Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam - Informacje odnośnie najczęściej spotykanych problemów podczas instalacji, konfiguracji i gry w Counter Strike Source Steam i Non Steam
Witam, serwer stoi już ponad miesiąc ale od zawsze miałem taki problem że komendy dla SourceMod działają tylko przez rcon np. rcon sm_noclip Nick w konsoli lub na czacie @rcon sm_noclip nick. Chciałbym się zapytać co zrobić aby komendy mogły być wpisywanie normalnie tak jak komendy na Mani Admin...
Witam, mam problem a mianowicie gdy wpisuje rcon_password "haslo" i potem komende rcon exec 3rr.cfg piszeże zły rcon ale gdy pisze rcon mp_roundtime 2 to wszystko jest ok, mógłby ktoś pomóc ?? Z góry dzięki
mam problem z rconem gdy tylko sie do niego zaloguje nie widze co pisze na say drużyna przeciwna;/ widze tylko swój team. JJak jestem na specie to nie widze nic kto co pisze. Tak sie dzieje jak jest amx_off i on
Witam. Dodałem +rcon_password do własnych komend w server.cfg jest podane i wszystko ok działalo i nagle dziś się zepsuło.
Pokazuje rcon password nastepnie je wpisuje i pisze bad rcon.. screen POmocy!
http://i39.tinypic.com/i2u8he.jpg
Witam,
Wie ktoś może jak na serwerze sprawdzić jakie są configi?
Dokładniej chodzi mi o to że mam rcon na serwer i chce załadować configi do mixa a później do 3rr.
Witam!
Mam serva przeznaczonego tylk odo sparow wiec nie mam tam amx itp tylko sam potrzebne cfg. I jak wejdzie taki jeden noob to chce go kicknac lub zbanowac przez rcon komenda " rcon kick Noob albo rcon ban Noob
Ale to nic nie skutkuje :/ Co mam zrobic?
Wgrywanie AMX nie wchodzi w Gre!