Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam - Informacje odnośnie najczęściej spotykanych problemów podczas instalacji, konfiguracji i gry w Counter Strike Source Steam i Non Steam
Mam taki problem. Mam niski fps. Ze dwa tygodnie temu smigalo ladnie :) Wyjechalem i przyjechalem patrze fps 20 - 25 ;/ co sie stalo? Wiem ze jest opcja szukaj ale czytalem juz duzo tematow i zaden nie pomagal. Bardzo mi na tym zalezy bo grac sie nie da! ;/ Nigdy tak nie mialem tylko tera. Robilem formaty ze 3 razy i nic. Insatlowalem sterowniki nowe pozniej stare do karty i tez nic. Ping mam normalny 30 ( neo 1,3 mb ) Dam gibona no ale pomocy!
Ostatnio edytowane przez matmar9000 ; 09-07-2009 o 11:47.
20-25 fps masz i twierdzisz że się nie da grać? ja przy ograniczeniu 25 na innych sieciówkach czasem grałem, chociaż spokojnie więcej mógłbym dać.
A tak na poważnie, to w pierwszej chwili bym stwierdził, że jakiś wirus lub inne dziadostwo ci wlazło do systemu i ci go spowalnia, ale skoro robiłeś formata to odpada. Jedyne co jeszcze przychodzi mi do głowy to to, że ci się wyłączyły jakieś dopalacze których używałeś, o ile to robiłeś. Jakieś dodatkowe programy wspomagające system itp. Ja jeszcze u siebie kiedyś w kompie spotkałem przy grzebaniu we właściwościach karty graficznej coś takiego jak "Przyśpieszanie sprzętowe" i tam można było np. zdecydować, w jakiego rodzaju grafice ma być nacisk na wydajność karty, czyli m. in. między aplikacjami (np. grami) a usługami systemowymi. Niestety, nie pamiętam jak się tam wchodziło :(((
witam ;]
mam mały problem z ustawieniem fps'ów...
wpisuje w konsoli fps_max 101 i fps_modem 101, nastepnie wpisuje net_graph 1 i wbijam na serwa i widzę ze mam 60 fps a nie 101 ;x...
co mam zrobić? :(
Sorry jezeli nie ten dzial
Mam cs1.6 steam nie chcacy nacisnalem - (myslnik.minus), i pomnijeszyl mi sie obraz nie wiem jak go powiekszyc bo + (plus) nie dziala mam cos w plikach zmienic.
Prosze o pomoc bo musze calego cs steama scuagac a to dlugo trwa....
Czesc po pierwsze te forum ejst super juz tyle razy mi pomogliscie ale teraz mam jedno pytanie a mianowicie : Jak ustawic niski piorytet na stale gram na cs non steam !! prosze o pomoc !! licze :mrgreen: na was
Siemka
Posiadam steam... i od pewnego czasu czasem mi mulil cs'a jak gralem (nie moglem kucac, myszka nie trybila)
I nagle od wczoraj popoludnia mialem fps'y 20-50 a dzis rano mialem tylko 15-20 .. i wszystko sie tnie , myszka nie chodzi jak powinna , kucac nie moge ogolem wszystko sie rypie...
Problemy z CS 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u