Witam!
Piszę ponieważ ostatnio komp zaczął się restartować podczas gry w CSS.
Opisze problem od początku mojej przygody z CS'em.
Po pierwszym uruchomieniu CS'a wyłączył się on po około godzinie. Przyzwyczaiłem się do tego. Było to wg. mnie coś z grą. po ok. jakiś 3 tygodniach komp zaczął się resetować z charakterystycznym piknięciem. Po tygodniu zaczął się on normalnie resetować bez piknięcia. Czasami CSS się tylko wyłączy. Czas po jakim komputer się resetuje jest różny. Czasami po 10min, czasami od razu po włączenia CSS, czasami po godzinie, a nawet 2 (<wow>). Z góry mówię iż odpadają temperatury, gdyż są w porządku, zasilacz również, ponieważ wczoraj go wymieniłem (corsair 450w), grafika też (radeon x1650), ani też procesor (AMD Athlon XP, 2200 MHz (11 x 200) 3200+). Format na starym zasilaczu nei pomagał (stary zasilacz jakiś noname 350w).
Rozważam również formata na nowym zasilacz, chociaż wątpię żeby to coś pomogło ;/ . Z góry jednak mówię, inne gry chodzą bez problemowo. Nie są to też sterowniki, gdyż te mam najnowsze. Nie wiem co to może być, dlatego zwracam się do Was, doświadczonych użytkowników tej gry o pomoc w rozwiązaniu problemu.
Z góry dziękuję i pozdrawiam
NeverMind
PS.
Konfiguracja mojego komputera:
Typ procesora AMD Athlon XP, 2200 MHz 3200+
Karta wideo Radeon X1650 (512 MB)
Pamięć fizyczna 1024 MB (DDR)
Nazwa płyty głównej Abit NF7-S v2.0
Jeszcze raz proszę o pomoc!
EDIT: News! Zainstalowałem patcha 18fixed i cs sie juz teraz tylko wyłącza!
EDIT2: Jednak nie, to tylko chwilowe było ;/