Witam! Czy jest gmod do wersji non-steam source?
|
|
Witam! Czy jest gmod do wersji non-steam source?
kuku16, tutaj nie ma różnicy między steam a ns, a czy serwery sa - to niewiem.
to jak zainstalowac steam po ns ? bo z tym mam problem. najlepiej niech ktos mi opisz i podal linki. prosze
kuku16, przecież steam nie ma nic do nonsteam... oprócz tego że nie możesz mieć uruchomionego NS i STEAM (nie chodzi tutaj o aplikację tylko o gre) naraz.
To powiedzcie jak to zainsatlowac i uruchomic, jaką mam mieś wersje itd., prosze.
a ja mam jeden problem !! otoz wedlug mnie jest roznica wiele rzeczy po prostu NS nie wykrywa mam DSHL pod steam i mi jakos NS tego nie widzi wiec wedlug mnie jest duuza roznica pomiedzy steam a NS tak samo jest z wieloma programami ktore sobie robie na Steamie NS tego nie widzi (nie wiem czemu pewno zle cos znowu konfiguruje ) Gmod nie zbyt polecam trzeba sie na nim dobrze znac i tyle mam go i coz moge o nim powiedziec taki sobie czesto mam z nim klopoty jeszcze nic mi sie na nim nie udalo zrobic !!
Dobra. Probel rozwiązany. Poprostu ściągnąłem GMod 10 ns i tyle. Ale teraz mam inny problem. Stworzyłem w grze pojazd. Taki ścigacz ze Star Wars'ów, można nim jeździć i wszystko cacy. Czy mogę zapisać ten ścigacz jako model i wrzucić na inną planszę (większą bo zrobilem go na gm_construction)? Proszę o szybką odpowiedz.
przypuszczam ze tak a skad sciagales tego Gmoda ?? bo zwykle na tej samej stronce sa tyturiale !! albo wejdz na officjalna strone Gmoda i tam powinlo wszystko byc (po angielsku no ale coz takie zycie !! ja tez nie lubie poradnikow do takich waznych rzeczy po ang. !! )
ja sciągnołem GMod by Alu ale nie mogę grać przez neta :/
pisze w oknie serwów :,,Could not contact to master game serwer to refresh serwer list"
jak mogę to naprawic? :/
kurwa skod mam sicognoc jeden sciognolem istnaluej troche i stoi
prosye poweidcie co mam robic mam cs soruce i duyo patchow i nic sie nei sitanluej ten garrzs mod
Aby mieć Garry's Mod trzeba mieć:
Half-Life 2
Half-Life 2 DeadMatch
to wszystko aby działał ale można mieć Counter Strike Source,Team Fortress 2,Portal,Half-Life 2 Episode 2 można to mieć aby posiadać więcej opcji np.Portal Gun z Portal'a,bronie z Team Fortess 2,więcej opcji spawn'owania rzeczy itp. itp.Ale nie trzeba wystarczy to co wymieniłem powyżej możecie kupić te gry w:
Half-Life 2 gdy kupicie musi tam być Half-Life 2,Counter Strike Source,Half-Life 2 DeadMatch
Orange Box gdy kupicie musi tam być Portal,Team Fortress 2,Half-Life 2 Episode 2
Garry's Mod bierze wszystkie tekstury z Half-Life 2 i Half-Life 2 DeadMatch
Tak więc chyba pomogłem.
Ostatnio edytowane przez Garry's Man ; 27-12-2008 o 21:23
scagnij gmod nie musisz miec steam ani hl2!!!!
pozd
pomoglem przypal!
kuku16. Mam dla ciebie bardzo złą wiadomość! Gmod 10 ns narazie wydany przez digital team do pobierania ma wirusa jednego z nowszych i groźniejszych. Trojan.Voodo.2B - to ta nazwa wirusa. Czytałem o nim dużo i wyszło na to ,że potrafi on sterować komputerem i gdy się ''udomowi'' w systemie jest nieusuwalny (pozostaje format dysku)!
Digital team zrobili Gmoda 10 ns dla naiwniaków takich jak ty i wiele wiele innych osób.
Polecał bym kupić ''the orange box''. Kosztuje prawie tyle co Gmod 10 Steam (ok. 140 zł). Pobrał byś sobie Gmoda 9 steam i po problemie. ;)
| « Pomocy z css | Ragdoll Physic » |