Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam - Informacje odnośnie najczęściej spotykanych problemów podczas instalacji, konfiguracji i gry w Counter Strike Source Steam i Non Steam
Otóż mam serwer Counter Strike Source. 20 Slotów, FFA, Tickrate 66 itd. Ostatnio zainstalowałem Mani Admin Plugin i jak wchodzę na serwer od razu mam staty np. 4:12, 0:7, czy 2:5, chociaż wcześniej nie grałem. Czym jest to spowodowane? Coś jest nie tak z MAP?
Mam problem z serwerem poniewaz gdy wlaczam jakas mapke typu deathrun to w terro nie ma radaru i jak chce cos napisac to tez nie moge i wtedy nie moge nawet wyjsc escape musze uzyc f10. Wie ktos moze w czym problem jaki plugin moze to blokowac ?
Witam, Mam taki problem. Zakupiłem własny server Cs 1.6 z hostów za pieniądze. I skonfigórowałem go i nie nie wyszukuje go innym graczą w zakładce "internet" Nie wiem co mogło być spowodowane tym że go tam nie ma. Inne servery jakie posiadam (wszystkie publiczne) są wyszukiwane tylko ten nie. Nie...
Potrzebuje waszej pomocy ponieważ założyłem serwa zainstalowałem amx mod x zrobiłem admina na siebie i jak wpisuje setinfo _pw "moje hasło" to nic sie nie dzieje a chce wszystko robić z konsoli naprzyklad slapowac ludzi kikowac i banowac ich
witam mam problem
jest pewien server na ktorym gralem i mialem go w faworytach ale od paru dni sie nie wyswietla i nie wiem dlaczego :/ jednak widze ze koledzy ze steam graja na nim co swiadczy ze jest online... bana tez na nim nie mam bo inaczej bym mial jakas informacje o tym (poza tym nie...
witam, ostatnio ściągnąłem nowy AMXX 1.80 na serwer... Niby wszystko jest cacy, ale jak ktoś próbuje wbić na mój serwer, to go rozłącza (wyświetla się <nick gościa> dropped, np. Em!L dropped). AMX-a ściągałem z www.amxmodx.org i nie instalowałem żadnych dodatkowych modów typu modele admina czy...
Wiec tak - poprzednio pisalem ze jak wchodze na serva to nie moge wejscs bo cos pisze itd.
Wiec wpadlem na taki pomysl aby pobrac sobie innego patcha! Pobralem i... POSTAWILEM SERVER :grin: nastepnie juz moge na niego wbic ale inne osoby nie... czemu? :(
POMOZCIE>>>!!! AMX-Moda zrobie sam :D...
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Hej mam problem z serwerem. Mam program dedicadet serwer i w nim stawiam serwa wszystko wyglada dobrze ja sie moge polaczyc z nim ale niestety nikt inny :( . Gdy kolega chce sie polaczyc wogule mu nie laduje tych zlotych kresek i powiedzcie mi prosze w czym tu jest problem :D Dzieki
client admin mod password has been set
]connect 10.1.2.181:27015
WARNING: UDP_OpenSocket: port: 27015 bind: WSAEADDRINUSE
NET Ports: server 27015, client 27005
Could not get TCP/IP adress, TCP/IP disabled
Reason: WSAENOTSOCK
Connecting to 10.1.2.181:27015...
Lan servers are restricted to...
mam problem z postawieniem serwa chcialbym postawic serwer poprzez gre start game itd. ale wszystkim ktozy chca wejsc na serwer wywala class c (przez hlds wszystko oki) mam zewnetrzne ip i v23 prosze o pomoc
Problemy z CS 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u