640ram ..duron 1200.. karta MX 128.. pujdzie source? niby na wymaganiach min tak, ale czy bede wstanie co pograc..?
|
|
640ram ..duron 1200.. karta MX 128.. pujdzie source? niby na wymaganiach min tak, ale czy bede wstanie co pograc..?
Nieee, ale możesz w promoda ;)
ahh^^ mozesz podrzucic linki na PW ?
ja to sciaglem ^^ tylko wklejalem do Cs 1.6.. a to na celu ma pomniejszyc wymagania Source? i jak to zainstalowac?
Ostatnio edytowane przez KickusxD ; 06-02-2010 o 19:26
Nie zrobiła to grupa zapaleńców 1.6 i zrobili ten mod ;) W csp nie ma tych pierdół np. beczek itd. Wklejasz do tam gdzie masz folder z ggra u mnie to tak wygląda:
i tam wklejasz folder cspromod i prawym przyciskiem myszu klikasz na właściości (na pulpicie ikona do css) i zmieniasz zC:/Pragram Files > Counter-Strike Sourcenacstrikeodpalasz i jazda (są serwery ns nawet ;))cspromod
PS: Counter-Strike ProMod nie jest modem do CS:Source !
Ostatnio edytowane przez gunioDamian ; 06-02-2010 o 20:20
dobra jeszcze 2 % i bede kombinowal
Jak będzie mało fps to detale na najmniejsze ;)
mozna to zainstalowac na non stemie? bo mam z patchem 34
ProMod tak... Zainstaluj do drugiego folderu wejdź w steamapps, sourcemods i skopiuj folder promod i wrzuć do folderu Counter-Strike Source
nie wiem wklejam to i nic.. mozesz napisac wszystko z dokladnoscia do 1 miliona xD? a to fotka folderu z CS
dobra zaraz napisze tylko nowe gg musze sciagnac ^^
Jeżeli nie masz zaśmieconego komputera, jest czysty w środku, po formacie to te ~20 fps będziesz w stanie wyciągnąć, a przy takim czymś to można już grać na najwyższym poziomie ;)
chodzi ci o cs promod ?
W promodzie będzie więcej bo procesor nie będzie miał obciązęnia np. przez te beczki, duperele śmieci bo w promod tego niema....
tak CSS mi smiga wiadomo klatkuje ale mam jakas dziwna wersje i mam problemy z ProModem . a cs bodajze ma patcha 34 ..
| « Zacina się przy wejściuy na serwer | css obraz plyty » |