Witam Otoz Mam Problem Z M.A.P (Mani_admin_plugin) W CS:S Nie Wiem Jak Dodac Admina Ani Te Rozne Piosenki, Voty ... Prosze O Pomoc... !! Odwdzieecze Sie Adminem Oraz Dam Pomogl!
NR GG: 11591923
|
|
Witam Otoz Mam Problem Z M.A.P (Mani_admin_plugin) W CS:S Nie Wiem Jak Dodac Admina Ani Te Rozne Piosenki, Voty ... Prosze O Pomoc... !! Odwdzieecze Sie Adminem Oraz Dam Pomogl!
NR GG: 11591923
http://hlds.pl/Mani_Admin_Plugin
Tutaj masz wszystko ładnie opisane jak skonfigurować Mani Admin Plugin.
Ustawisz wszystko w pliku mani_server.cfg który znajduje się w ./scieżka_do_serv/cstrike/cfg
Co do admina musisz ustawić plik clients.txt który znajduje się w ./scieżka_do_serv/cstrike/cfg/mani_admin_plugin
Plik clients.txt powinien wyglądać tak
Jeden (pierwszy) admin jest na nick i haslo, a drugi na steamid.Kod:"clients.txt" { "version" "1" // This key group lists all your client players "players" { // This must be a unique client name "twoj_nick" { // Client real name "name" "twoj_nick" "password" "twoje_haslo" "nick" "twoj_nick" // These are personal access flags for a player "flags" { "Admin" "grav pban A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y" "Admin" "Z a b c d e f g i j k l m o p q r s t v w x y client admin" "Admin" "spray" } } "nick_drugiego_admina" { // Client real name "name" "nick_drugiego_admina" "steam" "STEAM_0:0:0000000" // These are personal access flags for a player "flags" { "Admin" "grav pban A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y" "Admin" "Z a b c d e f g i j k l m o p q r s t v w x y client admin" "Admin" "spray" } } } }
Aby działał admin na nick należy przed wejściem na serwer wpisać setinfo _password "twoje_haslo" potem wpisac connect IP_SERWERA No i oczywiście trzeba mieć nick taki jak w clients.txt został zdefiniowany! :)
witam Cie Peya ... Prosze Napisz Do Mnei Na Gg 11591293 Bo Mam Male problemy :/
To pisz tutaj. Piszac tutaj, kolejna osoba mająca ten sam problem, znajdzie sobie i nie będzie trzeba pisać kilka razy ...
Ja też mam problem... Jestem wpisany w clients na 100% dobrze wpisuje przed wejściem na serwer setinfo _password "moje_hasło" wpisuje connect ip_serwa wbijam i juz 1 problem nie mam skina adma, wpisuje w konsoli admin i nic pisze ze nie jest autoryzowany zeby otworzyc konsole admina.... i wszystko nie wiem co dalej...
| « Css | Valve Hammer Editor » |