Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike Source > Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam

Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam - Informacje odnośnie najczęściej spotykanych problemów podczas instalacji, konfiguracji i gry w Counter Strike Source Steam i Non Steam

Tagi tematu Instalacja CSS ( dodatek do HALF-LIFE ) aby grać tylko z botami, brak kodu aktywacyjnego ;(:

, , , , , , , , ,

Popularne odwołania do tej strony: counter strike source installieren und mit bots spielen, non steam nie ma botow, chciałbym zagrać sam na botów, half life 1 kod aktywacyjny, jak grac z botami css, dodatek do cs 1.6 non steam boty

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 4729
Narzędzia wątku

Instalacja CSS ( dodatek do HALF-LIFE ) aby grać tylko z botami, brak kodu aktywacyjnego ;(

forza is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam
Niedawno znalazłem pudełko z oryginalnymi grami na płycie : 'HALF - LIFE 2 + COUNTER STRIKE: SOURCE ; HALF LIFE: DEATHMATCH ; HALF LIFE: SOURCE jednak w pudełku nie znalazłem CD - KEY'a :( . Wszystko zainstalowałem i dochodzę do momentu ' ACTIVATE PRODUCT ON STEAM ' bo tam jest potrzebny ten kod aktywacyjny. Dodam że ja chcę grać TYLKO I WYŁĄCZNIE Z BOTAMI a nie na internecie z innymi ludźmi. Czy jest na to jakaś rada czy coś ? POMOCY !

Bobek{} is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Ja gram w csaaa.. nie rzebym się chwalił!! ale niemiałem cd-keya bo mi kumpel robił cs'a i mugułbym się go zapytać czy ma cd-keya ale ej sorki mam to na kartce !!!!!!! Nie smutaj możę znajdę jak znajdę to ci napsize !!!!!:*

seba is Offline
Super Mod

Poziom upalenia:
XXXXXXX- Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter

Nic z tego, ew. zainwestuj w PacSteam.

Graczu CS'a, coś dla Ciebie:
# Puchatek 4FuN - Serwer CS 1.6 NonSteam / Steam z wysokim poziomem - IP: 84.38.95.197:27020

# Serwer Ventrilo (VT) w wersji 2.1.4 - IP: 84.38.95.197 Port: 3784

# Nie masz ściągniętego CS'a? Żaden problem! Możesz go pobrać za darmo bez limitów klikając tutaj
Jeżeli Ci mało, więcej znajdziesz na Puchatkowych serwerach

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Jak grać w gungame z botami na new game?
Jak wyżej. Jestem w tym kompletnie zielony. Prosiłbym o linka do downloada AMXa pod CZ + gungame i najlepiej do tego wszystkiego instrukcje a i jeszcze jedno w opcjach w "Mouse" mam Aim-Bot (tak jakby legalny) ale nie działa on oni w CZ ani w deleted scenes. O co biega?
Problemy związane z CS:CZ Steam i Non Steam
czy można grać z botami na mod ?
Witam,mam pytanko. Czy da się wgrać np. bf2 rankmod na server z botami ? Czyli wchodze w CS 1.6 klikam Nowa Gra dodaje boty i gram na bf2 ? można tak ?
Pytania z odpowiedzią
[Non Steam] Half-Life nie uruchamia się/ brak reakcji po próbie włączenia.
Witam mam problem z cs'em a bardziej z half life. Gdy próbuje uruchomić grę nic się nie dzieje/nie uruchamia gdy przyduszam alt + ctrl + esc (mam windows 7) by włączyć menedżer zadań przez około 5-10 sekund w procesach widnieje hl.exe po czym znika. Proszę o pomoc ! robiłem reinstall zgodność i...
Problemy z CS 1.6
[Non Steam] Nie mogę grać z botami
Siema ! Mam taki problem.... Nie mogę grać z botami :sad: Choć z botami gram bardzo rzadko to nie raz się zdarzy taka potrzeba ponieważ aktualnie używam bezprzewodowego internetu, jak nie raz padnie to z botami pociupam :dwarf: :wink3: No i nie wiem od czego to może być, choć wydaje mi się że od...
Problemy z CS 1.6
[Steam] Brak Kodu Steam W Pudełku
Witam dzisiaj zakupiłem grę "Counter-Strike 1 Anthology" I w pudełeczku z tego co wiem powinna być kartka z kluczem steam której nie posiadam czy steam znajduje sie gdzieś indziej i nic nie wiem. Z góry dziękuje za pomoc
Problemy z CS 1.6
Po reinstalacji systemu steam rzada ponownie kodu aktywacyjnego
witam.. mam problem odnosnie steama. musialem wgrac ponownie windowsa, bo system sie zjebał, zainstalowalem steama, wpisalem login, haslo chcialem odpalic csa .. i ni chu** przerzucało mnie to okienka "kup pakiet steam zawierajacy te gre" . nie wiem ocb,, mzoe ktos mial podobny problem. prosze o...
Problemy z CS 1.6
Jak grać z botami z Modem i Adminem ?
Jestem tutaj nowy I mam do was pytanie i help No to tak: Chce grać z Botami(Na new Game) z jakimś Modzie np super hero mod i chce mieć Admina żeby boty slapować banować kickować zamrażać i takie różne bajery Prosze o jakiś poradnik jak to zrobić i jak zaistalować PodBoty bo wiem że się nie da...
Problemy i konfiguracja AMXX
Jak grać z botami??
Cześć. Mam wersje cs'a v7 biorę new game i start i gram sam, jak grać z botami? Proszę o wyjaśnienie.
Problemy z CS 1.6
Nie mogę grać z botami:(
Kiedy mam wysoki ping i net słabo chodzi, chciałbym zagrać sobie z botami. Zainstalowałem co trzeba( mam patch V23 ), włączyłem Dedicated Serwer, ustawiłem wszystko, a gdy chcę wejść na serwer który stworzyłem to wyskakuje mi: VALVE validation rejected Co to może być i jak wreszcie mogę zagrać...
Problemy z CS 1.6
Można grać w half life single player na non steamie ?
Tak jak w pytaniu? Jesli tak to jak ?
Instalacja gry i podstawy

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz