Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam - Informacje odnośnie najczęściej spotykanych problemów podczas instalacji, konfiguracji i gry w Counter Strike Source Steam i Non Steam
taa a nawet jezeli komus smiga a ma slabszego kompa to moze mu sie grafika spalic lub plyts glowna ja juz tak mialem za dobra gierka byla na mojego kompa :/
Mam takie wymagania co do hostingu:
- Żeby w panelu można by zainstalować od razu
- Żeby można zrobić serwer 2-6 slotowy
- Żeby za slota prywatnego było 1,5 zł
Jedyny hosting jaki ja sam znalazłem pod te wymagania to gamesol.pl , ale sam nie wiem.
Czekam na odpowiedzi.
Siema,
Mam pytanie dotyczace CS:S - Czy na takim kompie ta gra pojdzie i bedzie dzialala plynnie :
Procesor: Intel Celeron D 3.2
Karta graficzna: nVIDIA GeForce 6200 TurboCache - 512mb
RAM: 1GB DDR2
Internet: 1,3mb/s
Prosze o szybka odpowiedz.
elo najpierw zobacz temat Wymagania FIFA2010 zanim odpowiesz!!!jak juz przeczytales to chce sie spytac czy aby napewno pojdzie i jak tak to bedzie sie tnac i trzeba bedzie zmniejszyc ustawienia czy moze bedzie chodzic z taka grafa jak na fotach???
Witam was chciałbym zakupić sobie simsy 3.
Mam pytanko czy pójdą na takich wymaganiach.
Windows Xp (sp2)
Procesor Intel Pentium Dual-Core 2.0Ghz
Ram:1Gb
Karta graficzna: Nivida GeForce 8500 521mb
Dysk:160Gb
Witam!
Posiadam sprzęt :
Procesor Intel Pentium III 752 MHz
512 MB ram
Karta graficzna Invidia GeForce4 MX 4000
Cs mi się przycina jak nie wiem. Co musze wymienić ewentualnie czy da się coś podkręcić ?
Witam. Jestem nowy więc, nie wiem czy to dobry dział. Mam problem.
Wymagania minimalne:
* Windows XP - Service Pack 3 / Windows Vista - Service Pack 1
* Intel Core 2 Duo 1.8 GHz lub AMD Athlon X2 64 2.4 GHz
* 1,5 GB RAM
* 16 GB miejsca na dysku twardym
* nVidia GeForce 7900 lub ATI Radeon...
Bardzo prosze o Pomoc doswiadczonych organizatorów turniejów cs 1.6 w szkole jakie sa wymagania odnosnie tego i czy to jest wogole mozliwe bo koles od infy powiedzial ze musi byc licencja co musze zrobic zeby to odbyło sie na 100% zgodne z prawem prosze pisac tutaj lub na moje gg 5046080:P z Góry...
Mam pytanie bo mój komp jest strasznie słaby i nie wiem czy mi pójdzie source na minimalnych wymaganiach i czy opłaca się poświęcić czas na ściąganie
Parametry mojego kompa :
karda graficzna geforce 4 mx 440
ADM Athlon XP 1700 1.83 GHz
pamięć: 256mb ram
Witam!
Chcialem sie zapytac czy oplaca mi sie sciagac CS: Source, skoro moja ,,bestia'' posiada 256 mb ram, karte 64 mb i procek 1,6 gHz. Podobno z takimi wymaganiami mozna smigac ale czy naprawde... Odpiszcie prosze. :???:
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u