Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam - Informacje odnośnie najczęściej spotykanych problemów podczas instalacji, konfiguracji i gry w Counter Strike Source Steam i Non Steam
Popularne odwołania do tej strony: surf z botami, surf map for cs 1.8, serwery surf cs sors, cs 1.6 surf maps download, css mapy surf, boty na surf, surf bot cs, podstawowa mapka surfa, boty do cs surf, how to surf with bots, problem z botami surf ski 2 source, jak grac surf na botach css, css surf boty
Świeży serwer surf non steam!.Liczba slotów 12 ale nie długo powiększymy do 20!.
Mili admini,super mapy, zero czitów bo prawie zawsze admin jest.Admini mają ukończone 13 lat.
SURF SatanistycznY SURF NON- STEAM | ZAPRASZAMY @ postrzelaj.pl
Adres IP: 193.143.121.99:27107
Typ serwera: NON STEAM...
Witam,
Chciałem dodać mapy surf na swój serwer, jednak gdy dodaję linijki:
Na mapach takich jak dd2 mam również takie ustawienia, których tam nie chce.
Próbowałem już dodawać folder "cstrike/cfg/maps" i tam dodać "prefix_surf", później w nim dodać te ustawienia:
Jednak to nie działało ;(...
siciągałem Zboty z wiaderka.com i wszystko smigało dobrze, nie było problemów, mapy uczyły się w chwile. Teraz z botami moge pograć tylko na mapach, na których porobiły sobie waypointy przedtem. Jednak na nowo sciągnietych mapach, np ak47_map (mapa mała, boty powinny w moment zrobić sobei...
Witam, jak zrobić aby DM działał tylko na mapach surf? A może ktoś mi napisze plugin który by za to odpowiadał? Tylko nie chce pluginu w którym jest jaka kolwiek protekcja, tj że w niektórych miejscach nie można zbijać. Chcę też aby można było wychodzić z klatki. Ale podstawowe pytanie to pierwsze...
witam
mam taki problem z kolega chcialem na serwerze zainstalowac mapki surf...
ale bez odpowiedniego konfiga nie da sie normalnie surfowac...
nie wystarczy wpisac sv_airaccelerate 100 bo to nic nie da... na serwerze cos musi byc ustawione tylko nie wiem co...
jezeli ktos sie kiedys w to...
Poradniki do HLDS
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u