Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike Source > Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam

Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam - Informacje odnośnie najczęściej spotykanych problemów podczas instalacji, konfiguracji i gry w Counter Strike Source Steam i Non Steam

Tagi tematu tekstury:

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 1764
Narzędzia wątku

tekstury

kuku16 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam! Od dawna mam problem. Gdy ściągam mape to zawsze brakuje jakis modeli i tekstur. Czy jest jakaś paczka (rar) w której znajdują się tekstury używane najczesciej w sciagniętych mapach? czy jest też coś takiego do DOD:S?

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Tekstury ?
Siemka ! Co zrobić aby na non steam mieć nowe tekstury. Bo przed formatem winda na non steam miałen nowy wygląd np. paki, noża, postaci i cyfer odpowiedzialnych za kasę itd. A teraz mam te ze steama. Co robić ?
OffTopic - Counter Strike
Tekstury
czy ktoś podał by mi linki z kąd morzna pobrac fajne tekstury tylko prosił bym aby to niebyły google.pl
Archiwum forum
Tekstury
http://www.megaupload.com/pl/?d=QIO6YEY5
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
tekstury
Witam. Chciałbym się dowiedzieć co robią tekstury: hint - ? skip - ? null - "textura null pokrywasz sciany ktorych gracz w grze nie widzi (dachy albo jakies inne rzeczy) w grze jej nie widac uzywa sie tego poto zeby zaoszczedzic FPSy" - Nem --- tutaj wypisze te które znam :P sky - niebo
Mapy do Counter Strike
Tekstury do C.s NS
witam sciaglame tekstury do c,s dokladnie Source Texture Pack Installer i nie dzialaja moze wina ze zle zainstalowalem ale instalowalem do głownego folderu c.s i do cstrike i nic i tak nadal wszystko mam rozowe podajcie jakies dzialajace ...
Różowe Tekstury
Witam ! zainstalowałem Texture Pack do Sourca i na de_nuke owszem jest mniej tych kwadratów ale i tak i tak pozostają niektóre : Oto przykład: http://images50.fotosik.pl/58/331fe732d37a36b0m.jpg Nie wiem co jeszcze zrobić, ale to jest wkurzające. Pozdrawiam
Tekstury ito.
Po formacie kompa, i zainstalowaniu steam'a znacznie pogorszyły mi się tekstury w cs (prawie jak w tibii xd) 32 bitów ustawić nie da rady, i smoke jest taki gęsty i kanciasty że nie da się nic zobaczyć przez niego -.- Moge dać screeny
Problemy z CS 1.6
Tekstury
NIewiem s kąd ściągnąć tekstuty do Counter-Strike Source by niebyło tych ścian różowych itp. były tu jakieś tematy ale te linki już niedziałają i tak samo jest na google też znajduje same niedziałające linki czu pomożecie mi i dacie jakiegoś linka
Bug?Czy błąd tekstury
Ostatnio gdy grałem na mapce de_clan1_mill zauważyłem pewne niedociągnięcie Oto link do filmiku:bug Chodzi o te dziwną teksturę u góry. Czy wy też tak macie??
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz