Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam - Informacje odnośnie najczęściej spotykanych problemów podczas instalacji, konfiguracji i gry w Counter Strike Source Steam i Non Steam
zciagnelem se sc source, rozpakowalem z rar. i gra niechce sie wlonczyc!! wogule niewyskakuja zadne komunikaty, nic niewyskakuje!! niewiem co zrobic!! czy to moze byc wina tego ze mam xp?? kumpel skopiowal se plik rar o demnie i rozpakowal i se gral!! on ma viste!!
prosze o pomoc!! :cry:
Mam problemik z Source SDK szukałem po internecie ale nie znalazłem.
A chodzi oto że jak włączam hammer editor to niby wszystko dobrze ale jak coś postawie to nie widać nic w 3D czarny ekranik (z czterech) co robić ??
Witam !
Mam problem ze stronka wgralem webspella juz wszystko zrobilem dzieki swietym tutorialom na wiaderku ale mam 1 problem z newsem kiedy dodaje newsa jak go dodam i opublikuje nic nie pisze co napisalem zamiast tego jest jakies "B" bez tylulu niczego wiecie o co moze z tym chodzic???
Dla...
mampytanie czy mozna dac admina graczowi counter strice source ktory nie a steama? oraz gdy probowalismy chociaz jednemu z nas dac admina przez Mani ADmin Plugin to server wylaczal sie dokladnie co dwie minuty prowsze o pomoc!!!!!!!!!!!! :dash2::dash2::dash2::dash2::dash2::dash2::dash2::dash2:
Mam problem !! Otóż to mam mało fps'ów w grze i próbuje wszystkiego ! Piszecie , że zaleca się wyłączenie "SYNCHRONIZACJI PIONOWEJ" czy to coś pomaga ?? jak tak to duzo pomaga ??
A Drugi mój problem jest taki , że nie mam zaintalowanego CCC i niewiem jak wyłączyć tą synch. pionową !
Moja...
zciagnelem se sc source, rozpakowalem z rar. i gra niechce sie wlonczyc!! wogule niewyskakuja zadne komunikaty, nic niewyskakuje!! niewiem co zrobic!! czy to moze byc wina tego ze mam xp?? kumpel skopiowal se plik rar o demnie i rozpakowal i se gral!! on ma viste!!
prosze o pomoc
Moj problem dotyczy Steam a konkretnie glosu, sluchawek. Otoz podczas mojej gry na jakimkolwiek serverze w cs 1.6 (Steam) Slysze innych .. jak np mowia pzez mikrofon, slysze innych kroki, dzialania.Natomiast nie slysze swoich krokow. ani swooich ruchow. nie wiem z czym ten problem jest zwiazany,...
Witam wiem ze temat moze byc dosyc sredni do poruszenia ale niewiem jak sobie z nim poradzic otoz staram sie dosc czesto ustawiac sparingi bo niezawsze mam czas i bardzo mnie denerwuje kiedy przyhodzi mi grac z takimi botami ktorzy maja klan przez miesiac i bluzgaja kazdego od czitow tak jak te oto...
Kumpel wgral mi czapki dla adminow . chce je usunac bo serw sie cos zjebal i nie mozna wchodzic bo pisze cos tam helm TT , CT chce usunac tylko jak ? ja nie wiem bo kumpel robil a kumpel nie ma czasu ///...