Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike Source > Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam

Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam - Informacje odnośnie najczęściej spotykanych problemów podczas instalacji, konfiguracji i gry w Counter Strike Source Steam i Non Steam

Tagi tematu Problem z serwerem CSS:

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odpowiedz
 Odsłon tematu: 609
Narzędzia wątku

Problem z serwerem CSS

SOVVCIA is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Otóż mam serwer Counter Strike Source. 20 Slotów, FFA, Tickrate 66 itd. Ostatnio zainstalowałem Mani Admin Plugin i jak wchodzę na serwer od razu mam staty np. 4:12, 0:7, czy 2:5, chociaż wcześniej nie grałem. Czym jest to spowodowane? Coś jest nie tak z MAP?

Odp: Problem z serwerem CSS

Prodigy_ is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Mapa sandardowa?
Zobacz jeszcze co po włączałeś w cfg mani admin plug-in.

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
problem z serwerem
Mam problem z serwerem poniewaz gdy wlaczam jakas mapke typu deathrun to w terro nie ma radaru i jak chce cos napisac to tez nie moge i wtedy nie moge nawet wyjsc escape musze uzyc f10. Wie ktos moze w czym problem jaki plugin moze to blokowac ?
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
[Steam] Problem z serwerem Cs 1.6
Witam, Mam taki problem. Zakupiłem własny server Cs 1.6 z hostów za pieniądze. I skonfigórowałem go i nie nie wyszukuje go innym graczą w zakładce "internet" Nie wiem co mogło być spowodowane tym że go tam nie ma. Inne servery jakie posiadam (wszystkie publiczne) są wyszukiwane tylko ten nie. Nie...
Problemy z CS 1.6
Problem z serwerem...
Siema. Mam problem,gdy zmienia mi się mapa na serwerze to mój serwer sam sie nieraz resetuje.Czy zna ktoś może tego przyczyne? Z góry thx. Pozdro...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Problem z serwerem
Potrzebuje waszej pomocy ponieważ założyłem serwa zainstalowałem amx mod x zrobiłem admina na siebie i jak wpisuje setinfo _pw "moje hasło" to nic sie nie dzieje a chce wszystko robić z konsoli naprzyklad slapowac ludzi kikowac i banowac ich
Problemy z CS 1.6
problem z serwerem
witam mam problem jest pewien server na ktorym gralem i mialem go w faworytach ale od paru dni sie nie wyswietla i nie wiem dlaczego :/ jednak widze ze koledzy ze steam graja na nim co swiadczy ze jest online... bana tez na nim nie mam bo inaczej bym mial jakas informacje o tym (poza tym nie...
Problemy z CS 1.6
Problem z serwerem
witam, ostatnio ściągnąłem nowy AMXX 1.80 na serwer... Niby wszystko jest cacy, ale jak ktoś próbuje wbić na mój serwer, to go rozłącza (wyświetla się <nick gościa> dropped, np. Em!L dropped). AMX-a ściągałem z www.amxmodx.org i nie instalowałem żadnych dodatkowych modów typu modele admina czy...
Problemy z CS 1.6
Problem z serwerem HLDS - jeden problem z glowy :)
Wiec tak - poprzednio pisalem ze jak wchodze na serva to nie moge wejscs bo cos pisze itd. Wiec wpadlem na taki pomysl aby pobrac sobie innego patcha! Pobralem i... POSTAWILEM SERVER :grin: nastepnie juz moge na niego wbic ale inne osoby nie... czemu? :( POMOZCIE>>>!!! AMX-Moda zrobie sam :D...
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Problem z serwerem
Hej mam problem z serwerem. Mam program dedicadet serwer i w nim stawiam serwa wszystko wyglada dobrze ja sie moge polaczyc z nim ale niestety nikt inny :( . Gdy kolega chce sie polaczyc wogule mu nie laduje tych zlotych kresek i powiedzcie mi prosze w czym tu jest problem :D Dzieki
Problemy z CS 1.6
Problem z serwerem
client admin mod password has been set ]connect 10.1.2.181:27015 WARNING: UDP_OpenSocket: port: 27015 bind: WSAEADDRINUSE NET Ports: server 27015, client 27005 Could not get TCP/IP adress, TCP/IP disabled Reason: WSAENOTSOCK Connecting to 10.1.2.181:27015... Lan servers are restricted to...
Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Problem z serwerem w cs ns
mam problem z postawieniem serwa chcialbym postawic serwer poprzez gre start game itd. ale wszystkim ktozy chca wejsc na serwer wywala class c (przez hlds wszystko oki) mam zewnetrzne ip i v23 prosze o pomoc
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz