Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam - Informacje odnośnie najczęściej spotykanych problemów podczas instalacji, konfiguracji i gry w Counter Strike Source Steam i Non Steam
siemka jestem nowy i dopiero zaczołem grać w css na tej stronce przeczytałem że ta gra jest o wiele lepsza po wpisaniu jakiś komend czy módł by mi ktoś pomóc z góry dzięki za odpowiedź.
Jest jeden hack na ping
Wyłącz wszystko z pasku menu np:
GG,antivirus( do cs się nie przydaje..)
Wyłącz to co nie potrzebne to zmiejszy ping
i może ustaw na openGL i ustaw rozdzielczość 1024 na 768 pixeli :???:
A duży masz ping? i na jakim serwerze grasz polskim czy zagranicznym?
Witam mam taki problem zrobilem nowego poka
153 Plusle d "Thundershock" c
copy 135 Jolteon d "Thundershock" c
zmienilem name i dalem na niego kamyk jak aerodactyla.. ale nie dziala :( Help pisze skill uszkodzony tak samo mialem przy robieniu darklugi i naprawilem to przypadkiem :( prosze o pomoc
Kupic nowy procesor ,czy wstrzymac się i kupic nowy komp.Inne sprzęty są dobre,ale chcialbym wymiecic procesor,by działały na nim nowe gry,np:Prince of Persia Forgotten Sands,Split/Second Velocity.Ewentualnie jakie części miałbym wymienić(mój komp:AMD Sempron(tm) 2500+ 1.75 GHz 1 GB Ram
Witam!
Dzisiaj przerobiłem Cod mod na Starwars Mod. Nie wiem tylko jak zrobić, aby Dżedaj byli niewidzialni. Nie wiem również, jak zrobić aby Dżedaj i Sithi mieli tylko noże, a nie pistolety czy inne bronie.
#include <amxmodx>
#include <amxmisc>
#include <fun>
#include <cstrike>
#include...
Siemka rozjebał mi sie css nie miałem textur wiec zainstalowalem texture packa ktory mi nie zadziałał instalowałem na 5 różnych spsosbów do 5 różnych folderów i nic.. cs nie chcial sie włączyć odinstalowałem csa i chciałem zainstalowac na nowo gdy zauważyłem, że nie mam instalki ;/ chcialbym sie...
Zapraszam wszystkich na serwer Borg Hide n' Seek Evolution.
Jest to poprostu gra w chowanego Terro ma 45 sek na schowanie poczym gasną światła i CT używając małej latarki szukaja Terro. Osoba która zginie ostatnia lub przed ostatnia trafia do CT i szuka terrorystów.
• IP:...
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam