NIech będzie pochwalony xd albo jak kto woli . Mam takie pytanie. Czy da sie mieć własne logo w CSS ??? A jeśli tak to jak je zrobic ??????
|
|
NIech będzie pochwalony xd albo jak kto woli . Mam takie pytanie. Czy da sie mieć własne logo w CSS ??? A jeśli tak to jak je zrobic ??????
Wchodzisz w OPCJE i klikasz na IMPORTUJ, wyszukujesz obrazka który jest gdzieś na twoim kompie i już :)
@emptyyy
Matixus13 chciał logo do CSS a nie 1.6 xD
@Matixus13
W menu wejdź w opcje gracza (tam gdzie nick swój podajesz) i będzie opcja importowania tagu.
Zaimportuj go z dysku, zapisz, a następnie sprayuj ile wlezie xD
Albo Inny Sposób:
Wchodzimy na >FPSBanana.com< . NP: to moj spray FPSBANANA > Sprays > CS:S > Decoys & Distractions > Chikns CT Decoy
Wyszukujemy sprayi do CSS i poprostu wklejamy Do counter-strike source\cstrike\materials\VGUI\logos
Jeśli się nie podmieni to tez bedzie dzialac.
Następnie zmieniamy logo w Opcjach CSS wybierajac wlasnie świeżo ściagniety spray.
Cieszymy się świetna ANIMACJĄ jako spray w CSS. POZDRAWIAM
A ja mam taki problem, że jak chce iportowac to logo to mi wyskakuje komunikat "nie mozna zapisac wyjsciowego pliku symbolu. byc moze bieżący użytkownik nie ma uprawnien" o co chodzi??? Pomozcie
Zmień język gry w Ustawieniach Steam na angielski i wtedy spróbuj. Mnie pomogło ;]
nie wiem w czym problem przecierz na logu w opcjach jest import :/
@ d(-.-)b
zmien jezyk na angielski -> restart css -> ustawiasz spraya -> zapisujesz -> wlaczasz css-> ustawiasz jezyk na polski i juz ;)
A jak Zrobić tak , żeby wstawić własne logo Bez tła !?
NP. Coś takiego:
![]()
musisz zmienic w paincie na kolor niebieski tla kod: 0000ff cos podobnego na ciemniejszy
A jak ja bym chciał jakies zdięcie a na nim mój nick to jak to zrobić prosił bym pisać wiadomość do mnie a i gibon oczywiście
| « PROBLEM Z URUCHOMIENIEM STEAMA , failed to open file | windows 7 i maly fps » |