Dzieńdobry dzis sciagnalem css i chcialem zagrac przez neta ale w find servers>internet nie ma serwerow probowalem instalowac rozne patche i masterservers ale nic pomozcie tak bardzo chce zagrac w cs source przez neta a nie z botami![]()
|
|
Dzieńdobry dzis sciagnalem css i chcialem zagrac przez neta ale w find servers>internet nie ma serwerow probowalem instalowac rozne patche i masterservers ale nic pomozcie tak bardzo chce zagrac w cs source przez neta a nie z botami![]()
Err.. Steam?

Sądząc po wypowiedzi pewnie NS :) Spróbuj zainstalować jeszcze raz. Przed ponownym zainstalowaniem wyczyść folder CS:S'a.
Mój kumpel tak kiedyś miał. Nie gwarantuje że zadziała, ale spróbuj wyrzucić jakąś mape np. de_inferno i wejdź na jakiś serwer z mapą de_inferno. Powinna się sciągnąć. Ale nic nie gwarantuje.

problem wystepuje nadal
---------- Post dodany 10-04-2010 o godzinie 15:04 ----------
prosze powiedzcie co robic?![]()
Znajomy na NS też tak kiedyś miał, przeinstalowywał cs'a, reinstalował system itp. Nie pamiętam dokładnie co już pomogło. Ale co do Ciebie, to na chwile obecną nie musisz się męczyć nad rozwiązaniem tego problemu, bo o ile dobrze zrozumiałem, to Ty tylko nie możesz wyszukać serwerów, więc najlepszym rozwiązaniem byłoby łączenie się z serwerami przez konsolę. Porostu znajdź sobie na forum kilka adresów ip jakiś ciekawych serwerów i zapisz sobie je gdzieś , np w notatniku, włącz csa i graj. Przykładowo wpisz w konsoli connect 78.143.54.93:27015 a jeśli server ma hasło to connect 85.232.244.21:27045;password pcw. Co do tego drugiego, to zawsze musisz wpisac connect IP;password HASLO. Mam nadzieję, że rozumiesz :)
Kiedyś miałem CS:S, grałem normalnie z kumplami. Musiałem zrobić formata. Teraz ściągnąłem Source'a i na poczatku bez patcha nie znajdywał serwerów, później zainstalowałem patcha17 i masterserver tez było źle. Dopiero gdy miałem patcha18 to zaczął znajdywać ale same ze steamem i bylo ich 4 tys.
Pytanie: Znajduje ci serwery? Jak nie to spróbuj z Patchem, najlepiej najnowszy.
Musisz mieć najnowszego patcha żeby się połączyć..
czyli instalujesz patch
1-16
17
i ten: http://www.forum.wiaderko.com/instal...ch-v-18-a.html
Ten problem oznacza, że masz starego cs-a lub serwer Steam. A teraz po aktualizacji prawie wszystkie serwery są na OrangeBox. Ściągnij nowego CS:S wpisz w google Counter Strike Source OrangeBox NonSteam.
nie odkopuj starych tematów.. zamykam
| « Dziwna grafika w source !!! | CS Source - Problem z załadowaniem serwera » |