Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike Source > Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam

Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam - Informacje odnośnie najczęściej spotykanych problemów podczas instalacji, konfiguracji i gry w Counter Strike Source Steam i Non Steam

Tagi tematu Zombie Panic - Steam CSS:S - próba:

, , , ,

Popularne odwołania do tej strony: cs-zombi, steam zombies panic, zombi panic non steam, zombie mod do cs source do pobrania, zombie panic serwery non steam, zombie panic source non steam

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 3411
Narzędzia wątku

Zombie Panic - Steam CSS:S - próba

krayerban is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam...

Gdzieś internecie widziałem filmik z gry Counter-Strike: Sourse "Zombie Panic"

Spodobało mi się to bardzo i chciałbym spróbować w to zagrać...

Zaznaczam, że nie jestem zwolennikiem piractwa, ALE nie chcę wyrzucać niepotrzebnie pieniędzy w błoto jeżeli by mi się nie spodobało.
Tak więc teraz mam pytanie:
- Co mam zrobić, żeby spróbować gry w Counter-Strike: Sourse na serwerze z modyfikacją Zombie Panic?

Mam ściągniętą jakąś wersję gry 'Counter-Strike Source FULL [October 15 2007] DiGiTALZonE' z torrentów, ale tam żadnych serwerów nie ma (logiczne bo to chyba piracka wersja ).

Planuję kupić konto na Steam z tą grą, ale chciałbym wcześniej sobie przetestować czy to jest fajne :)

Proszę o wskazówki... :) Za które z góry dziękuję... :)

Ostatnio edytowane przez krayerban ; 21-06-2009 o 19:21.

Odp: Zombie Panic - Steam CSS:S - próba

Errorek is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

To nie jest mod do Counter Strike source.
TO jest osobna gra na silniku Source. Zeby ja miec musisz kupic oryginalnego Counter Strike source., wtedy wklepujesz ten kod do Steama, i mozesz sciagnac ta gre..

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
SEOpol | ironskull.pl - GUNGAME, ZOMBIE, FFA, 4FUN - SREWERY NON STEAM! SPIS SERWEROW!!! NS oraz STEAM 6 serwerow!!!!!
http://img515.imageshack.us/img515/8126/10985590nb7.png www.ironskull.pl IRON SKULL Chcialbym zaprezentowac srewery SEOpol | ironskull.pl! Jako ze co raz wiecej graczy chce grac w GUNGAME oraz ZOMBIE dajemy im oto taka mozliwosc!
Serwery CS:S Steam i Non Steam
[Problem] Zombie Panic! Source
Witam. Mam problem z w/w grą. Mam konto steam i chciałbym zagrać w tą grę. Mam Half Life 2: Deathmatch, ale nie uznaje, że jest to gra na silniku source, a nie mam innych gier z tym silnikiem. Co poradzicie?
Problemy techniczne z grami
Śmieszna próba kradzieży konta Steam
Witam wszystkich userów! Dzisiejszego dnia podczas gry na serwerze lamacs.xorg.pl napisał do mnie gostek który podaje sie niby za reprezentatora (trudne słowo :PP) Steam Zamieszczam Wam treść rozmowy xD: Przepraszam za wulgaryzmy ale gościu mnie poddenerwował i rozśmieszył....
Dowcipy, kawały, anegdoty
[STEAM] PANiC - Rekrutuje
http://iv.pl/images/792g5x8cvqh76u8iq6a8.png Wymogi: - Wiek +16 - Skill: Medium - Mikrofon & Słuchawki - Team Speak 3 - Staż min. 6 miesięcy - STEAM xD
Arhciwum #Szukam klanu CS:S Steam / Non Steam
[STEAM] Do not panic(dNp) +2 ogar do team
Do not panic szuka 2(steam) ogarniętych ludzi (Cl,taktyka) Wymagania: - Skill: Mid - Mikrofon Tak - Szukamy osoby ogarniającej taktyki,Cl klanu - Ogarnięcie ESL(aeq)/GB(azerus) Oferujemy:
Arhciwum #Szukam klanu CS:S Steam / Non Steam
Zombie Panic! Source
Witam.Jestem zainteresowany gra Zombie Panic! Source.Czy zeby w nia grac trzeba cos kupowac czt mozna grac NS?
Dyskusje, problemy, pomoc odnośnie gier
Zombie Panic! Source - Czy jest możliwe?
Witam. Otóż zamierzam sobie kupić oryginalnego Counter-Strike: Source. Zastanawiam się, czy pójdzie mi na nim mod do gry na Steam "Zombie Panic! Source". Tutaj link instalki do moda na Steam: steam://install/17500 Wiem, że mod chodzi w grze Half-Life 2, każda część (no może oprócz Lost...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
zombie panic source
Witam wszystkich, Jestem nowy na tym forum więc proszę o wyrozumiałość jak by co. Otóż szukałem w internecie porad dotyczących zakładania serwera "Zombie Panic! Source" ale wszystkie strony pokazują mi jak założyć do CS-a, zakładanie serwera w Zombie Panic! Source i CS jest podobne ale sporo się...
Archiwum forum
[Download] Zombie Panic Source
Steam Community :: Group :: Polish Zombie Panic Dołącz do polskiej grupy fanów.
Archiwum forum
Próba kradzieży konta steam
Siemka dzisiaj na gg jakis typ mi napisał takie coś na gg: 13179908 19:59:56 Witam tu Tomasz Nogacki z firmy VALVE. Zaistniało podejrzenie gry pańskiej osoby na Haxach co w naszej firmie jest zabronione.Aby to wyjaśnić musi pan podać w ciągu 3 dni swój login i hasło. Abyśmy mogli to sprawdzić ,...
Archiwum forum

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz