Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike Source > Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam

Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam - Informacje odnośnie najczęściej spotykanych problemów podczas instalacji, konfiguracji i gry w Counter Strike Source Steam i Non Steam

Tagi tematu quake sound:

,

Popularne odwołania do tej strony: quake sounds css, polskie dzwieki quake souds, polskie quake css mani admin plugin juz skonfigurowane

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 1397
Narzędzia wątku

quake sound

witq89 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Mam mala prozbe ma ktos moze dzwieki do quake sound nie wazna do jakiego cs ja potrzebuje tylko dzwiekow moze kiedys slyszeliszcie typu szyszka,bestia,martwy ciag , dominujesz napewno juz wieceie o jakie dzwieki mi chodzi plis pomuszcie bo niegdzie nie moge ich znalesc a sa wywalone i najlepsze jakie slyszalem

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Round Sound, Bomb Sound i Rozgrzewka (ultimate warmup) gryzą się.
Jak jest rozgrzewka i jakaś drużyna wygra idzie muzyka z roundsounda i stopuje muzyczkę z rozgrzewki chciałbym żeby roundsound przez te 3 minuty rozgrzewki po prostu nei działał (był wyłączony) Też jest tak, że jak idzie bomb sound (za chwile będzie eksplozja...) i ktoś zrobi defa albo paka...
Problem z pluginem AMX/AMXX
Sony Sound Series Loop Noir Paranormal Sound Design WAV-AudioP2P
Sony Sound Series Loop Noir Paranormal Sound Design WAV-AudioP2P http://img522.imageshack.us/img522/2003/97300588.jpg http://s1.image.gd/o/fc/fc3ac0234e5483d27f9f9f8df0e568960af47895.png or Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.
Archiwum forum
Problem z Quake Sound pod SM
Witam, mam taki drobny problem z quake sound, wszystko jest dobrze zainstalowane, normalnie przy wejściu na serwa się ściąga ale jeśli ktoś kogoś zabije to od razu jest Multikill albo Doublekill i wszyscy na serwie to słyszą. Trochę to wkórza ;/ bo jak jest np. pełen serw to co chwile słychać tylko...
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
Quake Sound
zainstalowalem Quake Sound i nie dzialaja dzwieki ale jak wpisze w czacie /quake to mi wyskakuje tabela ;/ Czemu mi dzwiecki nie leca/??
Quake Sound
Witam czy instalacja pluginow moge instalować obojetnie czy czeba jakas kolejnoscia np. najpierw cfg potem addons... kto pomoze to leci gibon
Quake Sound PL
Ma ktoś może polskie quake sounds czyli łebszot, pierwsza kre, dominujesz itp razem z pluginem?
Quake sound Main Admin Plugin
Nie działa mi wszystko mam dobrze wgrane i nic :/ ---------- Post dodany 10-03-2010 o godzinie 15:33 ---------- Ok teraz się dowiedziałem, że koledze na Non steam działa. A ja mam steam i nie słyszę :/
[EventScritp] Quake Sound
Witam mam zainstalowany ten plugin na event'a Quake Sounds Wszystko działa są dzwięki pobiera odtwarza napisy też, nawet w konsoli i w czacie pisze ze po wpisaniu/quake !quake mozemy ustawiać dziwęki, tylko komenda !quake nie działą nie wyskkauje zadne menu? czemu ? Mam najnowszego eventa...
Problem Quake Sound
Witam mam problem z quake sound pod source mod , jak wpisze komende na chacie !quake lub /quake to niewyswietla mi sie menu dopiero jak wpisze w konsoli samo quake to sie wlacza menu do zmiany ustawien ale inni gracze tego niemoga zrobic u nich tak jest ze pisza /quake i niewyswietla sie menu...
Quake sound i tekstury ! Pomocy !
Moim teraznijszym marzeniem jest wgranie quake sound do css. This will tell you how to add quake sounds to mani admin. Step 1 Upload the sounds to Code: /srcds_l/cstrike/sound/quake/
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz