Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike Source > Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam

Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam - Informacje odnośnie najczęściej spotykanych problemów podczas instalacji, konfiguracji i gry w Counter Strike Source Steam i Non Steam

Tagi tematu bład przy właczeniu gry:

, ,

Popularne odwołania do tej strony: cs błąd z włączeniem serwera new game, cs po włączeniu gry, dlaczego gdy gdy włączam gre java na komórce wyskakuje blad, cs source błąd przy włączeniu serva

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 2881
Narzędzia wątku

bład przy właczeniu gry

ytoo is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Gdy właczam CSS - oczywisce po spachowaniu wyskakuje

Unable to load surface prop file 'scripts/surfaceproperties.txt' (referenced by manifest file 'scripts/surfaceproperties_manifest.txt')

Przed tym błedem mialem podobny ze brakuje pliki surfaceproperties_manifest.txt wgralem go i teraz wyskakuje bład opisany wyzej. czy ktos wie jak temu zaradzic?

Odp: bład przy właczeniu gry

wasik72 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

te pliki sie wgrywaly jak wgrywalem half life 2 jak dobrze pamietam

Odp: bład przy właczeniu gry

redox is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

przeinstaluj cs'a a jak nie pomoze to poprostu sciagnij go z innego zrudla

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Poradnik Okienko przy wejściu na serwer/ ramka przy wejściu na serwer :)
Witam wszystkich serdecznie :) za pewne nie raz głowiliście się jak zmienić/ edytować ramkę/okienko (różnie na to mówią) przy wejściu na serwer?? otóż zaraz wam to wszystkim uproszczę :) podstawowe okienko wygląda tak: http://www.nowy.skclan.pl/images/ramka.jpg 1. Wejdź w...
Poradniki do Counter Strike 1.6
bład przy instalaci
witam Instaluje amx bans i po instalacji pisze mi Username or password is incorrect, or you are not an admin. dlaczego ?
Problem z pluginem AMX/AMXX
[Steam] Przy Cięcia
Witam. Ostatnimi czasy zauważam, że mój 'Kanter' tak co 10-15 sekund się przycina. Każdy wie co to są ścinki ekranu podczas gry. Dziwne jest to, że podczas przycinek mam 90-100fps tak jak normalnie, zero spadków. Usuwałem cfg, oraz robiłem reinstall, sprawdzanie pliku cache itd. Gdy gram...
Problemy z CS 1.6
Błąd przy większości map!
Po zainstalowaniu głównego pliku CS 1.6 non steam i patch'a v23 po wejściu na serwer oraz na new game, przy większości map wyskakuje mi błąd: "file read failure". Czytałem posty związane z rozwiązaniem tego błędu, ale nic nie poskutkowało, nawet ponowne zainstalowanie gry, czy usunięcie tej mapy z...
Problemy z CS 1.6
Pomoc przy HnS
Witam, chciałbym postawić serwer chowanego i tu zaczynają sie moje pytania: Hide N Seek 3.3 - AlliedModders - za co odpowiadają pluginy dane w załącznikach, bo jest ich kilka - jakie oprócz załączonych tam pluginów byłyby potrzebne ? - czy Hns zabawa w chowanego to to samo co ganiany ? - czy...
Problemy i konfiguracja AMXX
Błąd przy włączaniu CS:S
Witam. Otóż dostałem steam i pobrałem z ich strony CS:S. Pisze wszystko ok że 100% - gotowe i teraz jak chcę uruchomić tego pobranego source to wyskakuje mi błąd http://images40.fotosik.pl/122/a825c918c2f2b51fm.jpg Wogóle nie chce mi się włączyć... coś źle robię??? Proszę o pomoc. ...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Przy minimalizacji gry wyłącza się gra..
Witam mam problem. Gdy chce zminimalizować CS Steam gra mi się wyłącza nie wiem dlaczego. Nidgy nie miałem takiego problemu. OD kiedy mam Viste tak sie dzieje. help me;d
Problemy z CS 1.6
Zmienne Ip przy Stałym Ip
Zmienne Ip przy Stałym Ip !!!! 1. Rejestrujesz sie na stronie: https://www.relakks.com/?lang=en Po rejestracji trzeba utworzyć specjalne połączenie w kompie.Oto jak to zrobić. 2. Wchodzicie w Start>Wszystkie programy>akcesoria>Komunikacja i Połączenia sieciowe. 3.Klikacie Utworz Nowe...
Windows XP
Błąd przy wejściu na serwer!
Witam. Mam problem! Stawiam sobie serwer... koledzy mogą na niego wejść a ja sam nie moge!!! Pewnie to sprawa tych ruskich serwerów co mieszają w cs :\ Wyskakuje mi taki bład: http://img171.imageshack.us/img171/6199/beztytuuwr2.jpg dziekuje z góry za odpowiedź..
Problemy z HLDS
Błąd przy wejściu..
Na wstępie zaznaczam że posiadam steam, lecz nie mogę wejść na serwery non-steam. Wyskakuj takie okienko przy każdej próbie wejścia na jakikolwiek serw. Licze na waszą pomoc. :) http://i39.tinypic.com/xqjjaa.png
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz