Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike Source > Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam

Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam - Informacje odnośnie najczęściej spotykanych problemów podczas instalacji, konfiguracji i gry w Counter Strike Source Steam i Non Steam

Tagi tematu Problem z ES-Serwer off:

, ,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 723
Narzędzia wątku

Problem z ES-Serwer off

Kamilkus is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Gdy wrzuce EventScript na FTP to serwer nie odpowiada dopiero gdy usune pliki ES to jest normalnie wszystko dziala...nie mam duzego doswiadczenia w tym i nie wiem jak sobie z tym poradzic prosze o pomoc . Dodam jeszcze ze serwer jest od SkillNet i wczesniej mialem tez u nich juz serwer i normalnie mi dzialal Eventscrip i robilem tak samo jak teraz .

Ostatnio edytowane przez Kamilkus ; 19-12-2009 o 08:58.

Odp: Problem z ES-Serwer off

lucky69 is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
XX------ Doświadczenie: popala gibony

wgraj starszą wersję ES

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[PROBLEM]SERWER
Siema mam CS SOURCE 2010 i mam w tym srds_console.bat co w tym stylu i ok odpalam to i uruchamia mi się wyskakuje takie okienko cmd i tam all pisze i jak serwer bedzie gotowy nazwa okna tego programu bedzie Server i ok wszystko ok wbijam na serwer i działa ale gdy chciał wbić brat to już nie...
Serwery CS:S Steam i Non Steam
[Steam] Problem z wejście na serwer
Musiałem odinstalować CS'a teraz ponownie zainstalowałem poprzednio Counter Strike chodził idealnie .A teraz kiedy wchodzę na jakikolwiek serwer widzę tylko początkowe menu serwera i po kilku sekundach gra się zacina i nic nie pomaga próbowałem reinstalować Steam samego CS'a reinstalowałem cztery...
Instalacja gry i podstawy
[Problem] Gta SA MP Serwer
Jak wchodze na serwer w gta san andreas multiplayer to mi wyskakuje takie coś Imageshack - gtasamp.png - Uploaded by kalita426 Nie wiem co robić.Prosze o pomoc! Nagradzam gibonem ---------- Post dodany 17-03-2010 o godzinie 19:52 ---------- Takie coś mi wyskakuje...
Problemy techniczne z grami
Problem Serwer
Witam dzisiaj kupuje hosting pod serwer CS i mam pytanko, nie mam STEAMA tylko Non i czy moge miec serwer widoczny jako non steam dla mnie i dla innych graczy ? bo slyszalem rozne wersje wiec pytam sie znawców ...
Problemy z CS 1.6
SERWER PROBLEM
Elo.Mam problem wyczytalem w internecie ze da sie postawic serwa przez plik hlds z folderu z cs.Tak tez zrobilem poustawilem wszystko ale niestety sa lagi :o i to spore nawet jak jestem sam na serwie a co dobiero mowic jak bylem z kolega. Tak wiec pytam sie was czy da sie jakos zlikwidowac te lagi...
Problemy z CS 1.6
Problem Serwer
siemka zrobiłem Dedicated Server na condition zero ale nikt nie może na niego wejsc prosze o pomoc i obiasnienia a najlepiej to instrukcje krok po kroku z gorki dziekuje ..!! xD
Problemy związane z CS:CZ Steam i Non Steam
Problem z Add serwer
Mam problem z dodawaniem serwerów ;/ co dodam jakiś serwer i jak uruchomię grę ponownie to nie mam tych serwerów ;/ no coś mnie trafia juz z tym cs ;/ chciałem sobie pograć to serwów znaleźć nie można, dodawać to nie można bo znikaja i jeszcze sie zacina w trakcie ładowania ;/ no kuwa..;/...
Problemy z CS 1.6
Serwer CS 1.6 NS (Problem)
Witam.. Mam mały problem i mam nadzieję, że wspólnie pomożecie mi go rozwiązać. Zakupiłem serwer NS na Gradobicie.pl. Kasę wysłałem przelewem, wszystko pięknie, ładnie.. Serwer został uruchomiony, aczkolwiek nie mam pojęcia jak zmienić jego nazwę oraz hasło do niego i jakoś początkowo go...
Problemy z CS 1.6
Serwer !!!!!PROBLEM
Kiedy zakladam serwa i podaje ip kumplom oni nie moga na niego wejsc :/ Nie wykrywa im go w ogole!!!!! NIe zmienia sie mi ip !!! zakladam przez hlds. 192.168.0.142:27017 moje ip serwa !!!! zakładam na internecie mam wersje 23! CO mam zrobic ??? nie piszcie mi ze mam zakladac przez...
Problemy z CS 1.6
STAŁE IP NA SERWER PROBLEM :((
(zastosowalem sie do tego http://www.wiaderko.com/hlds/jak-postawic-serwer-cs-non-steam/art/397) Mam wewnętrzne zmienne ip, robie wszysktko tak jak autor artykułu opisał,zalogowalem sie na stronce, instaluje ten program no-ip wszystko jest dobrze ustawione jak klikam na program jest ok. Gdy...
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz