Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike Source > Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam

Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam - Informacje odnośnie najczęściej spotykanych problemów podczas instalacji, konfiguracji i gry w Counter Strike Source Steam i Non Steam

Tagi tematu nie czyta serwerów w CS:Source:

, ,

Popularne odwołania do tej strony: counter strike servidores steam, nie wczytuje mi serwerów w cs, nei wczytuja m isie servery na cs source, nie wczytuje serwerów cs, nie wczytuje serwoerow steam, nie wyszukuje serwerow cs source, nie odczytuja mi serwery w css, steam nie czyta serwerów, nie czyta serwerow w cs, c.s nie wczytuje serverow, nie odczytuje mi serwerow cs

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 3246
Narzędzia wątku

nie czyta serwerów w CS:Source

RadeQ is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

kurde pomózcie mi

gry biore zeby odswiezyło liste serwerów wyskakuje

could not contact master game server to retrieve server list

pomocy

Odp: nie czyta serwerów w CS:Source

mRc. is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Ściągnij patcha od 1 do 18.

Odp: nie czyta serwerów w CS:Source

RadeQ is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

a dasz linki ?

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Lista serwerów Counter Strike Source NonSteam!
css.battle.lv:27015 87.251.158.5:27015 cs3.battle.lv:27015 129.2.150.29:27015 85.25.135.85:27200 91.121.72.184:27015 193.2.60.91:27015 195.248.54.232:27015 cs.lezany.pl:27018
Serwery CS:S Steam i Non Steam
CSSGame.pl - Sieć Serwerów Counter Strike Source
http://kozik.netai.net/css/logo.png Witamy serdecznie! http://kozik.netai.net/css/adm.png # Head Admin: Głodny
Sanktuarium-css Sieć serwerów counter strike source!
Sieć Sanktuarium 1. Zombie Escape 2. Zombie Mod 3. Surf-RPG 4. Jail-mg-dr (4fun) Wszystkie nasze serwery mają to samo IP ale inne porty ! Sanktuarium nie jest nową siecią na rynku serwerów polskich na arenie CSS. Istnieliśmy wcześniej już pod innymi nazwami: Timonipumba,...
[OFERUJE] Robienie serwerów,ustawianie pluginów,wgrywanie CS SOURCE
Tak jak w tytule zajmuje się robieniem serwerów do CS SOURCE mogę postawić cały serwer wgrać i skonfigurować pluginy. (min muzyka na serwer) INFO GG: 4623980
Wykonam
Problem z serwerami cs source nie wyszukuje serwerów
Dzieńdobry dzis sciagnalem css i chcialem zagrac przez neta ale w find servers>internet nie ma serwerow probowalem instalowac rozne patche i masterservers ale nic pomozcie tak bardzo chce zagrac w cs source przez neta a nie z botami :hunter:
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Lista Najnowszych Serwerów SURF - Wasze Servery (CS:Source only)
Witam Serdecznie. W tym temacie będziemy wklejali servery SURF'owe CS:Source Steam jak i NoSteam Polecałbym wklejać Polskie servery surf, jeśli ktoś lubi inne, polecam Niemiecki Server Surf klanu HSY
Nowa, duża ilość serwerów do Counter Strike:Source
css.setti.info na tej stronie znajduje się bardzo duża lista serwerów. Myślę, że zaspokoi ona każdego z Was :)
CS Source nie wyszukuje serwerów
Witam. Jak w temacie Przed chwilą zainstalowałem CS source i mam taki problem, że nie wyszukuje mi serwerów i nie mogę ich też dodać, mam taki komunikat: http://img692.imageshack.us/img692/7427/beztytuuozq.jpg
CS-Source Nie wysukuje serwerów
Witam mam problem z cs Source No-steam nie wyszukuje mi serwerów pisze ze nie można się połączyć głównym serwerem proszę o pomoc i wyrozumiałość
Sieć Serwerów cs-Defusiom CS 1.6-CS Source STEAM/NonSTEAM
Witam chciałbym przedstawić SIEĆ SERWERÓW CS-Defusion.pl CS-Defusion.pl :: Twoja Siec Serwerow Counter Strike! :: Strona Główna Serwery STEAM / NonSTEAM Cs 1.6 / Cs Source / Cs Czero FFA / Surf / 4fun / PaintBALL / Zombi

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz