Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike Source > Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam

Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam - Informacje odnośnie najczęściej spotykanych problemów podczas instalacji, konfiguracji i gry w Counter Strike Source Steam i Non Steam

Tagi tematu Counter-Strike Source error przy instalacji:

, , ,

Popularne odwołania do tej strony: error cs source

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 1406
Narzędzia wątku

Counter-Strike Source error przy instalacji

EmineM2345 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam mam błąd przy instalacji Counter-Strike Source non steam :( przy instalowaniu mapy cs_havana (36%) mam error oto screen:

Imageshack - 23213123

Jbc. to ja już tę grę pobierałem 2h i 5 min ... i nie chciało by mi sie ponowanie xd ale jak już by nie było innego wyjścia bardzo proszę o pomoc :) dam gibona :D

Odp: Counter-Strike Source error przy instalacji

WaTa is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:

az kąd pobierałes bo ja pobierałem z torrenty.ogr i pobrałem css bez patchowania wszystko mi smigało gites majones:) ale potym co widze to cisie zle plik musial sciągnąc :P

Kolbonek is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

no i klipa musisz od nowa pobrać możesz sprawdzić DigitalZone

cstrike1 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

Uszkodzony plik, musisz pobierać od nowa. Najlepiej kup steama. Pozdro

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Steam] klucz counter strike anthology odblokowal counter strike source
Mam taki problem: dostałem cs anthology na urodzinki, zainstalowałem, zarejestrowałem ale w steam w zakładce Moje Gry pojawia się cs source. Wygląda to tak: http://img594.imageshack.us/img594/4060/beztytuuk.th.png. Spotkał się ktoś kiedyś z podobnym problemem?Proszę o pomoc bo chętnie pograłbym...
Instalacja gry i podstawy
Counter Strike: Source [NS] Linki i opis instalacji.
Witajcie.. Powiem wam w skrócie skąd pobrać i jak zainstalować najnowszą odsłonę gry Counter Strike Source. Poniżej macie linki do aktualnej wersji gry Counter Strike: Source. Wraz z kolejnymi 'Updejtami' temat ten będzie odświeżany i wzbogacany o kolejne linki do patch'y aktualizujących....
Instalacja CS:S Steam i Non Steam
Day of Defeat: Source vs Counter-Strike: Source
No właśnie którą grę wolicie? Ja osobiście wolę DoD:S, ponieważ to moja pierwsza gra, są fajne wojenne mapy, fajne modele, okrzyki wojenne, wysoka fizyka itp. Wiele tych, co grali wiecznie w CS i CS:S nie polubili DoDa:S, ponieważ o wiele trudniej się gra i jest mniej rodzajów rozgrywek (chodzi...
Dyskusje, problemy, pomoc odnośnie gier
Potrzebna Pomoc Counter Strike Source STEAM. hl2.exe Error
Witam. Zawsze przed formatem zostawiałem cały folder STEAM by nie ściągać ponownie. Dzisiaj chciałem pograć w CS:S lecz wystąpił ten error (podany niżej na screen'ach). Miałem Windows XP Pro Speed 2, lecz gdy zobaczyłem error zmieniłem ponownie na starego XP, lecz tu jest to samo. Przeinstalowałem...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
[Pomocy!!]Cs:Source Error!:[Counter-Strike Source: hl2.exe - Błąd aplikacji]
Przeszukałem google ale nic nie znalazłem i nic nie pomogło! Problem polega na tym ,że pobrałem Css http://img149.imageshack.us/i/errorfu.png/ http://img149.imageshack.us/i/errorfu.png/
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
[Steam & Non Steam] Wyskakuje error przy instalacji steama.
Witam mam taki problem. Sciagam steama chce go zainstalowac i wyskakuje taki error: Error 1325. 'ProgramData' is not a valid short file name. oczywiscie za dobra odpowiedz bedzie karma. ---------- Post dodany 15-08-2010 o godzinie 12:47 ---------- Dodam ze mam win7 i nie mam kluczu...
Instalacja gry i podstawy
Konto Steam / Counter-Strike 1.6 + Counter-Strike: Source [16 April,2004]
Witam, Sprzedam konto Steam z 18 grami, m.in. CS 1.6 i CS:S .Konto zostało założone 16 Kwietnia, 2004 roku co sprawia,że SID ma tylko 7 cyfr Sprzedaję tylko na Allegro.pl .Oto galeria konta: http://img24.imageshack.us/img24/1069/b00000003.jpg ...
Gry
[Steam] Problem przy instalacji Counter Strike 1.6 Steam
Zakupiłem na aukcji allegro Steam na płycie DVD,lecz kiedy klikam "Install Counter Strike 1.6" wyskakuje mi cos takiego "Nie można uzyskać dostępu do usługi instalatora Windows.Może się to zdarzyć,jeśli system Windows działa w trybie awaryjnym lub jeśli Instalator Windows nie jest poprawnie...
Problemy z CS 1.6
Counter Strike : Source
http://cache.www.gametracker.com/server_info/195.242.124.30:27015/b_560x95.png Zapraszam na server: Gra: Counter Strike : Source Non steam & Steam Nazwa: @goTeamSpeak.pl IP Adress: 195.242.124.30 Port: 27015 connect 195.242.124.30:27015
Serwery CS:S Steam i Non Steam
Counter-Strike Source
Witam! Zamiesczam Tu oto linki do pełnej wersji cunter-strike source od digital-zone. Waży ona 2gb dlatego żę wersja pełna zawiera wszystkie modele,tekstury i mapy. pliki są nazwane custom_shared_sounds_prv żeby nie usunięto ich z hostingu Część 1- http:// Część 2- Część 3- Część 4- Część 5-...
OffTopic - Counter Strike

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz