Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam - Informacje odnośnie najczęściej spotykanych problemów podczas instalacji, konfiguracji i gry w Counter Strike Source Steam i Non Steam
mam problem od wczoraj nie wyswietlaja mi sie serwery a nic nie grzebalem w plikach.. jest zorientowany ktos moze czy nie wydano przypadkiem nowego patcha??
Kupic nowy procesor ,czy wstrzymac się i kupic nowy komp.Inne sprzęty są dobre,ale chcialbym wymiecic procesor,by działały na nim nowe gry,np:Prince of Persia Forgotten Sands,Split/Second Velocity.Ewentualnie jakie części miałbym wymienić(mój komp:AMD Sempron(tm) 2500+ 1.75 GHz 1 GB Ram
Patch by Person Bartek10 Herqu3 i inni
zawartość Option File:
Ligi:
-Angielska,Fracuska,Włoska,Hiszpańska,Polska UEFA I FIFA
NOWE DRUŻYNY:
BVB, HERTA BERLIN ,HEARTS, NIKE I ADIDAS TEAMS , FC SCHALKE 04, VFL WOLFSBURG, BAYERN MONACHIUM ,PARTIZIAN, AJAX, AZ ALMAKAR, SPORTING BRAGGA, FEYENOORD...
Szukam patcha 10 bo chyba bez niego nie będę móc grać :D
Nie chcę linów z rapidshare lub spedyhare.:killer:
Chcę link z odsiebie.com
-----------------
proszę o macha ;p :ganja:
------------------
aha. I może jeszcze server do którego nie trzeba mieć CD KEY:dash2:
Zapraszam wszystkich na serwer Borg Hide n' Seek Evolution.
Jest to poprostu gra w chowanego Terro ma 45 sek na schowanie poczym gasną światła i CT używając małej latarki szukaja Terro. Osoba która zginie ostatnia lub przed ostatnia trafia do CT i szuka terrorystów.
• IP:...
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Witam,
Dlaczego, przed każdym uruchomieniem gry CS:S muszę instalować patcha v17 ?
Czy u was jest tak samo :sad: ? Jaki jest sposób, żeby tego uniknąć :sad: ?
Robiłem wczoraj formate i mam takie pytanie,bo miał fajny patch co się celownik nie zmieniał jak zakładałem tłumik tylko był mały i jak chodziłem to też się nie zmieniał wie ktoś, który to jest,b o ja nie pamiętam z góry dzięki
Instalacja gry i podstawy
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u