Siemka. Otóż posiadam CS:S Non Steam i aby grać z kolegami stawiam serwer, wpisuję w konsoli sv_lan 0, oni wchodzą i gramy.
Ostatnio chciałem wgrać pluginy i mody.
Próbowałem wgrać Mani Admin Plugin - podczas stwarzania serwera gdzieś w 2/3 ładowania zasobów pojawiał się błąd z hl2.exe i oczywiście "Nie wysyłaj". Wywaliłem.
Extensible Admin - wgrałem, ale gdy wpisuję sv_lan 0, nie mogę korzystać z komend admina. Postanowiłem wrócić do SourceModa, którego miałem na początku.
SourceMod jako tako działa i mam go aktualnie. Działa plugin z kabelkami przy bombie, showdamage i parę innych. Ale tu akurat problem leży gdzie indziej - koledzy, którzy grają ze mną nie słyszą odliczania bomby (ja tak), TeamBets również sprawia problemy - kolega wpisuje, a działa to tak, jakby wpisał to ja (przykład: jestem martwy, drugi kolega wpisuje "bet ct all", ale po tej komendzie nie on, lecz ja obstawiłem ct. Drugim problemem jest też to, że w menu admina mam opcję jak Burn, Freeze, Slay, ale po naciśnięciu którejś z tych opcji menu znika i nic się nie dzieje. Próbowałem również użyć komendy np. burn na koledze, ale wtedy wyskakiwało, że tego playera nie mogę.
A więc tak:
szukam pomocy z SourceModem (problemy opisane wyżej) + dużej ilości pluginów (linki, wrzuty, cokolwiek),
lub może ktoś mógłby wrzucić jakąś gotową paczkę z działającym Mani Admin Pluginem i pluginami,
albo polećcie mi jakiś inny dobry, działający mod.
Z góry dzięki.