Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike Source > Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam

Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam - Informacje odnośnie najczęściej spotykanych problemów podczas instalacji, konfiguracji i gry w Counter Strike Source Steam i Non Steam

Tagi tematu nowy patch?? v19??:

, ,

Popularne odwołania do tej strony: najnowszy patch css 19, css neuster patch download, css update v19, cs source najnowszy patch v19, counter strike source maps version 19, source patch v19, counter strike source no cd patch kostenlos runterladen, css v19, patche do nowego css

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 3710
Narzędzia wątku

nowy patch?? v19??

kdRR is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

mam problem od wczoraj nie wyswietlaja mi sie serwery a nic nie grzebalem w plikach.. jest zorientowany ktos moze czy nie wydano przypadkiem nowego patcha??

Shadow is Offline
V.I.P.

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

v23 najlepsza (podobno)

kdRR is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

więc jak jest nowy patch wymagany mnie wszystko działało 2 tygdonie grałem i tu nagle ciach -.-

seba is Offline
Super Mod

Poziom upalenia:
XXXXXXX- Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter

Poszukaj na forum, masz napisane jaki najlepszy.

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Nowy komputer czy nowy procesor
Kupic nowy procesor ,czy wstrzymac się i kupic nowy komp.Inne sprzęty są dobre,ale chcialbym wymiecic procesor,by działały na nim nowe gry,np:Prince of Persia Forgotten Sands,Split/Second Velocity.Ewentualnie jakie części miałbym wymienić(mój komp:AMD Sempron(tm) 2500+ 1.75 GHz 1 GB Ram
Ogólne dyskusje o sprzęcie
[Download] Demon Patch 2009 prwd. najlepszy patch musisz pobrać
Patch by Person Bartek10 Herqu3 i inni zawartość Option File: Ligi: -Angielska,Fracuska,Włoska,Hiszpańska,Polska UEFA I FIFA NOWE DRUŻYNY: BVB, HERTA BERLIN ,HEARTS, NIKE I ADIDAS TEAMS , FC SCHALKE 04, VFL WOLFSBURG, BAYERN MONACHIUM ,PARTIZIAN, AJAX, AZ ALMAKAR, SPORTING BRAGGA, FEYENOORD...
PES
GameTEC.pl | FragSite [TP] - nowy serw, nowe forum, nowa nazwa, nowy cfg :)
Nazwa serwera: GameTEC.pl | FragSite IP serwera: 83.143.134.113:27015 Sloty: 22 Typ serwera: TP (Team Play) Typ: Steam Forum/Strona: www.fragsite.pl Friendly Fire: Tak Czas rundy: 2 minuty Mapy: Standardowe
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Cs patch 10
Szukam patcha 10 bo chyba bez niego nie będę móc grać :D Nie chcę linów z rapidshare lub spedyhare.:killer: Chcę link z odsiebie.com ----------------- proszę o macha ;p :ganja: ------------------ aha. I może jeszcze server do którego nie trzeba mieć CD KEY:dash2:
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Hide&Seek - nowy serwer, nowy wymiar CS
Zapraszam wszystkich na serwer Borg Hide n' Seek Evolution. Jest to poprostu gra w chowanego Terro ma 45 sek na schowanie poczym gasną światła i CT używając małej latarki szukaja Terro. Osoba która zginie ostatnia lub przed ostatnia trafia do CT i szuka terrorystów. • IP:...
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
STF nowy serwer nowy klan
http://www.stf.orge.pl chetnych na spary zapraszam 8049926 Serwer FFA 213.239.219.24:29999
Serwery CS:S Steam i Non Steam
patch v17 ?!
Witam, Dlaczego, przed każdym uruchomieniem gry CS:S muszę instalować patcha v17 ? Czy u was jest tak samo :sad: ? Jaki jest sposób, żeby tego uniknąć :sad: ?
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
PAtch do cs 1.6
Mam pytanie moze ktos wie jaka nazwa jest patcha albo skad go mozna sciagnac. W tym patchu sa stroje ze steama pomocy!!
OffTopic - Counter Strike
Patch
Robiłem wczoraj formate i mam takie pytanie,bo miał fajny patch co się celownik nie zmieniał jak zakładałem tłumik tylko był mały i jak chodziłem to też się nie zmieniał wie ktoś, który to jest,b o ja nie pamiętam z góry dzięki
Instalacja gry i podstawy

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz