Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike Source > Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam

Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam - Informacje odnośnie najczęściej spotykanych problemów podczas instalacji, konfiguracji i gry w Counter Strike Source Steam i Non Steam

Tagi tematu Garry's Mod 11- Problem:

, , ,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 2219
Narzędzia wątku

Garry's Mod 11- Problem

PPS is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam! Gram z kumplem przez hamachi w Gmod 11. Ale dziwna rzecz jest- ping jest tak ogromny (800) że kumpel grac nie może!

Dodam że mam neta 3MB/s i taki ping jest NIEDOPUSZCZALNY!

Wiecie może dlaczego mam taki ping? Wszystkie programy sciagajace wyłaczone, więc nie wiem w czym problem.... Prosze pomóżcie.

Jedyna rzecz jaka pomogła to to że postawiliśmy bez hamachi serwa. Gra wykrywa serwery z STEAM ale myslę że możemy się cieszyć grą duzo czasu :).

Ostatnio edytowane przez PPS ; 26-09-2009 o 21:19.

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Problem z garry's mod 10
Witam !!! Mam garry's moda v10 by digitalzone i mam taki problem a manowice gdy po zainstalowaniu go uruchamiam go i automatcznie restartuje mi komputer i uruchamia sie od nowa. Wiecie co moze byc przyczyna tego dodam ze z css non steam mialem tak samo.
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
[Pytanie] Garry's Mod - problem z WireMod, korzystania
Witam, mam problem. Pobrałem z torrentów garry's mod 11, a potem wiremod z wiremod.com. Miałem ten program, zrobiłem folder w addons, instalacja, potem kopiuje to do addons, usuwam i wchodzę do gry. Nie mam wszystkiego co na filmikach tylko folder "Wire mod Stuff", gdzie są zielone platformy i...
Dyskusje, problemy, pomoc odnośnie gier
[Problem] Garry's mod 11 problem przy instalacji
Otóż mam problem, albo wiecie co? Po co pisac lepiej oglądać :P Tutaj jest mój filmik na youtube o co chodzi z tym błędem YouTube - Garry's mod 11 problem z instalacją
Hlaf life 2 garry's mod PROBLEM
Mam pewien problem mianowicie niedawno ściągnąłem Garry's mod 9.0 męczyłem się aby w końcu włączyć go ale potem gdy próbowałem zagrać singel player nic się nie dało działo tylko opcje znajdź serwer i wyjście reagowały.Proszę o pomoc z góry dziękuje
Problemy techniczne z grami
[Problem] z garry's mod
Witam mam problem dokładnie ze stroną garrysmod.org teraz zrobili że trzeba mieć konto to zrobiłem ale trzeba też mieć garry's moda a ja w steam go nie mam i nie chcę kupywać i mógł by mi ktoś dać login i hasło z możliwością ściągania , bo mam garry's moda 11 ale non steam .Z Góry dzięki
Garry's Mod Org. Problem z broniami i modami
Chodzi o to że mam posciągane mnóstwo broni i modów do GM i nie wiem jak je włączyć w singleplayer lub gdy sam postawię server Pomóżcie!
Garry's Mod - Problem z obrazkami
Witam! Mam problem z Garry's modem, otóż gdy wybieram jakieś narzędzie z menu pod przyciskiem "q" (np. Thruster) to w liście po prawo jak są takie obrazki (co chcemy wybrać jako przedmiot np. puszka coli itp.) i w momencie wybrania tego narzędzia Garry's mod się zatrzymuje i pojawia się okienko...
Problemy techniczne z grami
problem z garry's mod v.10
witam. chce sobie pograc w gmod bo chyba z rok niegralem mam teraz gmod v.10 od digital zone. (kiedys mialem 2008 gmod ale zgubilem plyte xD) i chce se teraz pograc w necie ale jest taki blad: your version does not match the server. a mam wszystko master server i 3 razy od nowa instalowalem i nic...
Problem Garry's mod 10 by Digitalzone
(Jeśli zły dział przoszę o przeniesienie Najpierw chciałbym przywitać wszystkich userów, bo jestem tu nowy ;-) Ale do rzeczy, ściągnąłem Garry's mod 10 by digitalzone Wszystkie party fakefactorys_mod.part1.rar - fakefactory - BADONGO fakefactorys_mod.part2.rar - fakefactory - BADONGO...
garry's mod 10 problem z wlączaniem
Właczam garry's moda i wyskakuje błąd najpierw jakis client.ddl i cos dalej a potem taki instrukcja spod ''0x0f1f3e2c'' odwołuje się do pamięci pod adresem ''0x0d22a1a0''. Pamięć nie może być ''read'

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz