Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam - Informacje odnośnie najczęściej spotykanych problemów podczas instalacji, konfiguracji i gry w Counter Strike Source Steam i Non Steam
Witam mam małe pytanie ;)
Czy jak kupie np na allegro steam key do CS:S
I aktywuje produkt steam. (Mam steam kupiony razem z Counter Strike Anthalogy)
Czy na tym steam mogę mieć CS:S?
Tak, nie chce kupować gry za 80 zl? tylko sam klucz za 45zł ;)
Dlatego pytam żebym nie popełnił gafy i okazało się, że nie działa.
CS:S na Steam od Anthalogy czy to ruszy
Jest to w pełni działający klient do CS:Source w wersji Non Steam !
Instalacja:
1) Odpal CSS_FULL_Oct-15-07_DiGiTALZonE_1START.exe.
2) Następnie odpal CSS_FULL_Oct-15-07_DiGiTALZonE_2FINISH.exe
(Folder w którym ma to zostac zainstalowane zostanie wybrany automatycznie, wystarczy klikać ...
Witam,
Sprzedam konto Steam z 18 grami, m.in. CS 1.6 i CS:S .Konto zostało założone 16 Kwietnia, 2004 roku co sprawia,że SID ma tylko 7 cyfr
Sprzedaję tylko na Allegro.pl .Oto galeria konta:
http://img24.imageshack.us/img24/1069/b00000003.jpg
...
Witam otóż zamówiłem wczoraj cd-keya do sourca... dzisiaj dostałem wszystko dobrze aż włączyłem steam wpisałem kod i nagle prosi o płytę.Oczywiście dostałem link na rapidzie: rapidshare.com /files/ 210799872 / CounterStrikeSource . rar z obrazem gry ale on nie działa.Proszę o pomoc.
Witam!
Zainstalowalem css non steam ściągnięty ze strony digitalzone i.. problem jest taki iż po kliknięciu na ikonę na 2 s pojawia się czarny ekran i spowrotem wraca do pulpitu, reinstal nie pomógł dodam, że system to Windows MX 7F (to samo instalowałem na laptopie na Windows 7 i działa wszystko...
Witam mam pewien problem , pobrałem Counter Strike Source NS Digital zone zainstalowałem patche itd. I wszystko włącza się pięknie itd ale po start screenie z tymi gościami mam takie coś:
bez*tytułu.JPG | | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl
i jak jadę myszka to słysze normalnie jakbym po new...
Witam, mam bardzo dziwny problem. Do wczoraj miałem na komputerze zainstalowanego CS:S, lecz wczoraj wieczorem musiałem zrobić format partycji na której to był Source (Steam), a płytę instalacyjną zostawiłem w Szkocji (przyjechałem do Polski tydzień temu). Mam CD-KEY i pamiętam także dane dot....
Patch v1-16
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
http://friendlyfiles.net/dw_up/0a024f674037/CSS-Patch-v1-TO-v16-18-12-2006-DZ.exe.html
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Patch v17
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum. ...
Instalacja CS:S Steam i Non Steam
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u