Instalacja CSS ( dodatek do HALF-LIFE ) aby grać tylko z botami, brak kodu aktywacyjnego ;(
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam - Informacje odnośnie najczęściej spotykanych problemów podczas instalacji, konfiguracji i gry w Counter Strike Source Steam i Non Steam
Tagi tematu Instalacja CSS ( dodatek do HALF-LIFE ) aby grać tylko z botami, brak kodu aktywacyjnego ;(:
Popularne odwołania do tej strony: counter strike source installieren und mit bots spielen, non steam nie ma botow, chciałbym zagrać sam na botów, half life 1 kod aktywacyjny, jak grac z botami css, dodatek do cs 1.6 non steam boty
Witam
Niedawno znalazłem pudełko z oryginalnymi grami na płycie : 'HALF - LIFE 2 + COUNTER STRIKE: SOURCE ; HALF LIFE: DEATHMATCH ; HALF LIFE: SOURCE jednak w pudełku nie znalazłem CD - KEY'a :( . Wszystko zainstalowałem i dochodzę do momentu ' ACTIVATE PRODUCT ON STEAM ' bo tam jest potrzebny ten kod aktywacyjny. Dodam że ja chcę grać TYLKO I WYŁĄCZNIE Z BOTAMI a nie na internecie z innymi ludźmi. Czy jest na to jakaś rada czy coś ? POMOCY !
Ja gram w csaaa.. nie rzebym się chwalił!! ale niemiałem cd-keya bo mi kumpel robił cs'a i mugułbym się go zapytać czy ma cd-keya ale ej sorki mam to na kartce !!!!!!! Nie smutaj możę znajdę jak znajdę to ci napsize !!!!!:*
Jak wyżej.
Jestem w tym kompletnie zielony. Prosiłbym o linka do downloada AMXa pod CZ + gungame i najlepiej do tego wszystkiego instrukcje
a i jeszcze jedno w opcjach w "Mouse" mam Aim-Bot (tak jakby legalny) ale nie działa on oni w CZ ani w deleted scenes. O co biega?
Witam,mam pytanko.
Czy da się wgrać np. bf2 rankmod na server z botami ?
Czyli wchodze w CS 1.6 klikam Nowa Gra dodaje boty i gram na bf2 ? można tak ?
Witam mam problem z cs'em a bardziej z half life. Gdy próbuje uruchomić grę nic się nie dzieje/nie uruchamia gdy przyduszam alt + ctrl + esc (mam windows 7) by włączyć menedżer zadań przez około 5-10 sekund w procesach widnieje hl.exe po czym znika. Proszę o pomoc ! robiłem reinstall zgodność i...
Siema !
Mam taki problem.... Nie mogę grać z botami :sad: Choć z botami gram bardzo rzadko to nie raz się zdarzy taka potrzeba ponieważ aktualnie używam bezprzewodowego internetu, jak nie raz padnie to z botami pociupam :dwarf: :wink3:
No i nie wiem od czego to może być, choć wydaje mi się że od...
Witam dzisiaj zakupiłem grę "Counter-Strike 1 Anthology" I w pudełeczku z tego co wiem powinna być kartka z kluczem steam której nie posiadam czy steam znajduje sie gdzieś indziej i nic nie wiem. Z góry dziękuje za pomoc
witam.. mam problem odnosnie steama. musialem wgrac ponownie windowsa, bo system sie zjebał, zainstalowalem steama, wpisalem login, haslo chcialem odpalic csa .. i ni chu** przerzucało mnie to okienka "kup pakiet steam zawierajacy te gre" . nie wiem ocb,, mzoe ktos mial podobny problem. prosze o...
Jestem tutaj nowy
I mam do was pytanie i help
No to tak:
Chce grać z Botami(Na new Game) z jakimś Modzie np super hero mod i chce mieć Admina żeby boty slapować banować kickować zamrażać i takie różne bajery
Prosze o jakiś poradnik jak to zrobić i jak zaistalować PodBoty bo wiem że się nie da...
Kiedy mam wysoki ping i net słabo chodzi, chciałbym zagrać sobie z botami. Zainstalowałem co trzeba( mam patch V23 ), włączyłem Dedicated Serwer, ustawiłem wszystko, a gdy chcę wejść na serwer który stworzyłem to wyskakuje mi:
VALVE validation rejected
Co to może być i jak wreszcie mogę zagrać...