate i inne rzeczy. Pomaga to w grze?
Więc co warto ustawić, i jak?
Dam gibona :)
Witam was mam pytanie i problem, czy da się grać przez jakikolwiek serwer w własną mapą? Ponieważ mam własną mapę ale nie wiem jak zrobić żeby dało się nią grać przez serwer przez internet.
Siema, zrobiłem swoją mape na WorldCraft Online,
nie jest taka jak inne czyli pare skrzyń, to jest takie jakby pomieszczenie, ale bez sufitu bo nie da sie zrobić :???: na mapie są prawie wszytkie bronie więc jest duży wybór :wink: to jest moja pierwsza mapa robiona powyżej godziny więc prosze o...
Witam wszystkich!! Chciałbym was zaprosić na mój nowy dedykowany serwer!! Odpalam go po szkole (Zazwyczaj o 14:00 lub 15:00) a w weekend o 13:30 i chodzi do 18:30 lub 19:00. Zapraszam każdego kto chce sobie trochę pograć po ciężkim dniu w szkole lub pracy :)
Adres ip: 192.168.1.11:27015 W...
Witam!!!
Mam serwer do gry CS 1.6 i gdy wybieram w amx mapę tuscan lub cpl_mill to pisze trwa zmienianie mapy i zawiesza sie serwer i nie przeskakuje na zmiane mapy na innych dobrze działa. Mam wpisaną w maps.ini poprawną nazwe mapy i wgrana mapkę. Serwer shooters