Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike Source > Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam

Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam - Informacje odnośnie najczęściej spotykanych problemów podczas instalacji, konfiguracji i gry w Counter Strike Source Steam i Non Steam

Tagi tematu wazny problem z cs source:

, , ,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 440
Narzędzia wątku

wazny problem z cs source

drzymek87 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

zciagnelem se sc source, rozpakowalem z rar. i gra niechce sie wlonczyc!! wogule niewyskakuja zadne komunikaty, nic niewyskakuje!! niewiem co zrobic!! czy to moze byc wina tego ze mam xp?? kumpel skopiowal se plik rar o demnie i rozpakowal i se gral!! on ma viste!!
prosze o pomoc!! :cry:

Zamknięty Temat

Bookmarks

« Problem | Komendy »
Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Source SDK problem
Mam problemik z Source SDK szukałem po internecie ale nie znalazłem. A chodzi oto że jak włączam hammer editor to niby wszystko dobrze ale jak coś postawie to nie widać nic w 3D czarny ekranik (z czterech) co robić ??
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Problem z newsem wazny
Witam ! Mam problem ze stronka wgralem webspella juz wszystko zrobilem dzieki swietym tutorialom na wiaderku ale mam 1 problem z newsem kiedy dodaje newsa jak go dodam i opublikuje nic nie pisze co napisalem zamiast tego jest jakies "B" bez tylulu niczego wiecie o co moze z tym chodzic??? Dla...
CMS'y, fora dyskusyjne, systemy portalowe
PROBLEM!!!!! mamy problem z serverem cs source nonsteam!!!!!
mampytanie czy mozna dac admina graczowi counter strice source ktory nie a steama? oraz gdy probowalismy chociaz jednemu z nas dac admina przez Mani ADmin Plugin to server wylaczal sie dokladnie co dwie minuty prowsze o pomoc!!!!!!!!!!!! :dash2::dash2::dash2::dash2::dash2::dash2::dash2::dash2:
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
Problem z Source
Mam problem !! Otóż to mam mało fps'ów w grze i próbuje wszystkiego ! Piszecie , że zaleca się wyłączenie "SYNCHRONIZACJI PIONOWEJ" czy to coś pomaga ?? jak tak to duzo pomaga ?? A Drugi mój problem jest taki , że nie mam zaintalowanego CCC i niewiem jak wyłączyć tą synch. pionową ! Moja...
PROBLEM Z CS source
witam Czy mógł by mi pomuc jak chcem wejsc na server to wyskakuje mi steam validation rejected
wazny problem z cs source
zciagnelem se sc source, rozpakowalem z rar. i gra niechce sie wlonczyc!! wogule niewyskakuja zadne komunikaty, nic niewyskakuje!! niewiem co zrobic!! czy to moze byc wina tego ze mam xp?? kumpel skopiowal se plik rar o demnie i rozpakowal i se gral!! on ma viste!! prosze o pomoc
Bardzo wazny problem ze Steam.
Moj problem dotyczy Steam a konkretnie glosu, sluchawek. Otoz podczas mojej gry na jakimkolwiek serverze w cs 1.6 (Steam) Slysze innych .. jak np mowia pzez mikrofon, slysze innych kroki, dzialania.Natomiast nie slysze swoich krokow. ani swooich ruchow. nie wiem z czym ten problem jest zwiazany,...
Problemy z CS 1.6
WAZNY TEMAT O BOCIARSKICH KLANACH
Witam wiem ze temat moze byc dosyc sredni do poruszenia ale niewiem jak sobie z nim poradzic otoz staram sie dosc czesto ustawiac sparingi bo niezawsze mam czas i bardzo mnie denerwuje kiedy przyhodzi mi grac z takimi botami ktorzy maja klan przez miesiac i bluzgaja kazdego od czitow tak jak te oto...
OffTopic - Counter Strike
Problem wazny !
Kumpel wgral mi czapki dla adminow . chce je usunac bo serw sie cos zjebal i nie mozna wchodzic bo pisze cos tam helm TT , CT chce usunac tylko jak ? ja nie wiem bo kumpel robil a kumpel nie ma czasu ///...
Problem z pluginem AMX/AMXX
Wazny plugin...
Potrzebuje pluginu ktory na poczatku kazdej rundy kupowal by deagla dla kazdego gracza gratis:P Nie koniecznie musi to byc deagle:D
Amx Mod X

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz