Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam - Informacje odnośnie najczęściej spotykanych problemów podczas instalacji, konfiguracji i gry w Counter Strike Source Steam i Non Steam |
Popularne odwołania do tej strony: najnowszy patch do css, najnowszy patch do cs source, counter strike source najnowszy patch, css najnowszy patch, najnowszy patch css, najnowszy patch do counter strike source, najnowszy patch do cs 1.6, najnowszy patch cs source, nowy patch do css, najnowsze patche do css, nowy patch css, css patch najnowszy, counter strike source patch najnowszy, css nowy patch, patch cs source najnowszy, petch do conte strike source, najnowszy patch do cs s, jaki jest najnowszy metin, najnowszy patch do cs, najnowszy patch counter strike source, cs source patch najnowszy, cs 1.6 najnowszy patch, cs source nowy patch, new patches for css on steam, patch css najnowszy
|
Serwery forum.wiaderko.com
|
|
|
 Prosze o najnowszy patch |
|
|
|
|
Lamka
Poziom upalenia:

Doświadczenie: abstynent
Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
Postawił: 0
|
bardzo bym prosił aby mi ktoś podesłał najnowszy patch do Counter Strike Source
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Spamer
Poziom upalenia:

Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Super Mod
Poziom upalenia:

Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter
Spalił:
662 za 376 wypowiedzi
Postawił: 7
|
LilSebby, to jest do zrobienia serwera nonsteam -.-
marcin1207, patchów już tutaj nie supportuję ;] chcesz grać w CS'a to ściągnij to -> http://www.forum.wiaderko.com/topics...ad-vt23355.htm albo nie licz na pomoc z mojej strony.
Graczu CS'a, coś dla Ciebie: # Puchatek 4FuN - Serwer CS 1.6 NonSteam / Steam z wysokim poziomem - IP: 84.38.95.197:27020
# Serwer Ventrilo (VT) w wersji 2.1.4 - IP: 84.38.95.197 Port: 3784
# Nie masz ściągniętego CS'a? Żaden problem! Możesz go pobrać za darmo bez limitów klikając tutaj
Jeżeli Ci mało, więcej znajdziesz na Puchatkowych serwerach
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Lamka
Poziom upalenia:

Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
|
dziękuje
|
|
|
|
 |
 |
Podobne wątki
|
| Temat |
Forum |
|
Witam, mam problem bo chce grac na innnych serverach ale sie nie da pisze ze mam za stara wersje
A wiec szukalem patchy, jeden patch na wiaderku wygasl, polowa usunieta linkow(omg)
A jak jakis znalazlem to 1 gb ma?! WTF?
A wiec prosze o krok po kroku co i jak mam sciagnac i gdzie :) Z gory...
| Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam |
|
Patch info
* Fixed performance issues and memory leaks related to scoreboard display.
* Fixed long-standing bug in which a player would see another player in a grenade-throwing animation when they no longer had a grenade as their active weapon.
* Fixed animation problem (“crab...
| Instalacja CS:S Steam i Non Steam |
|
do pobrania tutaj 1.0.0.53
za godzine wrzuce na przeklej
Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.
| Instalacja CS:S Steam i Non Steam |
|
Witam. Mam problem. Steama mam od niedawna i chciałbym się dowiedzieć, jak zupdatować CS'a, by mieć najnowszego patcha, wystarczy ściągnąć z neta, czy jest jakiś inny sposób?
| Problemy z CS 1.6 |
|
Łatka poprawia błędy i optymalizuje kod gry, dzięki czemu produkcja działa szybciej, sprawniej i rzadziej wychodzi do systemu. Poniżej pełna lista zmian:
- Poprawione problemy ze zbyt wolnym tempem gry działającej w prędkości 2 i 3. Obecnie niektóre komputery będą pracowały lepiej przy użyciu...
| Archiwum forum |
|
POddajcie linka do nowego patha podobno jest nowszy nisz 32 :ganja::ganja:
| Problemy z CS 1.6 |
|
Patch by Person Bartek10 Herqu3 i inni
zawartość Option File:
Ligi:
-Angielska,Fracuska,Włoska,Hiszpańska,Polska UEFA I FIFA
NOWE DRUŻYNY:
BVB, HERTA BERLIN ,HEARTS, NIKE I ADIDAS TEAMS , FC SCHALKE 04, VFL WOLFSBURG, BAYERN MONACHIUM ,PARTIZIAN, AJAX, AZ ALMAKAR, SPORTING BRAGGA, FEYENOORD...
| PES |
|
Siema ja do Was z very BIG prośbą :D podajcie linka do najnowszego patcha do css non steam, którego mam od kumpla i nie mogę nim grać na żadnym serverze bo pisze że nie ta wersja :(
szukałem na forum i nic nie znalazłem... Proszę nie zamykajcie tematu!
| Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam |
|
Nazwa serwera: Cs_Dla_Wszytkich
IP serwera: 169.254.94.161:27015
Typ serwera: NonSteam (jednak zapraszamy również steamowców)
Wchodzić :yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::jester::jester::jester:;-);-);-););)
| Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam |
|
To tak potrzebuje najnowszego amx gotowca-
Ma top15 itp
Muzyczki typu head shot itp
i zeby to mozna bylo scignac dam +
| Amx Mod X |

Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u
zalogowani nie widzą reklam
Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz
|