Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike Source > Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam

Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam - Informacje odnośnie najczęściej spotykanych problemów podczas instalacji, konfiguracji i gry w Counter Strike Source Steam i Non Steam

Tagi tematu CSS BRAK SERWEROW PO WLACZENIU CSS!:

, , , ,

Popularne odwołania do tej strony: cs source brak serwerow, where to find a list of half life servers to play on, counter strike source brak serwerów, css nie ma serwerow, steam brak serwerów ulubionych css

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 3071
Narzędzia wątku

CSS BRAK SERWEROW PO WLACZENIU CSS!

kayn is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Mam problem z CS Source. Dodaje serwery do ulubionych i jak wylacze i wlacze csa to jak wchodze w ulubione to nie ma zadnego! Co robic?
Pomocy!
Podro!

seba is Offline
Super Mod

Poziom upalenia:
XXXXXXX- Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter

kayn, ponieważ plik serverbrovser.vdf masz tylko do odczytu.

Graczu CS'a, coś dla Ciebie:
# Puchatek 4FuN - Serwer CS 1.6 NonSteam / Steam z wysokim poziomem - IP: 84.38.95.197:27020

# Serwer Ventrilo (VT) w wersji 2.1.4 - IP: 84.38.95.197 Port: 3784

# Nie masz ściągniętego CS'a? Żaden problem! Możesz go pobrać za darmo bez limitów klikając tutaj
Jeżeli Ci mało, więcej znajdziesz na Puchatkowych serwerach

Odp: CSS BRAK SERWEROW PO WLACZENIU CSS!

CoLoNeL_PL is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

Gdzie znajduje się ten plik ?

Odp: CSS BRAK SERWEROW PO WLACZENIU CSS!

Stachuuu is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

START>>>WYSZUKAJ i wpisujesz nazwę, czy to takie trudne ?

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
BRAK Serwerów
Pobrałem Cs 1.6 + Czero. Gdy wchodzę to nie może znaleźć żadnego serwera ani nie mogę dodać. Tak jakbym nie miał internetu! Pomocy nawet z kolegą przez LAN nie mogę pograć!! Z góry dziękuję!!
Problemy związane z CS:CZ Steam i Non Steam
[Non Steam] Brak serwerów
Witam pierwszy raz sciagnolem cs 1,6 ns poniewaz niechce narazie wydawac pieniedzy na steam sciagnolem cs 1,6 + patch v23 + zbot + masterservers gdy gram z botami wszystko jest w porzadku ale to zaczyna sie robic nudne zas gdy chce zagrac na jakims serwerze nie moze mi znalesc ani jednego serwera...
Problemy z CS 1.6
[Steam] Brak serwerów, nie łączy się.
Witam, Posiadam Steama od 2 lat, wszystko od początku działało mi bez zarzutu... aż do dnia dzisiejszego. Dziś po południu odpaliłem Steama, uruchomiłem Cs i... zdziwiłem się. Z listy Ulubionych wcięło mi wszystkie serwery oraz gra nie potrafi wyszukać ani 1 serwera z sieci. Próbowałem dodać...
Problemy z CS 1.6
[Non Steam] Brak Serwerów
Witam tak jak w temacie chciałem sobie pograc w cs byłem podjarany wchodze w cs włanczam zakładkę "find server" internet i wyszukuje po pewnym czasie nic mi nie wyskakuje ani jeden serwer.Nie wiem czy gra to roli ale internet mam prywatną sieć więc może to coś da wam do odpowiedzi.Prosze o...
Problemy z CS 1.6
Brak Serwerów
Witam tak jak w temacie chciałem sobie pograc w cs byłem podjarany wchodze w cs włanczam zakładkę "find server" internet i wyszukuje po pewnym czasie nic mi nie wyskakuje ani jeden serwer.Nie wiem czy gra to roli ale internet mam prywatną sieć więc może to coś da wam do odpowiedzi.Prosze o...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Brak Serwerów. WTF?
Próbowałem już pare razy i za każdym razem to samo. Proszę o pomoc Could not contact master game server to retrieve server list http://www.iv.pl/images/cxlzxqaw2cog4vwmddmw.png
Problemy z CS 1.6
Brak serwerow
Witam grę cs mam od dzisiaj.Włączam grę wchodzę w find serwers i co dalej.Nie ma żadnego serwera ani nic .Co mam zrobić aby zagrać przez internet proszę o pomoc
Problemy z CS 1.6
Brak serwerow
Witam jestem <cenzura> wkurzony kupilem cs anathology w empiku wszystko idzie ok mam 100% wszystkiego sciagnietego wlaczam cs wchodze w internet robie refresh all czekam czekam a tu nic zadnych serwerow prosze o odpowiedz z gory dziekuje
Instalacja gry i podstawy
Brak serwerów
Witam :) Chcę pograć w counter strika 1.6 zainstalowałem patcha (najnowszego) i grę ale żeby w nią grać najpierw muszę włączyć inną grę która była w zestawie i w niej ustawić na zmianę gry A drugi problem to co mam zrobić by mieć jakieś serwery z graczami online ? Jak daję na internet...
Instalacja gry i podstawy
brak serwerów na 1.6 NS
elo. gram już od jakiegoś czasu w Counter-Strike`a (2 miechy), ale nie dawno była taka sytuacja. pewnego słonecznego poranka budzę się, włączam kompa, wchodzę na cs`a, klikam "Find Servers"....... pustka. zero serwerów, restartuje kompa... nic, reinstall... nic, wchodzę na byle stronkę z servami...
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz