Mam ogromny problem. Gram w CS;S od 2,5 roku... więc już troszkę.
Jakieś dwa dni temu przytrafiła mi się dziwna sytuacja... nie mogłem zalogować się na Steam.
Było napisane łączenie z kontem "xxxx" i nic... po pewnym czasie się zawieszało i musiałem wyłączyć Steam'a przez menadżer. Zrobiłem Reinstall steama i Css. Nie pomogło...
Kilka razy usuwałem clientregistry.blob nie pomogło... Mało tego nie mogłem potem zupdate'ować Steama. Rozdrażniony już tym wszystkim zrobiłem formata (przeinstalowałem system) ku memu z dziwieniu zbytnio to nie pomogło... Fakt uptade się pobrął a ja w końcu się zalogował na moje konto. Myślałem że wreszcie sobie pogram a tu... Naciskam na ikonkę Css i widzę okienko preapring to launch game... Czekam ... cierpliwie.. W końcu zdenerwowany wychodzę na dwór wracam po 2 godzinach cały podniecony , że wreszcie sobie pogram niestety bez skutku cały czas mam czekać. Wkurzony reinstall Css jescze raz dokładnie starałem się wszytko usunąć.... i koszmar powraca na nowo znów nie mogę pobrać uptade Steama... między czasie robiłem ~50 resów kompa z każdym razem nic.... Jestem już wkurzony to już 3 dzień kiedy się z tym męcze mam nadzieję ,że ktoś mi pomorze.