Witam.Ściągłem z waszego forum CS:Source i było pięknie ładnie duzo serverow good , i tak przez jakies 2-3 miechy ale od jakich 2-3 tygodni pojawia mi sie malo serverow a jak probuje wejsc to pisze mi cos o steam co robic ?
|
|
Witam.Ściągłem z waszego forum CS:Source i było pięknie ładnie duzo serverow good , i tak przez jakies 2-3 miechy ale od jakich 2-3 tygodni pojawia mi sie malo serverow a jak probuje wejsc to pisze mi cos o steam co robic ?
moze grzebales w opcjach wyszukiwania i ustawiles na jekies z malymi pingami z europy niechronione haslem?? zobacz jak tam masz ustawione
Nie no w ustawieniach nie grzebałem a przy szukanie serverów nic nie wpisałem i wsyzstko odznaczyłem ale kiedyś mi się serverów 200 wczytywało w np. 40 sec a teraz 70 serverów 3 minuty i większośćserverów cos o steamie piprzy
Ale zawsze mi wyskakiwały tylko non steam a teraz prawie same steam
ja tez nie moge grac mam podobny problem tyle ze mnie przestaly sie wczytywac jakiekolwiek serwery..
kdrr wyłącz firewalla
I ogólnie ściągnijcie plik z załącznika i wpakujcie do folderu platform/config/
(daję w archiwum żeby zostały zachowane prawa tylko do odczytu dla pliku, kurde nie obsługuje.rar nie wiem czy w zipie się zachowa)
mam master servers chyba z eto jakis nowy.. mnie wszystko dzialalo normalnie wam nadal dziala setam moze zrobili now ablokade i trzeba poczekac na nowy steam update??
fajnie że masz ale każdy ma ... I jeżeli masz steama to usuń tego co masz i zrób update steama.. a to jest dział non steaM -.- :P ale ze steam ni ma
No podmieniłem ten plik master coś tam i mam już tylko servery non steam fajnie tylko że mi wyskakują po 4-5 serverów 6 to już szaleństwo.
No setti masterservers mają pewnie jakieś problemy, o tyle =]
ja tez tak mam ale serwery mi wykrywa tylko ze ten steam.....blabla.... cos tam pisze a juz mam ten plik masterserwer i niegrzebalem nigdzie w opcjach
Ostatnio edytowane przez xxxTeRRorxxx ; 26-06-2008 o 22:22
| « [Poszukuje] "Panelu" górnego | CSS a directX » |