Witam, mam taki problem
wlaczam CSaS wszystko ladnie pieknie dodaje servery do Ulubionych wchodze gram, lecz po wylaczeniu gry servery sie nie zapisuja w tej zakladce Favorites, co zrobic zeby były caly czas ?
|
|
Witam, mam taki problem
wlaczam CSaS wszystko ladnie pieknie dodaje servery do Ulubionych wchodze gram, lecz po wylaczeniu gry servery sie nie zapisuja w tej zakladce Favorites, co zrobic zeby były caly czas ?
spideerr, przeinstalować grę.
Rowniez mam taki problem tylko w moim przypadku po reinstalacji nic niepomoglo. Za kazdym ponownym wlaczeniem CS:S usuwa mi sie cala lista histori i favourites. A na dodatek niema listy serwerow glownej do szukania ;| Mam CS:S DZ Patche od 10 do 17 i master patcha jeszcze.
1. Zainstaluj sobie css z patchami 1-16, który znajduje się tutaj: Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.Zamieszczone przez Pio91trek
2. Zainstaluj patcha v17, który jest dostępny tutaj: Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
3. Do tych patchów nie trzeba instalować master server patch bo jest on zawarty w łatkach wcześniej wymienionych
| « only 4admins | Problem z dźwiękiem » |