Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike Source > Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam

Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam - Informacje odnośnie najczęściej spotykanych problemów podczas instalacji, konfiguracji i gry w Counter Strike Source Steam i Non Steam

Tagi tematu Nic nie wiem a chciałbym!! CS: Source:

, , , ,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 1507
Narzędzia wątku

Nic nie wiem a chciałbym!! CS: Source

Piotruss is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam, od razu mówię że w temacie Cs'a jestem kompletnie ''zielony''
mianowicie mam grę Half Life 2 (w którą gram) instaluje mi się razem z nią CS: Source i chciałbym w niego pograc tylko nie mam pojęcia jak. czy potrzebuje jakies patche boty itp??
Prosiłbym o objaśnienia i pomoc, z góry dziękuje :)

seba is Offline
Super Mod

Poziom upalenia:
XXXXXXX- Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter

No jak to jak.

Chcesz grać z botami czy przez neta?

Graczu CS'a, coś dla Ciebie:
# Puchatek 4FuN - Serwer CS 1.6 NonSteam / Steam z wysokim poziomem - IP: 84.38.95.197:27020

# Serwer Ventrilo (VT) w wersji 2.1.4 - IP: 84.38.95.197 Port: 3784

# Nie masz ściągniętego CS'a? Żaden problem! Możesz go pobrać za darmo bez limitów klikając tutaj
Jeżeli Ci mało, więcej znajdziesz na Puchatkowych serwerach

Piotruss is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

No nie wiem, z tego co wiem to lepiej przez neta, musiałbym się tylko trochę podszkolic..
zapomniałem dodac ze mam piracką wersję gry.

peya is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Ściągnij wszystko z TEJ strony, postępuj wg instrukcji i uruchom gre wykorzystując któryś z serwerów non-steam (można ich kilka znaleźć na tym forum np. serwer IP: fani.pl) i zacząć grac :)

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Steam] Chciał bym kupić steama
Witam chciał bym kupić steama razem z kluczem na alegro mam do was pytanie ile mnie to wyniesie czy się opłaca i w jakich tagach na alegro tego szukać z góry dzięki
Problemy z CS 1.6
Czy on chciał ukraść konto steam?
Witam, napisał do mnie ktoś nieznany - Steam Community :: ID :: CarringtoN Cytuję "http://www.freesteamgames-3.tk/ Nvidia Gives you 3 STEAM GAMES FOR FREE You need only login and select 3 any games. Good gaming by NVIDIA!" Czy on chce ukradac konta steam ? Znaczy domyslilem sie ze to fake od...
OffTopic - Counter Strike
Chciał zabić, bo przegrał w CSie
W dniu dzisiejszym mija dwa lata od śmierci 17-letniego Alexeia, który został zamordowany przez innego nastolatka, bo pokonał go w Counter-Strike'u. Po 24 miesiącach powtarza się podobna sytuacja. Julien Barreaux - mieszkaniec miasta Cambrai, leżącego w Północnej Francji od kilku lat jest...
Informacje ze świata gamingu
Zabił, bo chciał zjeść
Zabił, bo chciał zjeść Krew i poćwiartowane ciało zapakowane w torbie. W Nieszawie policjanci zatrzymali mężczyznę, który chciał zjeść swoją ofiarę. Tą ofiarą był łabędź. 48-latek zabił zwietrzę, bo - jak później tłumaczył - chciał oszczędzić mu cierpień. Ale od początku: Funkcjonariusze...
Polityka, społeczeństwo
[Non Steam] Mikrofon nie dziala. Wiem jaki jest problem ale nie wiem jak to naprawić.
Witam. Mam kłopot w mikrofonem. Chodzi o to że mam kartę muzycną ale w niej nie ma wejścia na mikrofon. Wszędzie pozmienialem w ustawieniach żeby nie szukało mikrofonu na karcie muzycznej tylko w tym wejściu gdzie jest podłączony. Na Skype działa, na innych programach też (bo zmieniłem wejście, w...
Problemy z CS 1.6
[Pytanie] Mam steama i chciałbym pograć w l4d
Jak w temacie, mam steama i ostatnio mnie naszlo zeby pograc w l4d i jestem ciekaw czy musze kupic ta gre czy da sie jakos za darmo w nia grac przez steam?
L4D
Chciałbym mieć max xp w Diablo-mod
Mam serwer w hlds i chcę mieć maksymalną ilość xp u każdej z postaci. Co zrobić?? :ganja:
Problemy i konfiguracja AMXX
[RS] Zawsze chciałem być gangsterem 2007
http://www.moviegoods.com/Assets/product_images/1010/439814.1010.A.jpg PRODUKCJA: Francja GATUNEK: Komedia, Dramat CZAS TRWANIA: 107 minut DATA PREMIERY: 03.08.2007 - Świat REŻYSERIA: Samuel Benchetrit SCENARIUSZ: Samuel Benchetrit Opis:
Filmy komedie / komedie romantyczne
[NS] Ziomki [TP] @ Chciał byś Coś ?????@@@@@@@@@@@@@@@
http://iv.pl/images/fablfaelt0bdmbsf3c7.gif http://cache.www.gametracker.com/server_info/195.242.93.85:27015/b_350x20_CBF342B-000000-FFFFFF-E8E9E8.png Ziomki ** @ GameHostingTalk.PL
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Chciałbym założyć własny serwer CS....
I przydała by mi się w tym pomoc. Sytuacja wygląda tak że wraz z całą grupą pierwszego roku studiów zastanawiamy się nad większą integracją klasową i pomyśleliśmy nad zakupieniem własnego serwa do cs-a na okres próbny miesiąca aby zobaczyć jak sytuacja będzie wyglądać i czy ten cały interes...
Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz