Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike Source > Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam

Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam - Informacje odnośnie najczęściej spotykanych problemów podczas instalacji, konfiguracji i gry w Counter Strike Source Steam i Non Steam

Tagi tematu Cs Source Non Steam Problem Pomoz:

Popularne odwołania do tej strony: platform error module failed to initialize non steam, counter strike source dz fr33k

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odpowiedz
 Odsłon tematu: 651
Narzędzia wątku

Cs Source Non Steam Problem Pomoz

Kozak993 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam mam problem w Cs source.Mój problem polega na tym że gry gram 5 min na serwerze .. po rundzie zawsze wyskakuje mi blad HL2 nie odpowiada. ; ( i nie wiem co robić .. jak gram na laptopie .. mam cs-a po updacie non steam + nowy patch i nic ; ( co zrobic ?

Odp: Cs Source Non Steam Problem Pomoz

`are is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Steam board- Największe forum o steam i CSS napisz na forum pomogą (forum poświęcone CSS i steam)

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
CS source pukawka non steam problem
Witam, Mam taki problem z serwerem na pukawka.pl Zamówiłem serwer na pukawka.pl ,kiedy wgrywam binarki zmienieam security na 0 niestety nie działa, ciągle można na serwer wejść tylko na stimie, binarki na poewno są dobre, bo wgrywanie przezemnie z 2 źródeł i później przez kumpla . Kiedy ja...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Re: Counter-Strike: Source STEAM Problem
Witam, otóż mam dziwny problem o ile nim jest, z tego powodu robiłem formata na komputerze. Ale to nic nie dało, dodając jeszcze że w grze mam takie samo CFG jak na poprzednim systemie, lol. Link do screena problemu: Imageshack - hl22010071016253132.png Dziekuje Pozdrawiam
[STEAM] Cs Source Problem
Cześć. Mam taki problem z CSS, że gdy włączam go on wchodzi mi do Menu ładuje się i wychodzi z błędem "Platform Error: module failed to initialize" W googlach mi nic konkretnego nie wyszukało. Robiłem reinstall nic nie pomogło... PLS HELP :* Dodam ze jest to CS Source STEAM Teraz po...
Problem z Counter-Strike Source Non Steam
Witam! Zainstalowalem css non steam ściągnięty ze strony digitalzone i.. problem jest taki iż po kliknięciu na ikonę na 2 s pojawia się czarny ekran i spowrotem wraca do pulpitu, reinstal nie pomógł dodam, że system to Windows MX 7F (to samo instalowałem na laptopie na Windows 7 i działa wszystko...
PRoblem z CS SOurce non steam
Witam! Otoz mam problem z cs source non steam . Sciagnolem zainstalowalem , zainstalowalem tekstury i dalej mam problem z rozowo czarnymi szachownicami i problem z wyborem postaci . Zabardzo nie umiem tego wytlumaczyc wiec dolanczam screeny z moimi problemami :...
Counter Strike Source Non Steam Problem
Witam mam pewien problem , pobrałem Counter Strike Source NS Digital zone zainstalowałem patche itd. I wszystko włącza się pięknie itd ale po start screenie z tymi gościami mam takie coś: bez*tytułu.JPG | | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl i jak jadę myszka to słysze normalnie jakbym po new...
Problem CSS:Source steam
Witam, mam pewien problem z uruchomieniem CS:S. Niedawno ściągnełem ze steama cs:s gdy chcę odpalić pojawiają mi się tylko ekran startowy cs'a czyli tych dwóch ziomków z m4, nie ma zadnych opcji do wyboru np. wybierz serwer, opcje, czy wyjście. I po tym musze zresetować kompa bo inaczej nie mogę z...
Problem G mod 9.0.4 - CS Source steam
Witam , jakiś czas temu kupiłem CSa ( Steam Key ) - ściągnąłem steama zrobiłem konto , ściągnąłem CSa itd. . Ostatnio postanowiłem zainstalować G moda (dla niezorientowanych - Garry's moda). Ściągnąłem 9 ( słyszałem ze 10 jest płatna - może kiedyś :D) . Potem zainstalowałem w...
Dodatki do Steam'a
Problem z Cs Source non-steam
A mianowicie: Instaluje CSS Digital zone . Potem patcha CSS.Patch.v7.FULL.DZ.Fr33k Nie wiem co to ale skopiowałem nazwe :) bo miałem juz na plytce :) I wtedy włączam gre jestem napalony jak niewiem i klikam na find servers. Wyskakuje mi mnóstwo servów i jak próbuje się z obojętnie jakim połączyć to...
Problem z Cs Source non-steam
A mianowicie: Instaluje CSS Digital zone . Potem patcha CSS.Patch.v7.FULL.DZ.Fr33k Nie wiem co to ale skopiowałem nazwe :) bo miałem juz na plytce :) I wtedy włączam gre jestem napalony jak niewiem i klikam na find servers. Wyskakuje mi mnóstwo servów i jak próbuje się z obojętnie jakim połączyć to...

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz