Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike Source > Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam

Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam - Informacje odnośnie najczęściej spotykanych problemów podczas instalacji, konfiguracji i gry w Counter Strike Source Steam i Non Steam

Tagi tematu Jak kupić CS: S + Garry's Mod:

, , ,

Popularne odwołania do tej strony: garry s mod gdzie kupic, steam source do kupienia

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 2117
Narzędzia wątku

Jak kupić CS: S + Garry's Mod

at :f is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam.
Chciałbym kupić CS: Source + Garry's Mod na steam.
Kosztuje tam to ok. 20zł.
Jednak nie wiem jak się przez ten steam kupuje gry.
Jest możliwość kupienia gry poprzez wykonanie przelewu na konto bankowe ?
Proszę mi to szczegółowo opisać.

Odp: Jak kupić CS: S + Garry's Mod

pitro7 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Package: Counter-Strike: Source + Garry's Mod

Nie chcę Cię martwić, ale cena nie jest w złotych tylko w €

A 18,99€ to nie 20 zł ;)

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
garry's mod by Alu
Witam! Mam pytanie ponieważ chcę se zagrac prez chamachi w garry's moda. Prubowałęm miałem też patcha Ticarex ale nic to nie dało bo preba miec Garry's mod by Alu taki jeden mi powiedział na chamchi. I to jest proźba czy ktoś ma jakieś linki żeby można ściągnąć garry's moda by Alu??? Z...
Instalacja CS:S Steam i Non Steam
[Problem] z garry's mod
Witam mam problem dokładnie ze stroną garrysmod.org teraz zrobili że trzeba mieć konto to zrobiłem ale trzeba też mieć garry's moda a ja w steam go nie mam i nie chcę kupywać i mógł by mi ktoś dać login i hasło z możliwością ściągania , bo mam garry's moda 11 ale non steam .Z Góry dzięki
Dyskusje, problemy, pomoc odnośnie gier
Garry's Mod
Wprawdzie nie jest to o CSS ale o slynnym dodatku do tej gry choc niekoniecznie... intrguje mnie taki bajer: http://s3.garrysmod.org/img/dl/29053_1.jpg lewy dolny rog, menu SINGE PLAYER tzn: Disable AI Keep Cropses Ignore Players itp
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
garry's mod 10
Szukam jakiegoś downloadu do garry's moda 10 NonSteam ściągałem już 6 torrentow i żaden nie działał Wiece proszę was o pomoc. A w tych przyklejonych tematach wyżej linki nie działają.
Garry's Mod
Witam Zainstalowalem Counter Strike Source bez zadnych patchow i innych no steam chce zainstalowac gm v9 i moje pytanie gdzie to wypakowac jak mam no steama za odpowiedzi bede wdzieczny :)
Garry's mod
Witam Może pisze nie w tym dziale co trzeba. Szukam Garry's moda 11
Archiwum forum
Garry's Mod 11. Nie wymaga hl2 !
Witam chcialem wam przedstawić Garry's Moda 11. Garry's Mod często nazywany po prostu "gmod" wykorzystuje przełomową Fizykę Half-Life'a 2. Pozwala na sklejanie rzeczy razem lub łączenia ich liną, przymocowywania do nich kół, silników, balonów, zmienianie koloru rzeczy zmienianie ich właściwości...
Archiwum forum
problem z garry's mod v.10
witam. chce sobie pograc w gmod bo chyba z rok niegralem mam teraz gmod v.10 od digital zone. (kiedys mialem 2008 gmod ale zgubilem plyte xD) i chce se teraz pograc w necie ale jest taki blad: your version does not match the server. a mam wszystko master server i 3 razy od nowa instalowalem i nic...
Garry's mod
Witam! Czy jest gmod do wersji non-steam source?
Garry's mod ?
ma ktoś garry's moda który nie wymaga Hl2 bo mi nie działa Hl2 potrzebuje garry's moda który może wchodzić przez CS:S

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz