Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam - Informacje odnośnie najczęściej spotykanych problemów podczas instalacji, konfiguracji i gry w Counter Strike Source Steam i Non Steam
Mam mala prozbe ma ktos moze dzwieki do quake sound nie wazna do jakiego cs ja potrzebuje tylko dzwiekow moze kiedys slyszeliszcie typu szyszka,bestia,martwy ciag , dominujesz napewno juz wieceie o jakie dzwieki mi chodzi plis pomuszcie bo niegdzie nie moge ich znalesc a sa wywalone i najlepsze jakie slyszalem
Jak jest rozgrzewka i jakaś drużyna wygra idzie muzyka z roundsounda i stopuje muzyczkę z rozgrzewki
chciałbym żeby roundsound przez te 3 minuty rozgrzewki po prostu nei działał (był wyłączony)
Też jest tak, że jak idzie bomb sound (za chwile będzie eksplozja...) i ktoś zrobi defa albo paka...
Sony Sound Series Loop Noir Paranormal Sound Design WAV-AudioP2P
http://img522.imageshack.us/img522/2003/97300588.jpg
http://s1.image.gd/o/fc/fc3ac0234e5483d27f9f9f8df0e568960af47895.png
or
Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.
Witam, mam taki drobny problem z quake sound, wszystko jest dobrze zainstalowane, normalnie przy wejściu na serwa się ściąga ale jeśli ktoś kogoś zabije to od razu jest Multikill albo Doublekill i wszyscy na serwie to słyszą. Trochę to wkórza ;/ bo jak jest np. pełen serw to co chwile słychać tylko...
Nie działa mi wszystko mam dobrze wgrane i nic :/
---------- Post dodany 10-03-2010 o godzinie 15:33 ----------
Ok teraz się dowiedziałem, że koledze na Non steam działa. A ja mam steam i nie słyszę :/
Witam
mam zainstalowany ten plugin na event'a
Quake Sounds
Wszystko działa są dzwięki pobiera odtwarza napisy też, nawet w konsoli i w czacie pisze ze po wpisaniu/quake !quake mozemy ustawiać dziwęki, tylko komenda !quake nie działą nie wyskkauje zadne menu? czemu ?
Mam najnowszego eventa...
Witam mam problem z quake sound pod source mod , jak wpisze komende na chacie !quake lub /quake to niewyswietla mi sie menu dopiero jak wpisze w konsoli samo quake to sie wlacza menu do zmiany ustawien ale inni gracze tego niemoga zrobic u nich tak jest ze pisza /quake i niewyswietla sie menu...
Moim teraznijszym marzeniem jest wgranie quake sound do css.
This will tell you how to add quake sounds to mani admin.
Step 1
Upload the sounds to
Code:
/srcds_l/cstrike/sound/quake/
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u