Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike Source > Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam

Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam - Informacje odnośnie najczęściej spotykanych problemów podczas instalacji, konfiguracji i gry w Counter Strike Source Steam i Non Steam

Tagi tematu Problem z Source:

,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 428
Narzędzia wątku

Problem z Source

SqRwi a.k.a FazZzeR is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Mam problem !! Otóż to mam mało fps'ów w grze i próbuje wszystkiego ! Piszecie , że zaleca się wyłączenie "SYNCHRONIZACJI PIONOWEJ" czy to coś pomaga ?? jak tak to duzo pomaga ??

A Drugi mój problem jest taki , że nie mam zaintalowanego CCC i niewiem jak wyłączyć tą synch. pionową !

Moja karta graficzna :

Typ karty : RADEON 9200 SERIES
Typ mikroukładu : RADEON 9250/9200 Series AGP (0x5964)
Typ konwertera : Internal DAC (400MHz)

itp ; itd.

Z Góry dzięki za pomoc !

Odp: Problem z Source

qboo10 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Wklej config na wiecej fps (przyklejony temat), synchronizacja pionowa moze pomoc, aczkolwiek u mnie nie widać duzej roznicy w fps, wyłącz ją w sterownikach, w Catalyst Control Center powinienes mieć taką opcje, wyłacz ja tez w opcjach grafiki w grze, ustaw tez wszystko na minimalne i wyczysc troche dyski, powinno pomoc, radeon 9200 to nie jest najlepsza karta, aczkolwiek cs:s powinien na niej troche smigac ..

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Problem z cs:source
Witam użytkowników tego forum mam problem związany z counter strike source kiedy chcę wejść na obojętnie jaki server wyskakuje mi to "your version does not metch the servers " Proszę POMOCY:)
Serwery CS:S Steam i Non Steam
Problem z cs source
Cześć! W CSa sourca gram od kilku lat, ale zmieniłem kompa (Windows 7) :D Zainstalowałem csa trochę pograłem i postanowiłem dodać jakieś skiny z fpsbanana.com Trochę pograłem z tymi skinami i mi się znudziły, więc usunąłem je z folderu. Niestety coś się zje**** i gdy włączam cs cource i...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Problem z cs source
Cześć! W CSa sourca gram od kilku lat, ale zmieniłem kompa (Windows 7) :D Zainstalowałem csa trochę pograłem i postanowiłem dodać jakieś skiny z fpsbanana.com Trochę pograłem z tymi skinami i mi się znudziły, więc usunąłem je z folderu. Niestety coś się zje**** i gdy włączam cs cource i...
Dyskusje, problemy, pomoc odnośnie gier
PROBLEM!!!!! mamy problem z serverem cs source nonsteam!!!!!
mampytanie czy mozna dac admina graczowi counter strice source ktory nie a steama? oraz gdy probowalismy chociaz jednemu z nas dac admina przez Mani ADmin Plugin to server wylaczal sie dokladnie co dwie minuty prowsze o pomoc!!!!!!!!!!!! :dash2::dash2::dash2::dash2::dash2::dash2::dash2::dash2:
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
CS Source Problem
Witam mam cs source od DiGiTALZonE. I od paru dni mam dziwna sytulacje: Będac na serwerach niewazne na jakim tnie mi sie co jakies 5 sekund przez okolo 15 sekund. Poruszm sie w tedy kawalek i raca do poprzedniej pozycji porusajac sie tak co jakies pol metra a potem stanie na chwile w miejscu...
Problem z Source Mod
Witam, mam problem z Source Mod'em do serwera . Gdy dodaje siebie do listy adminów i wpisuje komendę do konsoli pisze, że nie mam uprawnień :/ Proszę o pomoc
PROBLEM Z CS source
witam Czy mógł by mi pomuc jak chcem wejsc na server to wyskakuje mi steam validation rejected
Problem z CS Source
Witam. Jestem nowy i nie wiem za bardzo co mam zrobić. Na początku zainstalowałem grę (wersja Counter-Strike Source FULL DiGiTALZonE) po czym przy uruchomieniu wyskakiwały dwa komunikaty: "scripts/surfaceproperties.txt" i tuż po nim "0x0fed3e2c". Myślałem, że może coś z grafiką, ustawieniami, ale...
CS: Source - PROBLEM
A więc chodzi o to że: Mam steam, kupiłem CS:S i wszystko ładnie, cd-key działa i w steam przy ikonce CS:S mam napisane Pobieranie 24% (Download 24%) ale nic się nie zmienia, zostawiałem tak kompa na dzien, dwa włączonego i nic :/ ciagle te 24% :/ I teraz jak to zrobić żeby się sciągnęło... i 2...
Instalacja gry i podstawy
Problem z Cs Source...
podczas proby laczenia sie z jakim kolwiek serwerem wyskakuje mi Server Browser_ClientOutOfDate... co zrobic :(:(:(:(??????????

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz