Witam. Jesli biore podczas gry w css print screen to te wszystkie screeny co robie zapisuja sie gdzies czy po prostu jak zrobie jeden a potem drugi to ten pierwszy sie kasuje...? Jesli sie zapisuja to napiszcie gdzie...
|
|
Witam. Jesli biore podczas gry w css print screen to te wszystkie screeny co robie zapisuja sie gdzies czy po prostu jak zrobie jeden a potem drugi to ten pierwszy sie kasuje...? Jesli sie zapisuja to napiszcie gdzie...
chodzi ci o o przycisk na klawiaturze? Jak go wcisniesz musisz wejsc do painta>wklej i zapisujesz
Nom chodzi o ten na klawie... czyli te wszystkie screeny nigdzie sie nie zapisaly oprucz tego co zrobilem ostatniego?
Zapisuje sie tylko jeden i nigdzie go niema. Jak zrobisz screena raz i drugiego to ten pierwszy sie usuwa.
Zainstaluj sobie i po kłopocie :)
Capture-A-ScreenShot 1.03 - Programy & Spolszczenia
Capture-A-ScreenShot programosik do wykonywania zrzutów ekranów. Mamy do wyboru trzy opcje : zrzut całego ekranu, aktywnego okna, oraz wybranego obszaru. Screeny zapisywane są w formacie JPG w wybranym przez nas katalogu.

A pamietam chyba z cs 1.6 ze sie da zrobic screena przez cs-a czy cos takiego i sie wtedy zapisuje w cstrike czy jakos tak, jest cos takiego w cs:s?
Zainstaluj ten program tak kto przez klik PRISCR będzie ci sie obraz zapisywać automatycznie w folderze tam gdzie chcesz

Mi się zdaje, że zapisują się w folderze CSS/cstrike i powinien być folder screenshots. Ja tak mam.
Klikasz F5 podczas gry i zapisuje ci sie w folderze CSS'a i tyle

| « Garry's Mod | Jak robić ss? » |