Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam - Informacje odnośnie najczęściej spotykanych problemów podczas instalacji, konfiguracji i gry w Counter Strike Source Steam i Non Steam
witam.mam pytanie ponieważ zainstalowałem CSS DigitalZone i chciałem sobie pograć w mod do HL2 o nazwie Zombie Master...moje pytanie brzmi.czy mogę grać w ten mod na tym CSS czy jest wymagany jakiś patch ??
ale mam jeden problem z tym modem gdy chcę go włączyć pojawia się taki komunikat...
[ Dodano: Pon 15 Paź, 2007 ]
ale mam jeden problem z tym modem gdy chcę go włączyć pojawia się taki komunikat... "MountAppFilesystem() failed: Configuration section 'hl2.exe_zombie_master' missing!" nie wiem o co chodzi może mi ktoś pomoże albo może jest potrzebny jakiś patch do CSS bo jak mialem CS 1.6 musiałem zainstalować patch v19 żeby działały mody więc może to samo trzeba zrobić z CSS
no cóz jak tak trakrujecie nowych na forum to ja bardzo dziękuje!!
jeju dzieciaku nie rozumiem cie koles ci daje dobrego pieknego CS:S zebys sie nie meczyl a ty masz pretensje i co myslisz ze torent szybszy niz server ?? zapomnij a po 2 i tak wiekszosc patchy wiara zostawia na rapidzie wiec jak chcesz se czekac z 1h za nastepnym patche to ja dziekuje bardzo !! co do tego moda to on taki se mam go na Steam i wogule go nie czaje !! dlatego wole se zainstalowac Zombie Horda !!
edit : ej seba mogl bys zrobic cos z tym filefront bo nie czaje tego !! tak jak by tego pliku nie bylo a drugi link to ja dziekuje nie bede czekac z 108 min zeby sciagnac 2 !!
ale czy wy kurwa nie rozumiecie ja nie mam łącza 1mb czy 2mb zeby sciagac pliki kture maja po 500 mb i do tego jeszcze z rapidshare.com bo ja nie mam zmiennego IP!!!
Wycinek z konsoli:
AMXBANS] ===============================================
Banned by admin ModY
You can complain regarding your ban @ forum.wiaderko.com
Reason: 'Wallhack'
Length: 'permanently'
Your SteamID: 'STEAM_0:0:19922925'
Your IP: '83.24.245.49'
...
Chodzi mi o grę taką jak w tytule (Akademia Mody). Mógłby ktoś wstawić linki do pobrania tej gry :)
http://www.agard.pl/galerie/a/akademia-mody_4473.jpg
Witam, nie wiedziałem gdzie załozyć temat, więc pisze tutuaj.
Chciałbym zainstalować sobie jakiś mod do HL2 typu Zombie Panic! mam zainstalowanego oryginalnego, steamowego, HL2 DM, lecz gdy próbuję ją ściągnąć przez steam wyświetla mi się komunikat, że jest to modyfikacja gry do której jest...
Siemka. Otóż posiadam CS:S Non Steam i aby grać z kolegami stawiam serwer, wpisuję w konsoli sv_lan 0, oni wchodzą i gramy.
Ostatnio chciałem wgrać pluginy i mody.
Próbowałem wgrać Mani Admin Plugin - podczas stwarzania serwera gdzieś w 2/3 ładowania zasobów pojawiał się błąd z hl2.exe i...
Elo. Stworzyłem z kilkoma osobami CounterStudio tz. zajmujemy się tworzeniem modów do counter-strike. Stworzyliśmy już jednego moda a mianowicie Professional Mod'a. Zapraszam na naszą stronę tutaj!. I daje link do ściągnięcia naszego Professional Mod'a. (Link został usunięty z powodu naruszenia...
Witam. Niedawno podmieniłem sobie kilka modów w cs, zamienilem kilka plików, np. m4 na nowy wyglad, lecz znudziły mi sie i chciałbym wrucic do starych. Nie chce instalowac cs,a jeszce raz, poniewaz nie mam instalki na kompie i nie chce mi sie znow czekac po 30min przed wejsciem na serv, zanim sie...
Mam taki mały zgryz ... Chciałbym mieć kilka modów na serwie ale nie wiem jak to zrobic ...
Kiedyś stalker dal mi link do jednego pluginu ale nie działał albo cos zle zrobiłem ..
Proszę o napisanie pluginu który bedzie robił na początku mapy vota na mody
Nie wiem czy tak sie da ale byłem na...
Mam pytanie dotyczace dwoch modow.
CSDM i GunGame.
Niby je zainstalowalem na serwie, ale gdy wpisuje:
amx_gungame 1
amx_csdm 1
To pisze: "unknow command amx.blebleble"
Mogle cos zje*** w dwoch plikach:
modules.ini i plugins.ini