Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam - Informacje odnośnie najczęściej spotykanych problemów podczas instalacji, konfiguracji i gry w Counter Strike Source Steam i Non Steam
Witam !!!
Mam garry's moda v10 by digitalzone i mam taki problem a manowice gdy po zainstalowaniu go uruchamiam go i automatcznie restartuje mi komputer i uruchamia sie od nowa. Wiecie co moze byc przyczyna tego dodam ze z css non steam mialem tak samo.
Witam, mam problem. Pobrałem z torrentów garry's mod 11, a potem wiremod z wiremod.com. Miałem ten program, zrobiłem folder w addons, instalacja, potem kopiuje to do addons, usuwam i wchodzę do gry. Nie mam wszystkiego co na filmikach tylko folder "Wire mod Stuff", gdzie są zielone platformy i...
Otóż mam problem, albo wiecie co? Po co pisac lepiej oglądać :P
Tutaj jest mój filmik na youtube o co chodzi z tym błędem
YouTube - Garry's mod 11 problem z instalacją
Mam pewien problem mianowicie niedawno ściągnąłem Garry's mod 9.0 męczyłem się aby w końcu włączyć go ale potem gdy próbowałem zagrać singel player nic się nie dało działo tylko opcje znajdź serwer i wyjście reagowały.Proszę o pomoc z góry dziękuje
Witam mam problem dokładnie ze stroną garrysmod.org teraz zrobili że trzeba mieć konto to zrobiłem ale trzeba też mieć garry's moda a ja w steam go nie mam i nie chcę kupywać i mógł by mi ktoś dać login i hasło z możliwością ściągania , bo mam garry's moda 11 ale non steam .Z Góry dzięki
Witam!
Mam problem z Garry's modem, otóż gdy wybieram jakieś narzędzie z menu pod przyciskiem "q" (np. Thruster) to w liście po prawo jak są takie obrazki (co chcemy wybrać jako przedmiot np. puszka coli itp.) i w momencie wybrania tego narzędzia Garry's mod się zatrzymuje i pojawia się okienko...
witam. chce sobie pograc w gmod bo chyba z rok niegralem mam teraz gmod v.10 od digital zone. (kiedys mialem 2008 gmod ale zgubilem plyte xD) i chce se teraz pograc w necie ale jest taki blad: your version does not match the server. a mam wszystko master server i 3 razy od nowa instalowalem i nic...
(Jeśli zły dział przoszę o przeniesienie
Najpierw chciałbym przywitać wszystkich userów, bo jestem tu nowy ;-)
Ale do rzeczy, ściągnąłem Garry's mod 10 by digitalzone
Wszystkie party
fakefactorys_mod.part1.rar - fakefactory - BADONGO
fakefactorys_mod.part2.rar - fakefactory - BADONGO...
Właczam garry's moda i wyskakuje błąd najpierw jakis client.ddl i cos dalej a potem taki
instrukcja spod ''0x0f1f3e2c'' odwołuje się do pamięci pod adresem ''0x0d22a1a0''. Pamięć nie może być ''read'
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u