Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike Source > Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam

Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam - Informacje odnośnie najczęściej spotykanych problemów podczas instalacji, konfiguracji i gry w Counter Strike Source Steam i Non Steam

Tagi tematu Poradzcie prosze !!! jak off mic ?:

, , ,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 408
Narzędzia wątku

Poradzcie prosze !!! jak off mic ?

odlanor is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witajcie, mam problem a mianowicie taki, chcialbym w css wylaczyc mikrofon zeby nie sluchac tych co oni tam gadaja na serwerze. Pamietam, ze jest na to komenta mialem calkowicie wylaczona te opcje, jak gralem w cs 1.6. Podajcie mi dokladna komende na Source, jak to wylaczyc. Dzieki ;)aaa i skoro juz tak pytam to jak w Source wlaczyc old style ? czyli po prostu stare kupowanie broni, wybor team'u. nieobrazkowe..

Ostatnio edytowane przez odlanor ; 21-11-2009 o 01:28.

Odp: Poradzcie prosze !!! jak off mic ?

Akkenoth is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

jak old style? s far s i remember, w 1.6 był identyczny system.
Ewentualnie jest to modyfikacja interfejsu, menu, czy czego tam. Szukaj na fpsbanana.com. na przykład.

A mic? Opcje->Głos->Włącz głos w grze, odznacz.
Po angielsku: Options->Voice->Enable voice in game.

cvar: voice_enable 0.

Odp: Poradzcie prosze !!! jak off mic ?

odlanor is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

ale mi chodzi o menu takie bez obrazkow, same po prostu nazwyy. A i sluchaj mam sobie sourca i calkiem na poziomie kompa.. ale fps malo mi lapie jak gram 10 vs 10, choke strasznie skacze mi dlaczego ? w cs.16 choke byl wyzerowany na maxa..

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Prosze O Ub :/
Witam szanownych adminow dostalem pernamenta z poczatku myslalem za to ze , powiedzialem do kolegi tu glupku no ale po pewnym czasie dowiedzialem sie od kolegi ze , dostalem perma nie byla to zbyt fajna wiadomosc no ale coz PROSZE O UB. Szczegóły bana szczegóły Gracz AwG || Done By DoooNNNe...
Bany
prosze o ban
prosze o ban dla pana o nicku malina za reklame jakiegos detruna, spotykam sie juz z nim ktorys raz. jego SID: STEAM_0:1:36501008. przypadek moze potwierdzic kilka osob, np. Denis, Mr.Raszer'owski, eXe, NicNiewidzeNisNieslysze. mam tez snashota, ale wyskakuje mi blad gdy wgrywam.
Śmietnik
Prosze o UB
Siema ma problem, wiec tak grałem sobie na TP i zapytałem sie speca czy placi za adma. Po chwili on daje mi BANA i taki powod "nie nie place za adma dzieciaku" bana dostałem na tydzien! ss : =============================================== You are Banned from this server by admin spec You...
Śmietnik
Help me prosze
Więc zainstalowale mcs 1.6 non steam i mam taki problem gram na botach ale nie moge miec serwerow wpisuje ip w favourites i nic jak biore internet to pisze cos tam u cuoldn't cos tam play master game cvos takiego help
Instalacja gry i podstawy
Poradzcie???
Witam Chciałbym się was poradzić chciałbym sobie kupić 2 serwery jeden dla klanu 12 slotowy brałbym w tym pod uwagę 3 firmy whiterabbit.pl, gamepad.pl lokalizację warszawską i gamesnet.pl lokalizację warszawską ale też bym był wdzięczny za jeszcze jakieś propozycje 2 serwer jaki...
Hosting serwerów gier
AWP proszę o odp.
Nie tyle że mam problem, tylko mam kilka pytań: 1. Jak i gdzie muszę trenować żeby być dobrym snajperem? 2. Jak dobrze ćwiczyć refleks z awp? 3. Jaka powinienem mieć ustawiona szybkość myszy żeby strzelać skutecznie zoom i no zoom? (mam 3.0) 4. Czy są jakieś przydatne komendy/ustawienia aby...
Problemy z CS 1.6
poradzcie
kolega kupil serw i dal mi adma mam pytanka Czy moge wgrac tam mapy itp
Amx Mod X
Prosze
Elo czy ma ktos moze link do Cs cz single player??tego co zaczyna sie w heli co obrywa z rpg??jesli mozna to tylko jedna instalka bo na rapid share mam juz limit^^
Instalacja CS:CZ Steam i Non Steam
Prosze o...
Czy mógłbym prosić o modele graczy z cs 1.6 STEAM Dajcie i nie mowicie zebym szukal ;) I zeby nie bylo na rapidshare.com Za+ Dodano: Pią 29 Lut, 2008 ] Prosze ważne za 3x pomógł~!!!
Problemy z CS 1.6
Poradzcie
Czy na kompie takim jak napisze Ponizej moge postawic serwa ?? 1 System: Microsoft Windows XP Home Edition Wersja 2002
Amx Mod X

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz