Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam - Informacje odnośnie najczęściej spotykanych problemów podczas instalacji, konfiguracji i gry w Counter Strike Source Steam i Non Steam
Popularne odwołania do tej strony: binarki do css, binarki css non steam, binarki na nonsteam source stara wersja, css binarki, binarki do cs s, css binarki s i ns, binarki cs s, binarki na nonsteam do css, binarki wchodzą tylko non steam, aktualne binarki do css
Witam.
Tak jak w temacie potrzebuje binarek żeby przerobić serwer steam na non steam+steam ''css'' Nie wiem czy jest na Linuxie czy na Windowsie jest z 1shot1kill.pl Proszę o pomoc! ;(
wczoraj gamepad zrobil mi update serwera przez co przerobil sie on ponownie na steam:/ co gorsza binarki którch dotad używalem (czyli te które na wiaderku są uwazane za jedyne działające) teraz nie działają.
to są wielkości tych binarek (po nich je rozpoznaje)
amd 5 501 821
i486 5 224 541...
Binarki NonSteam do protokołu 48!
Niestety gracze z NSem muszą poczekać na jakiegoś nowego patcha/wersję, aby móc grać.
Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.
Witam !!!
Mam problem z przerobieniem serwera na NonSteam. WSZYSTKO robiłem ze dwa razy zgodnie jak jest napisane tutaj na forum. Lecz ZAWSZE po jakimś czasie cos sie rozwala i wszyscy steamowcy co wchodzą na moj serwer wyswietla im sie komunikat "add to banned list" . Gdy zrestartuje serwer...
Jakie binarki sa najlepsze wg. was.Nowe te co czytaja sid i maja VAC'a czy te stare v1.5 ?Pytam sie ,bo ostatnio mam problem z serverami z Gradobicia ,bo czesto padaja i moze to wina binarek...
Witam
Posiadam wlasny serwer w firmie HitMe.pl...
Niestety nie znalazlem jeszcze dobrych binarkow nonsteam? Dlaczego?
Kiedy wgrałem swoje wszystko chodzilo pieknie ladnie tylko ludzie ze steamem nie mogli wchodzic... Powód "kicked and banned".
Firma wgrała mi inne binarki ktore juz wpuszczaja...
Problemy z HLDS
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u