Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam - Informacje odnośnie najczęściej spotykanych problemów podczas instalacji, konfiguracji i gry w Counter Strike Source Steam i Non Steam
Popularne odwołania do tej strony: counter strike servidores steam, nie wczytuje mi serwerów w cs, nei wczytuja m isie servery na cs source, nie wczytuje serwerów cs, nie wczytuje serwoerow steam, nie wyszukuje serwerow cs source, nie odczytuja mi serwery w css, steam nie czyta serwerów, nie czyta serwerow w cs, c.s nie wczytuje serverow, nie odczytuje mi serwerow cs
Sieć Sanktuarium
1. Zombie Escape
2. Zombie Mod
3. Surf-RPG
4. Jail-mg-dr (4fun)
Wszystkie nasze serwery mają to samo IP ale inne porty !
Sanktuarium nie jest nową siecią na rynku serwerów polskich na arenie CSS.
Istnieliśmy wcześniej już pod innymi nazwami: Timonipumba,...
Tak jak w tytule zajmuje się robieniem serwerów do CS SOURCE mogę postawić cały serwer wgrać i skonfigurować pluginy. (min muzyka na serwer)
INFO GG: 4623980
Dzieńdobry dzis sciagnalem css i chcialem zagrac przez neta ale w find servers>internet nie ma serwerow probowalem instalowac rozne patche i masterservers ale nic pomozcie tak bardzo chce zagrac w cs source przez neta a nie z botami :hunter:
Witam Serdecznie.
W tym temacie będziemy wklejali servery SURF'owe CS:Source Steam jak i NoSteam
Polecałbym wklejać Polskie servery surf, jeśli ktoś lubi inne, polecam
Niemiecki Server Surf klanu HSY
Witam. Jak w temacie
Przed chwilą zainstalowałem CS source i mam taki problem, że nie wyszukuje mi serwerów i nie mogę ich też dodać, mam taki komunikat:
http://img692.imageshack.us/img692/7427/beztytuuozq.jpg