Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam - Informacje odnośnie najczęściej spotykanych problemów podczas instalacji, konfiguracji i gry w Counter Strike Source Steam i Non Steam
Witam.
Chciałbym kupić CS: Source + Garry's Mod na steam.
Kosztuje tam to ok. 20zł.
Jednak nie wiem jak się przez ten steam kupuje gry.
Jest możliwość kupienia gry poprzez wykonanie przelewu na konto bankowe ?
Proszę mi to szczegółowo opisać.
Witam!
Mam pytanie ponieważ chcę se zagrac prez chamachi w garry's moda.
Prubowałęm miałem też patcha Ticarex ale nic to nie dało bo preba miec
Garry's mod by Alu taki jeden mi powiedział na chamchi.
I to jest proźba czy ktoś ma jakieś linki żeby można ściągnąć
garry's moda by Alu???
Z...
Witam mam problem dokładnie ze stroną garrysmod.org teraz zrobili że trzeba mieć konto to zrobiłem ale trzeba też mieć garry's moda a ja w steam go nie mam i nie chcę kupywać i mógł by mi ktoś dać login i hasło z możliwością ściągania , bo mam garry's moda 11 ale non steam .Z Góry dzięki
Wprawdzie nie jest to o CSS ale o slynnym dodatku do tej gry choc niekoniecznie...
intrguje mnie taki bajer:
http://s3.garrysmod.org/img/dl/29053_1.jpg
lewy dolny rog, menu SINGE PLAYER tzn:
Disable AI
Keep Cropses
Ignore Players itp
Szukam jakiegoś downloadu do garry's moda 10 NonSteam ściągałem już 6 torrentow i żaden nie działał Wiece proszę was o pomoc. A w tych przyklejonych tematach wyżej linki nie działają.
Witam
Zainstalowalem Counter Strike Source bez zadnych patchow i innych no steam
chce zainstalowac gm v9 i moje pytanie gdzie to wypakowac jak mam no steama
za odpowiedzi bede wdzieczny :)
Witam chcialem wam przedstawić Garry's Moda 11.
Garry's Mod często nazywany po prostu "gmod" wykorzystuje przełomową Fizykę Half-Life'a 2. Pozwala na sklejanie rzeczy razem lub łączenia ich liną, przymocowywania do nich kół, silników, balonów, zmienianie koloru rzeczy zmienianie ich właściwości...
witam. chce sobie pograc w gmod bo chyba z rok niegralem mam teraz gmod v.10 od digital zone. (kiedys mialem 2008 gmod ale zgubilem plyte xD) i chce se teraz pograc w necie ale jest taki blad: your version does not match the server. a mam wszystko master server i 3 razy od nowa instalowalem i nic...