ma ktoś garry's moda który nie wymaga Hl2 bo mi nie działa Hl2 potrzebuje garry's moda który może wchodzić przez CS:S
|
|
ma ktoś garry's moda który nie wymaga Hl2 bo mi nie działa Hl2 potrzebuje garry's moda który może wchodzić przez CS:S
Nie, garry.s mod wchodz chyba tylko i wylacznie przez hl2 .
jest wersja gary moda bez css / hl2

mi hl2 nie działa bo jak włanczam klikam hyba new game i nie kce mi wejść.
no a CS:Source tez mozesz sciagnac bez hl2
GaryMod
Kod:Download (16 Parts, 1.43 gbs!) Badongo Part 1: Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.[/B] Part 2: Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.[/B] Part 3: Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.[/B] Part 4: Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.[/B] Part 5: Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.[/B] Part 6: Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.[/B] Part 7: Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.[/B] Part 8: Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.[/B] Part 9: Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.[/B] Part 10: Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.[/B] Part 11: Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.[/B] Part 12: Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.[/B] Part 13: Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.[/B] Part 14: Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.[/B] Part 15 [RENAME to fake-factory2007.part15 AFTER DOWNLOAD]: Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.[/B] Part 16(Final): Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.[/B]
i po co mi te linki ?
mam csa : COUNTER STRIKE SOURCE-full-v17.1
ej jakie jest hasło do tego gmoda?
Ostatnio edytowane przez (-=GrejmoN=-) ; 17-08-2008 o 12:55
chyba to - Badongo
sam nie pobierałem więc nie wiem
to nie jest badongo niestety =[
Ma ktoś inne sugestie?
And the password is: www.ticarex.vai.la
prosz3
hopie naprawde wielkie dzięki
PS: ty masz jakiś program do sprawdzania haseł czy jak?
Ostatnio edytowane przez (-=GrejmoN=-) ; 17-08-2008 o 20:44
tajemnica zawodowa, ale wujo gogluś też by pomógł
Sorry za odkop ale
Gmod 10 NIE POTRZEBUJE ANI CS:S ANI HL2
| « Ligi css | Pomocy z css » |