Witam Was ;]
Mam pytanko...czy do Counter Strika Source (non steam) da się "dograć" HL2 bez potrzeby ściągania jakiś kilku Gigowych plików? (jakis addon do cs:s czy cuś :P )
Chodzi mi o to żeby można było grać w Single Player;]
Pozdrawiam ;)
|
|
Witam Was ;]
Mam pytanko...czy do Counter Strika Source (non steam) da się "dograć" HL2 bez potrzeby ściągania jakiś kilku Gigowych plików? (jakis addon do cs:s czy cuś :P )
Chodzi mi o to żeby można było grać w Single Player;]
Pozdrawiam ;)
Ściągnij tego Source z naszego tematu download, a następnie tylko dwa party
Razem 300 MB ;)Kod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
thx....ale oto mam kolejny problem :evil:
Włączam skrót na pulpicie z hl2.exe...włącza się filmik.... i wyskakuje:
CResponseSystem::LoadFromBuffer: Unknown entry type `P`, expecting `response`, `criterion`, `anumeration` or `rules` in file
script/talker/response_rules.txt(offset:1) :neutral:
Proszę o pomoc :roll:
P.S: znalazłem na necie takie coś
to fix this problem open the "source engine" whith GCFScape, and decript scripts/talker folder in your hl2 folder no ale jak tym programem wchodze w tamten folder to pustka :evil:
Help Me :mrgreen:
Wojteck, a masz tego CSS z tematu download?
z tąd?Kod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Próbowałem kiedyś ale... przed ostatni link ... niby działał ale jak przepisze się kod i naciśnie Begin Download to błąd strony (niemożna wyświetlić...) i u mojego kumpla było to samo ....
Ale teraz widze że już działąa szkoda że teraz ;p bo wcześniej już miałem wszystkie party prócz tego... no cóż ;p
Biore się za ściąganie ^^
Wojteck, bez tego CS'a nic nie zrobisz, poza tym jak niby wypakowałeś to bez tego parta?
niee;p ja ściągałem z innych linków ;p
/ Dobra już ściągnąłemi działa :D thx :)
nmzc ;) przynajmniej jest osoba która potwierdziła na forum że działa. Pozdro.Zamieszczone przez Wojteck
Zamykam.
| « Na jakim pathu zagrać w CSS ? | Błąd run-time » |