Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike Source > Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam

Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam - Informacje odnośnie najczęściej spotykanych problemów podczas instalacji, konfiguracji i gry w Counter Strike Source Steam i Non Steam

Tagi tematu Pomoc Wywala Z Serwera <<Foto>>:

, , ,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 706
Narzędzia wątku

Pomoc Wywala Z Serwera <<Foto>>

Szeri_PL is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Witam. mam nietypowy problem w css na moim serwerze, wcisnę 3-4klawiszy na raz to wywala z serwera i błąd sie pokazuje poniżej foto.Albo jak hedshota wale to wywala..?? Dlaczego..?
Załączone Obrazki
Typ Pliku: jpg blad.JPG (28.0 KB, 17 wyświetleń)

Jak pomogłem to postaw Gibone :-)

Odp: Pomoc Wywala Z Serwera <<Foto>>

paradiseeeo is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

steam czy nonsteam ??

jezeli NS to kup steama bo CSS NS to syff :)

PomoGłem ??... DaJ ZajArAć... :)

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Steam] Wywala z serwera na steam
Witam, ostatnio zakupiłem steam i wywala mnie z serwera na steamie co jakieś 5 minut i mnie to denerwuje jest akcja i mnie wywala. Poniżej zamieszczam ss'a niech ktoś mi powie co z tym zrobić bo już mnie to denerwuje..:/ http://img14.imageshack.us/img14/7128/errorob.jpg ...
Problemy z CS 1.6
Wywala z serwera - błąd
Mam taki problem z serwerem, mam serwer Jailbreak i gdy daje mape ms_jailbreak (nie tylko na tej mam to, na innych też) po jakimś czasie dostaje kicked. Oto screen: http://img710.imageshack.us/img710/4774/beztytuu1fa.jpg Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu.
Problemy z HLDS
[Steam] Wywala mnie Z serwera
Niewiem co sie dzieja alle mam tak ze Jak gram Na Obojetnie jakim servie To mnie czasem wywali i pisze steam connectin lost (niepamietam jak sie pisze connect... ; pp) Moze ktos mi pomoze ??? Postawie Gibona ...
Problemy z CS 1.6
Wywala z serwera
Witam mam pewien problem ponieważ wywala mnie z serwera i pisze brak połączenia s serwerami VAC . Kolega napisał żebym przeszedł w tryb offline na steam aby mnie nie wywalało ale jak robię offline to nie ładuje mi się serwer !! 1 pytanie co zrobić żeby mnie nie wywalało z serwerów cs:s mam...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Wywala mnie z serwera.
Witam, Wczoraj jesczcze wszystko był ok, ale dziś co nie wejdę na jakiś serwę zrobię 2 kroki i mnie wywala do menu w cs. W czym może być problem ? :sad:
Problemy z CS 1.6
wywala z serwera
Witam po kilku minutach grania wywala mnie z serwera i wyskakuje taki komunikat http://images33.fotosik.pl/421/fabe60ba0400f72am.jpg nie wiem czym jest to spowodowane wczoraj wszystko było ok proszę o pomoc
Problemy z CS 1.6
Wywala z serwera
Od jakiegoś czasu kiedy wejde na jakis serwer, wbije do terro lub ct to w momencie kiedy rozpoczyna sie runda wywala mnie z serwera. Zaczelo sie to jakis tydzien max 2 temu. Prosze o pomoc (to moj pierwszy temat na tym forum)
Problemy z CS 1.6
graczy wywala z serwera
mam taki maly problem bo wiekszosci osob to wchodzi na moj serwer i widze pisze daje przyklad skill from serwer kicked:Timed Out dlaczego tak sie dzieje bo malo osob na serwerze jest a ja chce miec z 6 a nie jedna! i prosze o sdzybka odpowiedz
Problemy z HLDS
Problem wywala z serwera
Witam. Mam problem z serwerem i nie wiem o co chodzi serwer mam wykupiony na gamepad.pl problem polega na tym ze wywala ludzi z serwera i nie których z gry jak wchodza na moj serwer :neutral: ale tylko nie ktorych jedni moga grac a jedni nie :neutral: amx mam...
Problemy z HLDS
wywala mnie z serwera
witam.Mam taki problem w cs. Jak probuje wejsc na moj ulubiony serwer to jest ip:193.218.155.200:27025 to laduje sie chwile gdzis do polowy i wywala mnie z cs do windowsa bardzo prosze o pomoc , z gory dzieki!! aha zapomnialem dodac ze mam steama a serwer non steam.
Instalacja gry i podstawy

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz