Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam - Informacje odnośnie najczęściej spotykanych problemów podczas instalacji, konfiguracji i gry w Counter Strike Source Steam i Non Steam
Potrzebuję Jakiegoś Działającego Linka Do Patcha v16 DO CSS.
Szukam Na Google.pl I DigitalZone I Nie Moge Znaleść.
EDIT.
Już Znalazłem!!! :mrgreen: :mrgreen:
Witam mam zainstalowane css po aktualizacji normalnie mam patche więc gram tylko jest problem moje patche są ze strony cs-source.info i są one przerabiane przez jakieś css junkies, a ja chciałbym nie modyfikowane patche od valve żeby działały mi skrypty np. na bh, ponieważ gram na deathrunach...
Witam!
Mam pytanie. Mam wersję v16 Counter-Strike Source. Muszę po kolei ściągać wszystkie patche czy mogę od razu najnowszy? Bo trochę by mi to czasu zajeło z wersji v16...
Czy ktoś mógłby mi podać linki do :
Patch v1-v16
Patch v17
Patch v18
Widze ze był taki temat ale tam jest download gry i patchy razem a ja chce tylko patche. Szukałem na forum ale większość linków wygasła.
Siemka...
Mam pytanko...
Jakie patche są potrzebne żeby móc zagrać w css przez neta?
Zainstalowałem cs'a i jak wgram patcha v16 i v17 to jak uruchamiam grę to mi się komp resetuje :/
Jakie inne patche mogę wgrać? Chodzi mi o takie które zastąpią te które wgrywałem...
...
Witam dopiero zaczynam grac w CSa i chcialem sie dowiedziec co to sa te Patche bo wszyscy o nich pisza a ja nie wiem co to jest?? za pomoc oczywiscie postawie gibona :)
siemka mam pewne pytanie ... poniewaz jak sciagnelem cs to sciagnelem tez "najlepszy patch " "tzn v19" tak przynajmniej mowi duzo osob ... lecz duzo servow jak wpisuje w zakladce favorites niechodzi i musze sie laczyc przez konsole a nie lubie sie laczyc przez konsole bo nie wiem nawet jaka jest...
zainstalowalem Source poniewaz wczesniej gralem w cs 1.6 znalazlem patch v18 od SoulsHunter oraz wszystkie od 8 do 18 i niemozna sie polaczyc z serwerami co robie zle ??